Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 24/04/2020)

Den susende lyden av et tog å trekke inn i en stasjon, og muligheten for å komme på og gå et sted helt uventet. Kan du tenke deg noe bedre enn berømte og historiske tog ruter?

Tog er en påminnelse om Golden Age of travel. Når folk gikk reiser for måneder av gangen, og hestene var muligens involvert. Reise var ikke om umiddelbar tilfredsstillelse og bare ser frem til bestemmelsesstedet.

Nei, reise ment nyter reisen. Pakking i badebukser, og muligens en kompass og flere gode kart. Reise ment å gå til et sted hvor du visste ingen, der selv luften føltes rart og brevet ditt hjem kan bare komme etter hjemkomst.

I hyllest til den mest tilfredsstillende transport, Lagre A Train gir deg en liste over kjente og historiske tog ruter du bør ta i 2019!

 

Famous and Historical Train Routes

 

London til Venezia på Orientekspressen – De lengste kjente og historiske togrutene

Dette vil mest definitivt dobbelt opp som en historisk dato! Dette er muligens de mest kjente og historiske togrutene og en romantisk tog rute i verden. Det går fra Paris på vei til den bysantinske byen Istanbul. Du kan ved en standard billett fra SaveATrain å reise denne ruten, eller velge den mer glamorøse alternativet og hoppe på Orient Ekspressen. Intriger av denne luksus tog ble berømt inspirert Agatha Christie. I disse dager er det ikke lenger operativ i sin opprinnelige form, men dens ånd lever videre i Belmond er Venice-Simplon Orient Express. Det er to tog, faktisk, en med vogner som daterer seg fra 1920- og 30-årene og den andre er en historisk British Pullman tog.

Den nye ruten slynger seg fra London til Venezia, til tider inkludert andre destinasjoner i Europa, og gang-a-års opprinnelige Paris-Istanbul reise i august.

Milan til Venezia Togbilletter

Firenze til Venezia togbilletter

Bologna til Venezia Togbilletter

Roma til Venezia Togbilletter

 

Hamburg til København

Du burde reise på toget som kan transporteres på en ferge. Dette er absolutt en av de berømte og historiske tog ruter du bør ta i 2019!

Så, hva skjer når du kommer til Ferry? heldigvis togpassasjerer er i stand til å gå av toget og nyte naturen når ombord på fergen. Du vil krysse Det Baltiske hav i 45 minutter. Hele togturen varer 4 timer og 45 minutter. København med sin åpen front rug smørbrød og utrolig estetisk utforming er en rimelig togbillett bort fra travle Hamburg, Tyskland som du kan selvfølgelig, kjøp fra oss, vil du ha en knapp på slutten av dette blogginnlegget.

Hamburg til København Togene

Hanover til København Togene

Berlin til København Togene

 

Glacier Express - Sveits

Koble to av Sveits mest naturskjønne fjell skianlegg, Zermatt og St. Moritz, Glacier Express er den mest avslappende måte å nyte den fantastiske naturen i de sveitsiske alper. Hvorfor har valgt dette som en av de mest berømte og historiske tog ruter du bør ta i 2019?

Reiser østover fra Zermatt, dagen lang tur deksler 91 tunneler og 291 broer som det ruller forbi sørlige Sveits 'alpine enger, uberørte fjellvann, og bilde-perfekt grender. Høydepunkter av turen inkluderer Oberalppasset, det høyeste punktet på turen på 6706 føtter. En annen er den berømte Landwasser-viadukten - en fantastisk seks-bue struktur stående 200 føtter og stuper inn i en tunnel kuttet rett inn i fjell.

Zürich til Zermatt Togene

Geneva til Zermatt Togene

Interlaken til Zermatt Togene

Lucerne til Zermatt Togbilletter

 

 

West Highland Linje, Glasgow til Mallaig - Skottland

Vi er for tiden avhengige av TV-serien Outlander, som fokuserer på gamle skolen Skottland Highlanders. Så det er ikke rart dette er på listen over kjente og historiske tog ruter. West Highland Line er en utmerket måte å oppleve landets vill, vestkysten. Når toget forlater Glasgow - Skottlands største by - den urbane landskapet henfaller raskt til frodige daler og rolige innsjøer. overskrift nord, West Highland linjen går gjennom eksterne villmarken i Rannoch Moor. Den passerer så ruvende Ben Nevis, berøre i Fort William. Bytter retning og beveger seg vestover, toget går gjennom Glenfinnan Viaduct (omtalt i Harry Potter film serie) før du kommer til den travle havnebyen Mallaig.

Amsterdam til London Togbilletter

Lyon til London Togbilletter

Paris til London Togbilletter

Brussel til London Togbilletter

 

Berømte og historiske tog ruter i England

Passasjer togreise var en av de store britiske bidragene fra viktoriansk tidsalder. I det 20. århundre, jernbane entusiasme og jernbane amatører synes å ha proliferated nesten like fort som jernbanen selv. Historisk damptog, spesiell naturskjønne reiser, og smale sporbanene er gjenopprettet. Her, vil du finne noen av de beste damptog og arv jernbane reisene. Finn dem i West Country fylkene Cornwall, Devon, Somerset, og Dorset.

Som mange av disse togene er restaurert damptog, Lagre A Train gir ikke billetter på dem. derimot, vi gir den beste pris for å komme til og fra Storbritannia.

 

 

Vil du oppleve kjente og historiske tog ruter?

Hodet på over til Lagre et tog og bestille billett på 3 minutter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffamous-historical-train-routes%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)