Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 08/10/2021)

Det er mange ting Paris er kjent for. Men gratis ting å gjøre i Paris er ikke noe det er kjent for. Det er kjent for å være en av de mest romantiske stedene i verden. En motehovedstaden og litterære paradis selv! Paris har mange forskjellige forkledninger. Og mens museum oppføring kan være bratte og fine middager kommer på en premie, den franske hovedstaden kan også være en billig dato. Ikke tro oss? Her er 10 Gratis ting å gjøre i Paris!

 

1. Best Gratis ting å gjøre i Paris: Musee Carnavalet

Først på min liste over 10 Beste ting å gjøre i Paris er den Musee Carnavalet. Dette museet har vært stengt i et par år for oppussing, derimot, det er offisielt gjenåpningen desember, 20th 2019! Ligger i historiske nabolaget av Marais, Carnavalet Museum er dedikert til historien om Paris. Fra sin opprinnelse til i dag.

Den besøkende vil være i stand til å oppdage fantastiske samlinger knyttet til byen. Fra Gallo romerske og middelalderske gjenstander og arkiver. Minner fra den franske revolusjon til mange slags malerier, skulpturer, møbler, og kunstgjenstander fra forskjellige tidsperioder!

Hvis du elsker byen Paris og elsker å berike deg selv både kulturelt og personlig, vil du nyte godt av Musee Carnavalet! Du vil bli overrasket av sin dyrebare samlinger, sin arkitektur, og atmosfæren, som er så typiske for Paris!

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Beste ting å gjøre i Paris for gratis

 

2. Notre Dame De Paris

Er det bare meg, eller hver gang noen nevner Notre Dame, Jeg bare tenker på Victor Hugo uforglemmelig Ringeren i Notre Dame? Enten du liker filmen eller ikke, denne katedralen er en å besøk. Ikke bare er det en badass middelalderske katolske katedralen, men det er også det fineste eksemplet på fransk gotisk arkitektur ute!

Glassmalerier (særlig Rosevinduet), bruk av arkitektoniske detaljer som å fly støttene og skulpturer gjør dette til en må-se gratis Paris erfaring. For de beste fotomuligheter fra katedralen klatre klokketårn for en fugleperspektiv over Paris. For en utsikt over katedralen seg selv, Square Jean XXIII gir et godt utgangspunkt for å ta en bakre utsikt over den vakre monumentet. Best av alt? Det er på vår 10 Gratis ting å gjøre i Paris. Hvorfor? Du gjettet det. Det er gratis!

Paris til Marseilles Togene

Marseilles til Paris tog

Nice til Marseilles Togene

Marseilles til Clermont Ferrand Togene

Beste ting å gjøre i Paris for gratis

 

3. Best Gratis ting å gjøre i Paris: Pantheon

Dette vakker bygning ble opprinnelig bygget som en gudshus. derimot, i dag har det blitt omgjort til et mausoleum. Det holder restene av flere kjente parisere; Victor Hugo, Marie Curie, Alexandre Dumas å nevne noen! Pantheons ikoniske silhuett og kuppelen ligger på toppen av Montagne Sainte Genevieve, den historiske høyden av Latinerkvarteret.

Fra april til oktober, turister kan nyte fin utsikt av kapital fra søyle av kuppelen. Den neoklassiske arkitekturen minner om Pantheon i Roma. Å være begravet i Pantheon regnes som en av de høyeste utmerkelser skjenket en borger. Inskripsjonen på veggen ved inngangen til gravplassen bærer testament til denne følelsen. Til store menn, den takknemlige hjemland.

Når kan du besøke gratis? Trodde du ville aldri be! Få gratis inngang hver første søndag i måneden fra 1 november til 31 mars. Gratis for de under 26 fra land i Den europeiske union, så vel som primære og sekundære lærere. Gratis for funksjonshemmede besøkende og en ledsager, samt jobbsøkere og de som mottar franske statlige ytelser. Det er også gratis for barn og ungdom.

Paris til Rouen Togene

Rouen til Paris tog

Paris til Calais Togene

Rouen til Calais Togene

Pantheon

 

4. Canal Saint Martin

Også nær topping mine Gratis ting å gjøre i Paris For Free liste. Turgåing lengden på Canal St Martin! Dette er fortsatt en av mine favoritter turer i denne byen. En menneskeskapt vannveien, kanalen er ca. 4.5 km lang, forbindelses Canal de L Ourcq til Seine. Opprinnelig bygget i 1802 av Napolean som en outthrust av Ourcq -elven, sikte på å bringe drikkevann drikkevann til parisere pepret med potensielle sykdommer som kolera og dysenteri.

Hver femten år eller så kanalen er mudret for å rense det, men i det siste området selv rundt kanalen har gjennomgått revitalisering. Finn en bikube av puber og barer spredt langs kanalen. Dette området er også et populært tilholdssted for studentbefolkningen. I populærkulturen, kanalområdet ble omtalt på kino Amelie som et sted å hoppe over steiner.

Togpriser fra Marseille til Lyon

Paris til Lyon Togpriser

Lyon til Paris tog

Lyon til Avignon Togene

Canal Saint Martin

 

5. Best Gratis ting å gjøre i Paris For Free: Des Buttes Chaumont

Vår første parken på vår 10 Gratis ting å gjøre i Paris liste! Denne vakre urban park ligger i nordøstlige Paris. Funksjonene i denne grønne parken består av en kunstig innsjø med placidly svømme ender, en steinete øy sentralt til sjøen heter Ile de la Belvedere, Temple of the Sibyl (til minne om den gamle romerske Temple of Vesta i Tivoli) som ligger femti meter over sjøen. Finn broer forbinder øya til resten av parken, en sentral promenade å gå, og viltvoksende grønne plener.

La Rochelle til Nantes Togene

Toulouse til La Rochelle Togene

Bordeaux til La Rochelle Togene

Paris til La Rochelle Togene

 

 

6. Arc De Triomphe

Nok en superberømt sted å besøke det er, selvfølgelig, gratis! En triumfbue, inspirert av den romerske Arch of Titus, dette monumentet til minne livene til franske nasjonalister som kjempet i den franske uavhengighetskrigen og Napoleonskrigene. Under Arc ligger Tomb of the Unknown Soldier of the Great War og er preget av en evig flamme som har brent siden våpenhvilen Day in 1921. Seks svært viktige relieffer dekorerer fasadene som hver viser viktige øyeblikk fra revolusjonære og Napoleonskrigene. De er General Marceau begravelse, Slagene av Austerlitz, Arcole, Jemappes, og Aboukir, og høsten Alexandria.

Få tilgang til utkikksplattform og se Arc på nært koster penger, men en visning eller øyeblikksbilde av denne imponerende monument fra Champs Elysees eller en sirkulerende buss eller bil er helt gratis.

Paris til Le Mans Togene

Nantes til Paris tog

Paris til Rennes Togene

Rouen til Lille Tog

Arc de Triomphe

 

7. Best Gratis ting å gjøre i Paris: Parc Monceau

Dette er en offentlig park som opprinnelig ble kjøpt av hertugen av Chartres. Han er fetter av kong Louis XVI. Parken er designet for å ligne en engelsk hage med Louis Carmontelle. Det er mange slående arkitektoniske funksjoner som pryder hagen. De har en liten rotunde ved hoved park gate, en miniatyr gammel egyptisk pyramide, en romersk søyle, en kinesisk fort, en nederlandsk vindmølle, og andre kuriositeter fra hele verden. Besøke parken er som å besøke de kulturelle underverkene i verden alt i miniatyr.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

Parc Monceau

 

8. Gratis Fashion show på Galeries La Fayette

Er du ivrig etter å finne ut hva som er nytt og som skjer i verdens hovedstad? Da må du ikke gå glipp av en mulighet til å delta på en av de gratis moteshow holdt på Galeries la Fayette, hver fredag ​​kl 3 pm. Sørg for at du bestiller online, på forhånd for å sikre tilgjengelighet på ønsket dato. Også, en annen utmerket gratis aktivitet, hvis du er på Galeries la Fayette, er å besøke takterrassen for en av de beste utsikten over Paris. Gjør noen vindu shopping etterpå i shopping arkade selv, hvis du har ekstra tid.

Lyon til Toulouse Togene

Paris til Toulouse Togene

Hyggelig å Toulouse Togene

Bordeaux til Toulouse Togene

Gratis Fashion show på Galeries la Fayette

 

9. Open Air Cinema på Parc de la Villette

Denne pick av gratis ting å gjøre i Paris er ikke hele året, men du kan nyte utendørs kino i løpet av juli og august (Torsdag til søndag) i en av byens største parker. De visninger varierer fra klassisk kino til mer moderne filmer. Bestill en fluktstol og være forberedt på noen filma glede så snart det blir mørkt.

Lyon til Nice Togene

Paris til Avignon Togene

Hyggelig å Avignon Togene

Marseilles til Avignon Togene

Open Air Cinema på Parc de la Villette

 

10. Watch The Free Light Show på Eiffeltårnet

på mørke, hver hele time i fem minutter Eiffeltårnet sparkles og gir en lys show for alle tilskuere, Dette vil være kremen de la kremen av gratis ting å gjøre i Paris. Place du Trocadero vil gi deg den beste plassen for showet i byen.

Montpellier til Marseilles Togene

Nice til Marseilles Togene

Paris til Marseilles Togene

Toulouse til Marseilles Tog

Watch The Free Light Show på Eiffeltårnet

 

Klar til å spare lommeboken noen euro? Flott! billetter Tog er ikke blant de gratis ting å gjøre i Paris, derimot, når du bruker Lagre A Train de er sikkert ikke dyrt!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “10 Gratis ting å gjøre i Paris” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/free-things-paris/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)