Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2021)

Det er med rette antatt at reise er en ting du kjøper for å være eller føle deg rik! Og det er ikke alltid nødvendig at du må skille deg unna dine hardt opptjente penger for å nyte rikdommen. Mens du planlegger å dra ut i de solkysste tropiske øyene, eller snødekte skiløyper, ellers den frodige grønne villmarken, du tar flere resolusjoner kontinuerlig. Gjør drømmen din til virkelighet ved ikke å gjøre det samme for komplisert. Sitt sammen med gruppen din og planlegg innenfor budsjettet. Gjør hele turen kyndig. Gruppereiser er et utmerket middel for å ha et stort kameratskap. Men ikke alle seiler glatt, hvis ikke planlagt med perfeksjon. Det kan høres irrasjonelt ut å holde rede på turutgiftene, men det er for mange skjulte feil i det. Unngå alle de negative attributtene knyttet til gruppereiser, og planlegg logisk. Les nedenfor de seks problemfrie tipsene som er enkle å planlegge en budsjettvennlig gruppereise.

 

1. Bestem deg for et reisebudsjett

Ja! Du har rett! Du bør bestemme deg for destinasjonen først for å få kunnskap om de totale utgiftene. Men det er noen ganger vanskelig, som begge henger sammen. Og det er en veldig komplisert affære også. Selv om du planlegger din neste tur med en gruppe venner, ikke alle har råd til det likt. Dermed, komme sammen med et begrenset budsjett, besluttet enstemmig. Hele planleggingen vil bli jevn, da de fleste i gruppen ikke trenger å føle seg presset til å bruke et betydelig beløp. Også, beslutningen om å velge en destinasjon blir enklere, spesielt med det faste budsjettet i tankene. Tilsvarende, du, sammen med de andre gruppemedlemmene, kan ringe til merutgiftene som fly, utleie, mat, utflukter, og mye mer. Fullstendig samarbeid er det som kreves, mens du planlegger en gruppereise, å opprettholde samvær.

Luxembourg til Brussel Togbilletter

Antwerpen til Brussel Togbilletter

Amsterdam til Brussel Togbilletter

Paris til Brussel Togbilletter

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Del opp hele utgiften figurativt

Prøv å finne ut hvordan du deler opp utgiftene. Bestem deg for hvilke måter og måter å dele opp de totale kostnadene på blant andre gruppemedlemmer. For eksempel, vil du være ansvarlig for hele bestillingen av hotellrommet, eller skulle du dele det samme i to? Eller, er du interessert i å ta ansvar som hytteutleie og daglige utflukter? På mange gruppeturer, Det er generelt prisverdig å ta over en spesiell del av plikten. Det reduserer komplikasjoner og jevner ut hele reiserelaterte utgifter.

Hvis du har planlagt en stor budsjettert tur innen kort tid, prøv å sette opp en individuell konto. Du må gjøre det samme i god tid. Alle involverte i gruppereisen kan sette inn et bestemt beløp, månedlig, for å spare opp i siste øyeblikk. Det er en smartere handling å få tak i gode hotell, air-flyreiser, og utmerket mat.

München til Zürich Togbilletter

Berlin til Zürich Togbilletter

Basel til Zürich Togbilletter

Wien til Zürich Togbilletter

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Tro på økonomiske flyreiser og lommevennlige, men likevel glamorøse destinasjoner

Mens du er på planleggingsfasen for en gruppereise, vær litt proaktiv med pengene dine. Fokuser på kommersielle transportører. Det er mange kostnadseffektive flyselskaper, vert for en håndfull reisepakker. Planlegg trekk etter å ha diskutert de skjulte nyansene med gruppekameratene. For eksempel, kan du krysse ut reiseplanen din til Roma, Aten, og Istanbul via Malta. Ellers, sette i gang gruppeturen din fra Berlin til Praha, Budapest og Riga er et godt valg! Og hva med en biltur eller oppleve en ukes lang leir i naturen med gruppekameratene? Meste parten av tiden, været fungerer som en hindring. Uavhengig av en voldsom nedbør, strålende sol, eller blåser, reiser i bil hjulpet med en takstativ markise, er en velsignelse! Det sørger for full dekning og skyggelegging av den innebygde bagasjen mens du lager hele reiseopplevelse en avslappet.

Amsterdam til London togbilletter

Paris til London Togbilletter

Berlin til London Togbilletter

Brussel til London Togbilletter

 

4. Handle smart mens du bestiller mat

En gruppereise er generelt vellykket når det ikke er noen strid eller argument knyttet til mat, særlig. Ja! De fleste gruppeturer avler forakt når spørsmålet oppstår etter hvert medlems matpreferanse. I slike situasjoner, positiv tenking og sunn mat skal være ditt motto. Å dele i restaurantsjekken garanterer problemer og forvirring blant gruppekameratene. For eksempel, i en gruppe på ti, en enkelt person betaler hele regningen på a en flaske vin, og senere betaler de andre i gruppen i intervallet, en betydelig forvirring vil finne sted. Så, tro på å dele sjekken alltid. Ellers, kan du gjøre det via ‘kompis-par.’ Club din del med noen andre personer i gruppen og gå videre med å betale regningen.

Milan til Roma Togbilletter

Firenze til Roma togbilletter

Pisa til Roma Togbilletter

Togbilletter til Napoli til Roma

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Vær grundig beregnet med utgifter

Vil være teknologisk forsvarlig, og skiller seg ut som et smart individ blant gruppen? Få hjelp av de forskjellige online-appene som tilfredsstiller alle dine nødvendigheter, knyttet til utgifter. Sverger på applikasjoner som Delvis eller Google-dokument, som de begge lar alle tilstedeværende i gruppen få tilgang, se og rediger, i henhold til deres krav. Men vær våken for deres individuelle positive og negative aspekter.

Du oppretter en gruppe i disse applikasjonene, der gruppemedlemmene kan logge på raskt og kan dele hele utgiften i prosent. Varsler sender vennlige påminnelser til de forskjellige berørte om klarering av regningen. Mens du planlegger å samle gruppereiseutgiftene, unngå å holde en oversikt eller avvikle betalingene muntlig. Husk dette for å oppleve en fredelig tur fremover.

Amsterdam til Paris Togbilletter

London til Paris Togbilletter

Rotterdam til Paris Togbilletter

Brussel til Paris Togbilletter

 

 

6. Avgjør alle kontingenter (Hvis noen)

Når du har glede deg av gruppeturen og lander lykkelig hjem, det er på tide å gjøre opp dine gamle regninger (hvis noen)! Det er bedre å gjøre opp gammel gjeld, i løpet av tidsrammen som du har avtalt. Ellers, den står som bagasje! Mange foretrekker å betale via forskjellige online applikasjoner, som det høres kyndig ut. Og noen mer kunnskapsrike mennesker liker å betale personlig, kontant. Forsikre deg om at du betaler innen en uke eller så. Ellers, du kommer til å tape på invitasjonen til neste gruppereise.

Se også: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Brussel til Amsterdam Togbilletter

London til Amsterdam Togbilletter

Berlin til Amsterdam Togbilletter

Paris til Amsterdam Togbilletter

Settle All Dues (If Any)

 

Konklusjon

Det er ingen, men en feilaktig tro blant mange om at det å reise verden rundt er aldri mulig uten et ubegrenset kredittkort eller kontantstrøm. Eller hvis noen sponser hele turen! Men det er bedre å ikke tro på det samme. Det er med sikkerhet at ingen reiser skjer uten utgifter. Retningslinjene nevnt over vil helt sikkert holde deg og din bortreises gjeng sammen i mange kommende turer. Vær tydelig på beslutningene dine, og samarbeide med dine andre reisefølge, da blir gruppereisen ikke mindre enn en drøm!

 

Reis kontinentet med tog og bok med Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “6 Kunnige tips for å planlegge en gruppereise på budsjett” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)