Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Gjør deg klar til å bli blåst bort med Italia med tog fra det øyeblikket du går til fots på den flotte jord. Landet historie, storslått arkitektur, overveldende kultur, og så elegant, sofistikert, og velopplagte mennesker vil være noe du vil huske til din siste dag! Ønsker å vite en hemmelighet? Italia med tog er enda mer spektakulær enn du kan forestille deg!

Nå, siden du kommer til å landet av Romeo og Julie med tog, her er noen nyttige tips vil du sannsynligvis ønsker å følge (spesielt hvis du aldri har vært i Italia og ikke snakker språket flytende):

 

Finne veien rundt Italia By Train Schedule

For alle som reiser på tvers av Italia med tog og ønsker å få sine fakta sammen, Velg mellom:

 • Tren, det nasjonale jernbane tjeneste med alle de nasjonale rutene; er et vanlig fartog.
 • Italo tog, for høyhastighetstog / ruter.

Det beste alternativet er å sjekke ut Italia med tog, og til være på den sikre siden: sammenligne priser, datoer, og tider og finn det alternativet som passer best til budsjettet og reisekartet ditt. Ta en titt på både å sammenligne tidsplaner. Du vil sannsynligvis bli forvirret med terminologien, så her er kortformer finner du på Trenitalia nettsted:

 • Roma Termini (sentralstasjon) –> TE ROMA
 • Napoli sentral (sentralstasjon) –> NA C.LE
 • Firenze Santa Maria Novella (sentralstasjon) –> Fl.SMN
 • Venezia Santa Lucia jernbanestasjon
 • Venezia Saint Lucia (på øya) –> OG. S.L..
 • Venezia Mestre (på fastlandet) –> MASTER
 • Milano sentral (sentralstasjon) –> MI C.LE
 • Piazza Principe (sentralstasjon) –> GE P.P.
 • Genova Stazione Brignole -> GE BRIG
 • La Spezia Centrale (sentralstasjon) –> SPICE
 • Pisa sentral (sentralstasjon) –> PISA C.

Det vil være ganger når du tar Italia med tog vil du se en togstasjon navn øverst markert med svart, etterfulgt av noen andre i rødt; Dette indikerer at det er noen togstasjoner i byen du reiser til, med toget som tar deg til alle toget stopper.

Firenze til Pisa Togene

Firenze til Roma Togene

Milano til Firenze Togene

Venezia til Milano Togene

Italia med tog leketøy

Bør du bestille Italia med tog billett online eller kjøpe den på stasjonen?

Den gode nyheten om å bestille billetten til Italia med tog er at online-bookingsystemet fungerer feilfritt og er veldig pålitelig. stasjoner overalt kan være fylt - og som trenger denne typen stress, Ikke sant? Du får muligheten til å enten bok eller direkte betale for togbillett online. derimot, Hvis du alt om spontanitet - vente til du kommer til stasjonen og kjøpe billett deretter.

Köln til Dortmund Togene

München til Dortmund Togene

Hanover til Dortmund Togene

Frankfurt til Dortmund Togene

 

 

Hvordan får du til Italia med tog når du fikk din billett?

Når du kommer til Italia ved jernbanestasjonen, neste signalet er en stor henger bord. Det er der du vil få alt oppdatert informasjon du trenger. Hvis du ikke ser styret, se etter en gjeng med folk som står under noe stort - og voila! I tilfelle du ikke observere toget oppført umiddelbart, starter ikke panikk. Pass på at du ser på “Partenze” (avganger) i stedet for “Arrivi” (ankomster) for å unngå forvirring. Den minst forvirrende alternativ av alt er å gå av toget nummer og avgangstid. Når du finner din tog, se etter “BIN,"For" binære " (plattform). Når du har fått det sortert, du har rett til å gå!

 

Det er var en spøk jeg hørte en gang: Når du føler deg stygg eller ensom, gå til Italia med tog. Uansett hvor usømmelig du ser, lokale menn vil rope “Bella!”Etter at du har. Bedårende, Ikke sant? Ikke vent et minutt lenger, bestille billett på saveatrain.com og begynne å pakke for Italia!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fguide-to-italy-by-train%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)