Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 01/10/2021)

Det er rikelig med eventyrslott i Italia du må besøke! Med en så lang, rik historie og kultur, dette landet er stedet å gå for å utforske slott. Å hjelpe deg planlegge turen, her er 10 eventyrslott i Italia som du sikkert kommer til å nyte:

 

1. Bror slott

Hvis du er nysgjerrig på fødestedet til Chianti vin, Dette er hvor du bør gå. Dette slottet eiendom seg ut over 3,000 dekar, komplett med vinmarker og oliventrær. Dessuten, det er helt nydelig å se under en solnedgang omvisning.

Bari til Fasano Togene

Taranto til Fasano Togene

Milano til Firenze Togene

Venezia til Milano Togene

 

 

2. Sammezzano

De vakre åser Toscana skjule dette iøynefallende borg med unike arkitektur. Eieren fra 1800-tallet ønsket å redesigne den med orientalsk påvirkning. Med andre ord, Han ga det en stil som ingen andre italienske slottet kan matche.

Salerno til Paestum Togene

Napoli til Paestum Togene

Bari til Firenze Togene

Salerno til Firenze Togene

Sammezzano

 

3. Banfi slott

Leter du etter noe litt annerledes? På dette slottet, du kan nyte en avslappende ferie og ikke bare skjønnheten i arkitekturen og omgivelsene. Siden 1700-tallet, Dette slottet har stått vakt over de bølgende åsene i området, og er nå en hotell med mange fasiliteter.

Roma til Tivoli Togene

Tivoli til Roma Togene

Perugia til Tivoli Togene

Orvieto til Tivoli Togene

Banfi Castle

 

4. Valenzano slott

Innebygd i det 10. århundre, Valenzano slottet er en av de eldste eventyrslott fremdeles står i Italia. I dag er det fortsatt like imponerende og majestetiske som det var da. derimot, i stedet for å tjene som en utpost, dette slottet er nå et hotell, fullstendig med tennisbaner og Golf baner.

Roma til Bracciano Togene

Bracciano til Roma Togene

Bracciano til Manziana Togene

Santa Marinella til Bracciano Togene

 

5. Montalto

Denne eventyrslott historien begynte over tusen år siden, og eiendommen har byttet hender blant erobrere mange ganger siden. derimot, det er et fredelig sted i dag, med mange oppdrett eiendommer og vingårder. Besøkende elsker det på grunn av sin fascinerende historie og fantastisk arkitektur.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

Fairytale Castles in Italy

 

6. Poppi slott

Det er en interessant legende om et av tårnene. Som lokalbefolkningen sier, det er hvilested for en av sine tidligere eiere. velig, hun pleide å låse opp med å besøke menn i samme tårnet, som provoserte folk. derimot, legenden er ikke det eneste tiltrekke besøkende. nydelig utsikt av dalene rundt borgen gjør turen verdt det.

Milano til Genova Togene

Roma til Genova Togene

Firenze til Genova Togene

Venezia til Genova Togene

 

7. Vicchiomaggio

Dette uberørte jakt slottet tilbyr fantastisk utsikt og en utmerket mulighet til å studere arkitektur av renessansen. Dessuten, det er en av de tusen åringer blant italienske slott. Denne eventyrslott ligger i nærheten av Firenze, og det er flott for en dagstur derfra.

Pompei til Paestum Togene

Makt til Paestum Togene

Firenze til Pisa Togene

Firenze til Roma Togene

Vicchiomaggio

 

8. Cabbiavoli slott

Cabbiavoli Castle kan være det perfekte bildet av en toskansk slott. Med sitt vakre utseende, Enger, vingårder, og oliventrær, dette slottet rett og slett har alt. Du kan selv gå ridning når du besøker det!

Reggio Emilia til Firenze Togene

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

 

9. krus Castle

En av de mest imponerende slottene i hele Italia er plassert precariously på en cliff. Bølgene i Middelhavet pause på steinene, og dette slottet ruver over dem. Du vil ikke være i stand til å reise rundt i interiøret, men slottet er fortsatt ideelt for bilder.

Torre Del gresk togbilletter Pompeii

Pompeii til Nocera Lavere Togene

Tog til Salerno Nocera Inferiore

Tog til Salerno Mercato San Severino

Fairytale Castles in Italy

 

10. Montegufoni slott

For alle kunstelskere blant reisende, Montegufoni vil være en fascinerende reisemål. Det er hjemmet til den berømte Room of Masks, inneholder Gino Severinis fantastiske fresker. Dessuten, det ser helt fantastisk, og det er et sted som alle kan nyte.

Salerno til Maratea Togene

Bari til Maratea Togene

Napoli til Maratea Togene

Togfremføring til Maratea

Montegufoni Castle

 

Klar til å se eventyrslott i Italia? Sørg for å planlegge din ferie og Bestill Togbilletter på tide!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Fairytale slott i Italia du må besøke” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, men vær så snill, bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffairytale-castles-italy%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)