Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 25/02/2022)

Transport, i alle former, er ryggraden i ethvert land og dets økonomi. Det var bare gjennom veier, skinne, og luft som vi klarte å koble sammen verden på en måte som den ble mye mindre enn den virkelig er. Dermed, når vi ser på store næringer rundt om i verden, transport er en av de mest aktive, kontinuerlig endring for forbedring av vår fremtid.

Nyere trender i reise- og transportbransjen har vært mot å skape grønnere alternativer. Et sårt tiltrengt trekk for å redde miljøet vårt, nye utbygginger innen transport arbeider således allerede etter dette prinsippet. derimot, disse fremskrittene bryter også grensene for hvordan vi har reist i det siste århundre. Og ved å gjøre dette, de fører oss til en fremtidig reise som vil være raskere, sikrere, og bokstavelig talt ute av denne verden.

 

Fremtiden for reiser: Romturisme

Plassen har vært menneskehetens siste grense i lengste tid. derimot, siden vi gikk foten på månen for flere tiår siden, det har ikke vært noe vesentlig for å begeistre allmennheten. Nå skjønt, det er et kontinuerlig løp for å ta mennesker ut i verdensrommet, for fritid. Romturisme er den neste store tingen, og det kan være dyrt og eksklusivt, det er et stort skritt mot fremtiden, som etter all sannsynlighet vil innebære koloniserende Mars eller lage beboelige romstasjoner der hundrevis av individer kan bo sammen. derimot, mens forskere kan ha tatt et skritt i riktig retning, vi må kanskje vente i noen generasjoner før noen betydelig synlig fremgang kommer fram.

Düsseldorf til München billetter

Dresden til München billetter

Paris til München billetter

Bonn til München billetter

 

The Future Of Travel

 

Reise- og transportindustri: Driverløse biler

Spør noen om ideen deres om transport i fremtiden, og det er mer sannsynlig at de nevner førerløse biler. Det er allerede tog over hele verden som arbeider etter dette prinsippet. Dessuten, i det lengste av tiden, forskere og industriledere har jobbet for å gjøre veiene tryggere ved å inkludere teknologi i det daglige kjøreopplevelse. Det som gjør førerløse biler verdt ventetiden, er at det vil revolusjonere bransjen på mange måter. Fra å være mer miljøvennlig til trafikksikkerhet, folk vil være i stand til å dekke lengre avstander uten belastningen å måtte kjøre i flere timer.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Brussel til Paris billetter

 

Fremtiden for reiser: togene

En av de eldste former for offentlig transport rundt, tog har fremdeles tydelig et sted i fremtiden. Overraskende, kanskje mer enn noen gang før. Selv når nye teknologier er skapt for å gjøre jernbanesystemene tryggere, raskere, og mer praktisk, det grunnleggende behovet for et slikt system vil øke relativt. Tog er allerede noe av en sosial utjevner da de veldig rike ofte rir sammen med de fattigste av arbeiderklassene, men på grunn av den raske økningen i verdens befolkning, spesielt i industrialiserte land, effektive og rimelige togsystemer vil være avgjørende for å bekjempe trafikkstopp. Dette vil også ha stor innvirkning på miljøet, da tog vil kunne kjøre effektivt på ren energi og samtidig ta utallige bensintunge biler av veien og lowering earth’s CO2 emissions.

München til Zürich billetter

Berlin til Zürich billetter

Basel til Zürich billetter

Wien til Zürich billetter

 

sbb train

 

Hyperloop

Hyperloop blir beskrevet som den ”første nye store transportmåten i 100 år.” Det innebærer å reise i supersoniske hastigheter inne i et rør, koble en destinasjon med en annen. Hyperloop kan muligens brukes til å frakte både last og personer. derimot, selv om den gåtefulle Elon Musk er i forkant av denne teknologien, noen land er skeptisk til Hyperloop and if it really is worth investing money in. likevel, Å reise via denne nye formen for transport er nærmere virkeligheten enn vi hadde forventet, med tester og konstruksjon av rør som allerede pågår i California og muligens Europa snart.

Hamburg til København billetter

Zurich til Hamburg billetter

Hamburg til Berlin billetter

Rotterdam til Hamburg billetter

 

 

Virtuell virkelighet

Denne er spesifikt for lenestolreisende, som liker å besøke nye steder, men foretrekker å gjøre det fra komforten i sine hjem. Mens VR allerede har gått kommersielt, snart nok, vi vil se en integrasjon mellom VR, IR, og AR, som fører til en opplevelse som er så nær det virkelige liv som mulig. Fra å besøke verdens syv underverker til å ta et dykk i Great Barrier Reef, denne nye teknologien vil hjelpe mennesker å se verden som aldri før.

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

Vi hjelper deg gjerne med å finne de beste billettalternativene som er tilgjengelige. Bestill din togbillett hos Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Fremtiden for reiser” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffuture-of-travel%2F%3Flang%3Dno Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)