Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 24/12/2021)

Planlegger en solotur kan være hektisk selv for en erfaren reisende, spesielt når det gjelder å velge riktig destinasjon å besøke og de riktige aktivitetene å delta i mens du er der. Men viktigst av alt, fordi du vil gjøre det beste ut av det for selvoppdagelse.

Å være alene på veien lar deg besøke hvor du vil når som helst du vil, uten å måtte overholde andres tidsplan. Også, du kan utfordre deg selv mer ved å være blant totalt fremmede, som øker selvtilliten din, og selvfølgelig, egenvekst.

Når det er sagt, har du et mål i tankene for din selvoppdagelsesreise? Denne artikkelen fremhever 7 av de morsomste stedene å besøke solo.

 

1. Steder å besøke på din selvoppdagelsesreise: Australia

Australia er drømmedestinasjonen for de fleste dykkere på grunn av sin uendelige dykkemuligheter både for amatører og erfarne dykkere. Og selv om du ikke er forberedt på å dykke, vil du ha det bra å oppdage de mange skjulte skattene landet har å tilby. Australia er også hjemmet til de mest utdøde eller truede dyrearter, så du vil ha den sjeldne sjansen for å samhandle med millioner år gamle fossiler i nærheten.

Men ingen av de nevnte fakta er hovedårsakensønn hvorfor vi har rangert Australia som et toppmål for enslige reisende. De viktigste årsakene er landets evige fred, pålitelig offentlig transport, og billige overnattingsmuligheter. Du vil være veldig trygg i Australia.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Self-Discovery Trip to Australia

 

2. Thailand

Kulturen her er rik og maten er deilig, så du vil ha massevis av mat og kulturrelaterte ting å utforske og lære av lokalbefolkningen hvis du i det hele tatt har tid til overs. Overnatting og transport er veldig rimelig her, for ikke å nevne hvor tilgjengelig Bangkok er fra alle hjørner av kloden. Og hvis tankene dine er engstelige eller urolige, du kan alltid komme inn i et tempel eller et meditasjonssenter og meditere.

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Brussel med tog

Amsterdam til Brussel med tog

Paris til Brussel med tog

 

Solo trip to Thailand

 

3. Steder å besøke på din selvoppdagelsesreise: England

Et par år tilbake, London var verdens mest besøkte by av solo-turister. Det alene skal fortelle deg at dette er et trygt sted å være når du ikke har selskap. Buckingham Palace er for tiden den største attraksjonen for enslige reisende, men det er ikke den eneste i London. Hvis du vil se de fleste attraksjonene innen en begrenset periode, bare bli med i London gratis spasertur når du besøker byen neste gang.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Visit The Big Ben in London on your solo trip

 

4. New Zealand

Liker du å kjøre alene over lange avstander? Mange enslige reisende elsker New Zealand for kjøremuligheter det gir dem. Alt du trenger er å leie en bobil eller en vanlig bil og gå dit veiene tar deg. Dette er en vakkert land å utforske. Lokalbefolkningen er også veldig imøtekommende og hjelpsomme når du vil ha hjelp.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Self discovery trip to New Zealand

 

5. Steder å besøke på din selvoppdagelsesreise: Peru

Nesten hvert nye sted som besøket ditt er spesielt av et bestemt sett med grunner, men Peru er et av landene som rett og slett skiller seg ut. Dette stedet har overrasket så mange mennesker med sine naturlige skjønnheter og skatter, at folk ikke bare kan få nok av det. Det er rik historie, fjellene, og tradisjonell kultur, som er interessante for alle besøkende. Dermed, å oppleve alle sine nasjonale skatter, ta en Peru-tur, og bli kjent med landet.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

 

6. USA

USA er mangfoldig, så du vil aldri føle deg malplassert uansett hvor du kommer fra. Landet er også veldig stort og har alt du trenger for å være det fjell, parker, villdyr, eller strender. Apropos strender, du må besøke Florida neste gang du er i USA og svømme i den hvite sanden. Dessuten, Disney kan være det perfekte reisemålet for din egen vekst reise, da det vil ta deg tilbake til å mimre over barndommen din, og litt bittersøt nostalgi skader aldri noen. Og hvis det du trenger er litt stille tid alene, du kan alltid bo i et ferieutleie vekk fra folkemengdene.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

New York is a perfect destination for solo travelers

 

7. Steder å besøke på din selvoppdagelsesreise: Japan

Japan er milevis foran andre land når det gjelder teknologi. Hvis du er en teknisk futurist eller investor, å utforske forretningsmulighetene som denne byen har, vil helt sikkert glede deg. Landet er også hjemsted for vakre templer, avanserte hoteller, og restauranter, samt Asias beste skjulte naturskatter. Hva mer, de effektive transportsystemene her vil gjøre soloturen morsom og problemfri. Hvis du er musikkelsker, du kan ta med den bærbare datamaskinen din programvare for å lage musikk å la inspirasjon treffe deg og kanskje produsere noen herlige lyder for å symbolisere dine ensomme turer.

München til Salzburg med tog

Wien til Salzburg med tog

Graz til Salzburg med tog

Linz til Salzburg med tog

 

Self discovery trip in Japan

8. Malaysia

Det er mange ting å gjøre og lære i Malaysia, men det mest interessante faktum om dette sørøstasiatiske landet er at den største andelen av befolkningen snakker engelsk. Det betyr at du knapt mister deg når du reiser alene her. Landet har strender, fjellene, dykkesteder, og alt du trenger for å slappe av og nyte livet på egen hånd.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Traveling solo to Malaysia

 

For å konkludere

Backpacking og solo-reiser blir populære om dagen på grunn av fleksibiliteten de utfeller. Du gjør det rette. Bare husk å ha et tilstrekkelig budsjett for overnatting, mat, og transportbehov fordi du må være selvhjulpen hvis du skal glede deg over å oppdage deg selv.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge dine morsomme steder å besøke på din selvoppdagelsesreise med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "Morsomme steder å besøke på din selvoppdagelsesreise" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Ffun-places-visit-self-discovery-trip%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)