Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Jegt er ikke for sent å planlegge en flukt mars, i forkant av påske-rush. Med barna å være på ferie, nå er det på tide å finne muligheten til å besøke sjarmerende små øyer med en kjær, begi seg inn på den første store familie reise eventyr årets, fordype deg i noen av verdens mest magiske byer eller delta på en av de mange europeiske festivaler mars. Det er mange flotte steder i Europa å besøke i mars.

 

Som nevnt, Mars er også begynnelsen av festivalen sesongen i Europa, så det er tonnevis av muligheter til å gjøre lystig med lokalbefolkningen, det være seg på en sitrus-inspirert karneval i Sør-Frankrike, eller på The London Coffee Festival.

Klar til å oppdage flotte steder i Europa for å besøke mars? Les videre!

 

windmill and tulip flowers are part of the Great places in Europe To Visit in March

 

Flotte steder i Europa for å Reis hit i mars: London

Som de sier, “en dårlig dag i London er fortsatt bedre enn en god dag noe annet sted” så selvfølgelig, London måtte være på listen vår over flotte steder i Europa å besøke i mars.

Mars er en flott måned å besøke Kensington Palace Hager, Kew Gardens, eller en hvilken som helst av Londons andre topp hager, som hav av krokus og påskeliljer blomstrer hele hovedstaden.

Hvis du vurderer å besøke mange topp attraksjoner, Da anbefaler vi å få deg en turist rabattkort eller en turbuss combo billett. Disse billettene og bunter could spare noen alvorlige penger!

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

kew gardens

The London Kaffe Festival

Vi er store fans av kaffe. Vi har til og med skrevet om fantastisk kaffebar her før. Så, her er et annet å skrive om som en del av våre flotte steder i Europa for å besøke mars – London kaffe festival mars!

De 2019 UK Kaffe uke går fra 30-31 mars 2019. Nasjonens topp baristas og kaffekjennere kommer sammen på Brick Lane for å feire kaffe. Det vil være mer enn 250 håndverker kaffe og gourmet mat boder, smaksprøver og demonstrasjoner, interaktive workshops, gatemat, kaffe-baserte cocktails, levende musikk, DJ-er, kunstutstillinger og så mye mer.

Vil du vite mer og få billetter? Hodet over her: https://www.londoncoffeefestival.com

Lyon til London Eurostar Train

Köln til London Trains

Lille London Trains

Luxembourg til London Trains

 

Andre Årlige mars hendelser i London

  • Bli med i den årlige St Davids Day feiringer i London med walisiske parter, matfestivaler, og rugby. 1 mar
  • Tuck inn i en deilig stabel av pannekaker eller pannekaker videre Pannekakedag (fetetirsdag) i London, eller fange alle pannekake-flipping aksjon på en pannekake rase. 5 mar
  • Unn deg mamma til en dag ute i London Morsdag. Du finner nok av moro ting å gjøre med mamma, inkludert ettermiddagste, River cruises, kjøpesenter, og musikaler. 31 mar
  • Eksempel på nye øl, delta bryggeri turer, og blande med andre cider, øl, men, og pilsnerfans på London Beer Week. TBC

Antwerpen til London Trains

Maastricht til London Trains

Brugges til London Tog

Liege til London Tog

 

London mars idrettsarrangementer

  • Sikre en god visning sted langs Themsen Championship Course denne måneden for å se roing mannskaper fra hele verden ta på Leder for River Race og kvinner Eights Head of the River Race. 16 og 30 mar
  • Bli løperne eller se fra sidelinjen som London Merker Half Marathon slynger seg gjennom Westminster og City of London. 24 mar

For flere flotte steder i Europa for å besøke mars i London, ta en titt på vår aktivitetskalender og veilede deg til hva som skjer i London. Og fange det beste av London scenen med vår teater guide.

 

Flotte steder i Europa for å Reis hit i mars: Zermatt i Sveits

Hvis du ikke er over vinterkulden ennå, deretter Zermatt i Sveits er en ganske god innsats for å finne snø. En av de mest kjente skianlegg i Europa, pulveret er vanligvis god, selv frem til slutten av april.

Som de fleste av Zermatt ski Området ligger ovenfor 2000 meter, Det er ingen mangel på snø når det kommer til våren ski. Snøen kan være usammenhengende i byen. derimot, opp i fjellet, du finner noe annet. nysnø, urørt spor, og masse moro er venter på å bli oppdaget. For å oppleve det fulle potensialet av nysnø, samtidig bo trygt, ansette en skiguide for noen off-piste kjøring.

Zermatt er ikke bare appellere til de med en appetitt for eventyr, men det har også noen fantastiske aktiviteter for de mindre eventyrlystne sjeler også. Winter vandring i Zermatt er ansett å være blant de mest naturskjønne i regionen. Et kart av alle vinter turer kan bli funnet på turisme nettsted Zermatt. Det er ikke behov for en guide, som løypene er godt merket, preparerte, og sikker.

Zürich til Zermatt Togene

Geneva til Zermatt Togene

Bern til Zermatt Togene

Lucerne til Zermatt Togene

 

Flotte steder i Europa for å Reis hit i mars: nordøst, Holland

Hvis du har besøkt hagene i London for å se blomster, hvorfor ikke fortsette trenden? Ta tog til Holland! Holland årlige tulipan blomst er et fenomen som tiltrekker seg tusenvis av reisende hvert år. Og med god grunn! Mars er en fin tid å besøke som du vil være sikker på å gå glipp av massene. Dette betyr at tulipaner selv kanskje ikke har dukket opp ennå. Du kan fortsatt nyte et spektakulært show av snø hvite, påskeliljer, og nydelig rosa og fiolett Hyacinth. Sistnevnte kommer rett i margen mellom mars og april. Selvfølgelig, værforhold variere fra år, så det er best å konsultere landets egen tulipan hjemmeside for ukentlige blomster oppdateringer, som starter mars.

 

Bestill din neste togreise bruke Lagre et tog

Flotte steder i Europa for å besøke mars blogginnlegg, overbevist deg? Hvorfor ikke ta 3 minutter og finne en togbillett på saveatrain.com. Fyll ut dato og tid som du ønsker å reise og vi vil gi deg den beste prisen for din reise, og du kan betale for din togtur på flere måter.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fgreat-places-europe-march%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)