Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 25/06/2021)

Å ta toget er en av de mest undervurderte former moderne transport. som inter fly ritt blir mer overkommelig hvert år, men togene er på vei oppover overalt. Det er flere grunner til at du reiser med tog er en av de mest fascinerende måter å krysse landegrensene.

 

Bernina Express

For eksempel, severdighetene tilbys av Bernina Express alene er nok til å konvertere alle flyselskap entusiast inn en jernbane fanatiker. Strekker seg fra Chur og St. Moritz i nydelig østlige Sveits til Nord-Italias Tirano, Bernina Express er også kjent som den mest naturskjønne jernbane reise i verden. Denne reisen spenner totalt 90 miles. Det betyr 4 timers filma alpine landskaper, isbreer, store fossefall, og dramatiske kløfter.

Alle vakkert landskap er synlig gjennom de eksklusive togvinduer i hver personbil. Reisen kulminerer på Bernina Pass. På 7,000 fot over havet, pass er utsatt for rasende snøstormer. i mellomtiden, solfylt Italia venter på deg i den andre enden av denne reisen. denne naturskjønne togtur bør være obligatorisk på hver jernbaneelskeres bøtte-liste.

 

tysk jernbane

i mellomtiden, bli med i Express på den listen er DB eller Deutsche Bahn. Tysklands nasjonale jernbanenettet tilbyr noen av de mest naturskjønne ritt i nærheten av Rhinen. Sine ruter vil ta deg gjennom slående utsikt over Alpene og fjelldalene. For eksempel, den beste måten å verdsette Europas lengste elv er via rute som forbinder byene Mainz og Köln. Denne ruten tar deg gjennom milde åser, gedigne slott, og terrasserte vinmarker.

DB tilbyr vanlige togturer som kobler byer som Amsterdam, København, og Praha til Tysklands store metropoler. Ligner på Bernina Express, det er en fantastisk måte å se Europas kjerne. Det er ikke rart at CNN refererer til Deutsche Bahn som “En av de mest behage Tyske reiseopplevelser som ikke involverer en Mercedes-Benz 450.” Mens Europas tog er mest verdsatt for den lange langrenn og kryss-kontinentet reiser, det finnes andre kortere alternativer for mer uformelle tog reisende. For eksempel, de Berlin Ringbahn har alltid vært populært blant turister som ønsker en enkel sightseeing tur på byen. Du kan prøve dette ut for prisen av en enkeltbillett.

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Hanover til Köln Togene

 

Transsibirsk ekspress

Ikke snakk om fascinerende togreisene ville være komplett uten å ta med den transsibirske Express. Også kjent som lengste togreise på planeten, Trans-Siberian Express forbinder Moskva i vestlige Russland til kystbyen Vladivostok i Øst-Russland. Langs veien, jernbanen grenes ut i nærheten land som Kina, Mongolia, og Nord-Korea. Flere steder i Vest-Europa, inkludert Amsterdam, ha togstasjoner som tilbyr rides til Trans-Siberian stasjonen i St. Petersburg, Russland. Ikke rart mange europeere velger å ta toget når venturing øst.

Reise rundt Russland med tog er en av de billigste måtene å reise. gitt, det er også en av de tregeste, med Ladbrokes hevder at en overnatter sovende tog fra Volgograd til Nizjnij Novgorod tar 27 timer. Fortsatt, Russlands omfattende jernbanesystem så mye action i år da landet var vertskap for VM. Mange fans fikk se mer av landet og dets folk da de reiste til inventar med tog.

 

 

Dette er et annet fascinerende og ofte oversett aspekt av reise jernbane. Sikkert, det er ingenting som folk og erfaringer du vil støte på veien. Gjør deg klar til å møte noen av de mest fascinerende mennesker fra hele verden. Uansett hvilken langrenns togtur du er på, du sannsynligvis til å ende opp med å finne en venn eller to blant andre overnatter reisende. Enten du tar den naturskjønne Bernina Express, traversering flere land på enten Deutsche Bahn eller Trans-Siberian Express, eller slapper av på Sveits 'Glacier Express, som The Culture Trip beskriver som en reise som kan måle severdighetene i Bernina, han reiste med tog er bundet til å være en av de mest fascinerende opplevelsene i livet ditt.

 

For å få den beste toget opplevelse i livet ditt, til de billigste prisene, og lettet av ytterst ubehagelig reservasjonsgebyr, bruk Lagre et tog!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffascinating-train-travel-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)