Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 19/08/2022)

Ung, eventyrlig, med en takknemlighet for kultur, og veldig uavhengig, generasjon Z har store reiseplaner for 2022. Disse unge reisende foretrekker alenereise fremfor å reise med venner og setter pris på god kultur på rimelige destinasjoner i stedet for luksuriøse feriesteder. Dermed, disse 10 Reisemål fra Gen Z vil være med i alle reisehistorier på sosiale medier.

1. Gen Z reisemål: Etna på Sicilia

Europas høyeste vulkan er et spennende reisemål, spesielt for den ekstremt kjærlige Gen Z Etna er en aktiv vulkan i Catania, en nydelig by utenfor allfarvei på den italienske øya. Den beste tiden å vandre på Etna på Sicilia er i skuldersesongen, mai til midten av september.

Ski fjellklatring utflukter, og fotturer opp til utsikten over det imponerende krateret om sommeren er et par aktivitetsideer. Dermed legger Gen Z-reisende Mount Etna høyt oppe på deres 2022 reiseliste.

 

2. Gen Z reisemål: London

Tilbyr flotte aktiviteter og steder å besøke for Alenereisende, London rangerer høyt i 10 Gen Z reisemål. En av de mest besøkte byene i Europa, London har en fantastisk atmosfære. Dessuten, nabolagets pub er rett rundt hjørnet for å bli kjent med lokalbefolkningen og trendy butikker over gaten. Det er ikke overraskende at London er elsket av alle som besøker.

I tillegg, den lokale puben kan også være et fantastisk sted for de lyse, unge Gen Z-sinnene å knytte forbindelser, skape sterke forretningsmuligheter, og mest sannsynlig var stedet der Londons beste startups ble fra en ren idé til noen av de ledende startups over hele verden.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Gen Z Travel Destinations

 

3. 10 Gen Z reisemål: Paris

Takket være spektakulær arkitektur og kultur, Paris er det beste reisestedet for Gen Z som bor i USA og Kina. Du vet kanskje Paris som den mest romantiske byen i verden, men Gen Z-reisende velger den parisiske hovedstaden for sin grønne natur og sine vakre franske parker.

Paris har høyest bruk av digitaliserte mobilitetstjenester som sykkeldeling. Du kan ta en sykkel fra flere steder rundt i hovedstaden, fottur fra Louvre til Eiffeltårnet solo, eller bli med på en guidet tur. Denne miljøvennlige løsningen lar Gen Z-reisende utforske på egen hånd og oppdage skjulte perler i en by som ser ut til at alle kjenner dens hemmeligheter.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Girl And The Eiffel Tower

 

4. Berlin

Lettgående og leken i naturen, Berlin tiltrekker seg millioner av reisende hvert år. Gen Z-reisende vil finne Berlin som en fantastisk lekeplass, med flotte barer og natteliv, siden det er den typiske festbyen.

I tillegg, Berlin er det perfekte reisemålet for Gen Z-reisende fordi det er den rimeligste byen i Europa. Reisende i begynnelsen av tjueårene vil ofte velge å kombinere flere europeiske byer til én Euro-reise, så billig overnatting og å bo i Berlin kan være en fin måte å spare på og nyte resten av reisen gjennom Europas vakre byer.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

10 Gen Z Travel Destinations - Berlin

 

5. 10 Gen Z reisemål Tyskland: München

Denne tyske byen er kjent for sine uforglemmelige Oktoberfest-festligheter. I september, München kan skilte med feststemning, ønsker hundrevis av reisende velkommen til største ølfestival i verden. En av de beste opplevelsene er å smake deilig hvit pølse med en halvliter bayersk øl.

Så, mens Gen Z-reisende foretrekker å reise alene, en festival for bayersk kultur er en flott mulighet til å sosialisere. Denne måten, god mat, drikkevarer, en blanding av kulturer, og festing samles i en uforglemmelig begivenhet.

 

Oktoberfest In Munich

 

6. Gen Z reisemål: Amsterdam

En av de ledende europeiske byene innen entreprenørånd & innovasjon, Amsterdam rangerer høyt i toppen 10 Gen Z reisemål. Tilbyr store muligheter for virksomheten, out-of-the-box tenkning, og opprør er en del av Amsterdams natur.

Dermed, mange Gen Z-reisende velger byen som et sted å utforske, skape, og som deres hjemmebase for forskjellige turer til nærliggende destinasjoner. Selv om byen er relativt liten, opprettholder den sine kosmopolitiske raske stemninger inne i de pittoreske og landsbylignende kanalene.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

10 Gen Z Travel Destinations - Amsterdam

 

7. Hong Kong

Imponerende skyskrapere sammen med de mest spennende fornøyelsesparkene over hele verden plasserer Hong Kong i toppen 10 Gen Z reisemål. Den futuristiske byen er ikke bare en øy med fantastisk utsikt, men tilbyr også utrolige opplevelser for unge reisende.

Bortsett fra fantastiske fornøyelsesparker i Hong Kong, Gen Z-reisende kan gå ut av sentrum. Hong Kong har fantastiske strender og natur, ideell for utendørsaktiviteter som fotturer opp til East Dog Teeth eller surfing. I et nøtteskall, Hong Kong er en stor lekeplass for unge reisende.

 

 

8. Gen Z reisemål Italia: Roma

Oppdag Italias rike kultur og historie i gamlebyen Roma er en bemerkelsesverdig opplevelse. Firkanter, fontener, smug, overalt er det kunst og historie, så Roma vil fortrylle en ung Gen Z-reisende

Å legge til magien i Roma er, selvfølgelig, italiensk mat. Fra Pasta a la carbonara til lunsj, middag, og gelato til dessert, med utsikt over Colosseum – ord er ikke nok til å skildre Romas mange fordeler.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Colosseum In Rome

 

9. Wien

Denne byen er et fantastisk sted å oppdage ved å vandre rundt. Wien er det ideelle byferiemålet med en blanding av moderne og tradisjonell arkitektur, praktfulle hager, og firkanter. I tillegg til de mange sjarmene er de rimelige levekostnadene i Wien.

Til tross for at den er hovedstaden i de rikeste nasjonene i verden, Wien er ikke så dyrt. Unge reisende kan finne flotte budsjettvennlige hoteller. Her kan de møte andre Gen Z-reisende og planlegge turen til fantastiske stopp i Europa sammen.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

10 Gen Z Travel Destinations - Vienna

 

10. Firenze

Firenze er et fantastisk reisested for Gen Z Alenereisende. for det første, det fantastiske gamle sentrum hvor Duomo, Firenze katedral, og tårn fanger øyet og stjeler hjertet til enhver førstegangsreisende. for det andre, Firenze er relativt liten og veldig lett å komme seg rundt til fots, med alle de store landemerkene og de beste pizzastedene noen få minutters gange fra hverandre.

For det tredje, unge reisende kan hoppe på et tog og besøke den nærliggende Cinque Terre hvis de ønsker å oppdage mer. Denne fargerike regionen tilbyr flott utsikt over havet og en tursti gjennom alle de fem naturskjønne landsbyene. Så, en tur når som helst på året vil se fantastisk ut i sosiale medier, og 48 million Italia hashtag resultater viser at dette landet er en favoritt blant Gen Z.

Rimini til Firenze Togene

Roma til Firenze Togene

Pisa til Firenze Togene

Venezia til Firenze Togene

 

Smiley Girl In The Palace

 

Å reise med tog er en rask og komfortabel måte å presse flere europeiske destinasjoner til en enkelt reise. Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å planlegge en tur.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 Gen Z reisemål”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her:https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fgen-z-travel-destinations%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)