Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 21/02/2021)

Først av alt, det vil være gratis tog for opptil 30,000 tenåringer denne sommeren. Antallet gratisbilletter kan også øke avhengig av etterspørsel. EU i tillegg annonsert at det vil gjøre tilbudet tilgjengelig for tenåringer i alderen 18 og yngre. På grunn av antall gratis togbilletter, kostnaden for EU kan overstige 12 millioner pund.

 

gratis tog
EU tilbyr gratis tog i sommer.

 

Hvorfor gi bort gratis tog billetter?

I 1972 togstasjoner i Europa var full av unge mennesker i sommer. Fordi flyreiser var fortsatt veldig dyrt på dette tidspunktet, $38 for et tog pass i Europa virket attraktiv. I tillegg, nattog gjort at Overnatting var veldig rimelig. Også, toget passerer inkludert alle Vest-Europa. I 1998 toget går som inntil da var kun tilgjengelig for personer under 26 hadde aldersgrensen fjernet. Interrailing var ikke lenger så populært, og land begynte å notere sine egne priser for turister som brukte togtjenesten. Dessuten, billigere flyreiser, og ble tilgjengelig i hovedsak forlater interrailing som en dyr og ineffektiv måte å reise Europa. Nå har Europaparlamentet besluttet at det vil gjenopprette interrailing som et populært alternativ for tenåringer og har tildelt 12 million pounds for prosjektet.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Hvordan søke gratis tog

For å søke om en av gratisbilletter, du trenger for å sende inn søknad til Den europeiske ungdomsportalen i juni. En jury vil deretter fordele 15,000 gratis togbilletter. Mens det andre sett 15,000 billetter har vært planlagt det til slutt vil være avhengig av budsjett og tilbakemeldinger fra den første 15,000 deltakere. De eksakte datoer for innlevering vil være mellom 12 juni og juni 26. Du er kvalifisert til å søke om en billett hvis du vil være 18 år på 1 juli. 1900 av disse gratis tog billetter vil bli allokert til britiske søkere. like måte, Frankrike og Tyskland vil også motta 1900 billetter. I motsetning, Irske søkere vil bare motta 140 billetter.

Frankfurt til Berlin Togene

Praha til Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

beste Applications

For å bli vurdert blant de beste programmene for gratis tog du trenger for å demonstrere følgende;

for det første, din motivasjon til å besøke minst ett europeisk kulturarvsted. I tillegg, må du svare på en quiz angående det europeiske kulturminnet. Quizen vil også omfatte spørsmål angående ungdoms- og Europaparlamentet-valg.

Dessuten, må du uttrykke et ønske om å bli en DiscoverEU Ambassadør. Dette ønsket bør inkludere rapportering din reiseopplevelser og gjøre bildene dine tilgjengelig for DiscoverEU jubileumsfotoutstilling på Europaparlamentet.

Lyon Airport til Nice Tog

Paris til Nice Togene

Avignon til Nice Togene

Marseilles til Nice Togene

 

Bestill billigste tilgjengelig togbilletter med oss

Fordi vi vet at du er på jakt etter den beste prisen, så hvis du ikke får gratis tog billetter, Vi har gitt en rask søkemotor for å finne billige togbilletter raskt. Vi vil at du skal reise mer og betaler mindre. Kjøp togbilletter bruker flere betalingsalternativer, inkludert kredittkort, PayPal, og Alipay. Enten du leter etter vakkert landskap, god mat, romantiske reiser eller noen annen grunn til å reise til Europa, vi kan gi deg den beste billett.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffree-trains-summer-teens%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)