Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 05/03/2021)

Det er så mye å elske om Paris. Hvor har du selv begynne, Ikke sant? Det første som kommer til hjernen er store områder som Eiffeltårnet og Louvre. Men hvorfor ikke også oppdage skjulte perler i byen? La oss starte med 5 Mest berømte gatene i Paris for å se!

 

1. Mest berømte gatene i Paris for å se: Avenue Victor-Hugo

Avenue Victor Hugo er en vei i det 16. arrondissement i Paris. begynnelsen på Charles de Gaulle (også kjent som Etoile) og endte på Tattegrain (bli avenue Henri Martin). Det er en av de tolv veier som begynner på Etoile, og den nest lengste av de tolv, etter avenue des Champs-Elysees.

Oppkalt etter den berømte Victor Hugo, som tilbrakte sine siste dager på Hotel Particulier. En statue av Hugo kan finnes i skjæringspunktet med avenue Henri Martin. Avenue Victor Hugo er kjent for sin utrolig vakker arkitektur som er perfekt for en uformell spasertur og et stor Instagram bilde! Gjør det for gram!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Avenue Victor Hugo Most Famous streets in Paris

 

2. Montaigne allé

Fan av operaen? Da er denne berømte gaten i Paris er for deg! Denne gaten er hjem til Theatre des Champs Elysees. Operaen er hjemmet til to flotte orkestre. Hvis du har litt ekstra tid, Vi anbefaler absolutt å besøke dette historiske forestillingssted. I tillegg, dette avenue er respektert for sin betydning for moteindustri. Mange kjente merkevarer kan bli funnet her inkludert Vuitton, Loewe, Celine, og mer.

Paris til Marseilles Togene

Marseilles til Paris tog

Nice til Marseilles Togene

Marseilles til Clermont Ferrand Togene

 

 

3. Mest berømte gatene i Paris for å se: Rivoli gate

Klar til å komme inn i hjertet av Paris? Da denne gaten må være på listen over 5 Mest berømte gatene i Paris! Denne svært befolkede, energisk street går gjennom midten av Paris, parallelt med elven Seine. Oppkalt etter Napoleons tidlige seire i slaget ved Rivoli, denne vakre boulevard er hjem til Louvre og Jardin des Tuileries. Slottet, rett ved siden av Louvre, er den perfekt sted for å nyte en dag ute i solfylte hager. Dette er den perfekte gaten Hvis du ønsker å få et glimt av den gamle aristokratiske siden av Paris. Ikke gå glipp av det!

Paris til Rouen Togene

Rouen til Paris tog

Paris til Calais Togene

Rouen til Calais Togene

Rue De Rivoli Most Famous streets in Paris

 

4. covered passasjer

Tar en kort avgang fra den massive bulevardene som dominerer de fleste av Paris viktigste gjennom messer, Passasjer Couverts er et mer koselig alternativ. Disse dekket kjøpesenter smug gjør for kjempefint snarveier gjennom byen. Du kan finne sjarmerende kafeer, puber, og rimelig shopping. Ikke bare det, men arkitekturen i disse dekket smugene er helt nydelig, så ikke gå glipp av dem!

Marseilles til Lyon Togene

Paris til Lyon Togene

Lyon til Paris tog

Lyon lufthavn til Avignon tog

Passages Couverts Paris

 

5. Mest berømte gatene i Paris for å se: Boulevard De Clichy

Montmartre ble på et tidspunkt anses å være en oase for Paris kunstneriske publikum. dessverre, høyere priser som følge av turisme har drevet de fleste av kunstnerne i ulike nabolag. Der kan du finne Boulevard de Clichy som er hjemmet til Moulin Rouge og Paris red-light district. Du vil finne uteliv og en god tid no mAtter hvilken tid på døgnet du velger å gå. Vurdere å besøke Moulin Rouge se en kabaret ytelse!

La Rochelle til Nantes Togene

Toulouse til La Rochelle Togene

Bordeaux til La Rochelle Togene

Paris til La Rochelle Togene

Boulevard de Clichy Paris

 

Sette på din favoritt par sko, og få til Paris for å se 5 Mest berømte gatene i Paris! Trenger skyss? Trodde du ville aldri be! Grab en billett fra Lagre et tog, nå. Du kan bestille på få sekunder uten ekstra eller skjulte avgifter.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Mest berømte gatene i Paris for å se” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-streets-paris/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)