Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 13/08/2021)

Harry Potter-filmene var de fleste vellykkede filmserien gjennom tidene. Mange av scener fra Harry Potter-filmene ble skutt i løpet av London selv. Enten du er en hard fan av Harry Potter-filmen eller bokserien, London er utvilsomt det beste stedet å besøke for en ekte Harry Potter erfaring. Vil du vite hva 5 Steder å besøke for din Harry Potter helg i London? Lagre A Train har satt sammen denne listen å gjøre trollmanns eventyr en enklere og mer spennende en!

 

1. Harry Potter helg: Warner Bros Studios Tour London

Dette er den ultimate opplevelsen i våre bøker! Se første hånd settene, kostymer, og props brukes i alle Harry Potter-filmene! Trinn inne noen av plasseringene av filmen, inkludert; Storsalen, Humlesnurr kontor, og Hagrid hytte.

Hvor finner du dette? hodet på over Parque Warner. Studios Tour London. The Making of Harry Potter er en offentlig attraksjon i Leavesden i det sørøstlige England. Ikke forveksles med Wizarding World of Harry Potter fra Universal Studios fornøyelsespark. Det er en permanent utstilling som tilbyr en autentisk bak kulissene glimt av Harry Potter-filmene. Ha en magisk dag ut med en bak kulissene omvisning i Harry Potter-filmene på Warner Bros. Studiotur London.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Studio tour while on Harry Potter Weekend in London

 

2. Harry Potter helg: Grab Noen Merch På Platform 9 3/4

Kings Cross Station er, selvfølgelig, startpunkt for studenter ved Galtvort høyere skole for hekseri og trolldom, hvorav den mest kjente student, Harry Potter, Attends. De Hogwarts Express går fra plattform 9 ¾.

Innenfor Kings Cross Station, Majoren togstasjon i London for tog til Edinburgh og Skottland, en turistattraksjon Det er etablert, med en bagasje vogn halvparten innleiret i veggen, hvor du kan re-vedta din egen Harry Potter øyeblikk.

For å spare lunger med køer av mennesker, dette er nå å finne i hovedsalen området Kings Cross stasjon, ikke mellom plattformer 9 og 10 som du kanskje tror.

Mellom timene til 9 er og 9 pm du kan betale for å ha en profesjonell fotograf og en assistent hjelpe deg å få best mulig bilde, komplett med et Harry Potter skjerf og / eller tryllestav. Du kan fortsatt ta ditt eget bilde her gratis.

Hvis du bare kan gå i perioder og har penger til overs, kan du vurdere å kjøpe en VIP Photo Pass-snor. Dette består av en plattform 9 ¾ snor, fotografiet ditt, og køhopp, alt for £ 20.

Stasjonen er nå hjem til en Harry Potter butikk som heter Platform 9 3/4 hvor du finner alle dine trollmanns varer. Du kan også kjøpe en personlig Galtvort brev her for £ 15 eller til og med en personlig Galtvort bagasjerommet for £ 65!

Calais til London Trains

Brugges til London Tog

Haag til London Trains

Rotterdam til London Trains

 

Harry Potter Weekend in London

3. Oppholde seg: Veiviseren Chamber At The Georgian House Hotel

Hvert rom har glassmalerier, steinvegger, og himmelsenger, mens vedovner, kjeler, og gobeliner fullføre fortryllende bildet på dette London-hotellet. Det er garantert å få deg til å føle magisk.

Antwerpen til London Trains

Gent til London Trains

Middelburg til London Trains

Leiden til London Trains

 

 

4. Harry Potter helg: Ha en drink i Cauldron

Hva er en Harry Potter helg i London uten å forsøke en Cauldron? Denne Magical Cocktail Erfaring er en 1 hr 45 min oppslukende klasse i London. Don din kapper, ta tak i tryllestavene dine, og gjør deg klar for din mest livlige Potions-klasse ennå, med denne Immersive Magisk Cocktail opplevelse for to på Cauldron, London.

På din interaktive arbeidsstasjon, du vil komme til å teste ut din tryllestav ved å helle en velkomstdrink. Du vil da bruke spesielle molekylære mixology ferdigheter til å brygge dine deilige eliksirer, som hver vil ha ulike egenskaper og effekter. Gjør deg klar til å blande opp litt magi på Londons mest fortryllende cocktail erfaring!

Hva er inkludert?

  • 1 time 45 minutters oppslukende magisk cocktail opplevelse for to på The Cauldron, London
  • Arbeide tryllestaver og kapper gitt
  • Lag tre drinker ved hjelp av molekylære mixology
  • Alkohol fri, gluten, og veganske alternativer er alle tilgjengelige
  • Erfaring gavepakke inkludert personlig kupong og meldingskort
  • Avbestilling erstatning

Den Helder til London Trains

Maastricht til London Trains

Köln til London Trains

Bonn til London Trains

 

Go to Cauldron on your Harry Potter Weekend in London

 

5. Se severdigheter fra bøker og filmer på en Muggle Walking Tour

De 2.5 time Muggle Walking Tour dekker mange av Londons landemerker nevnt i bøkene, som antall 12 Grimmauld Place og Magidepartementet. Du vil også besøke gater og smug som var inspirasjonen til mange av serien steder som; Diagonallmenningen og Knockturn Alley. derimot, Vi elsker hvordan denne turen er ikke bare kunnskapsrik. Det gir også innblikk i noen av de historiske steder du passerer på veien.

Düsseldorf til London Trains

ESSEN til London Trains

Munster til London Trains

Leuven til London Trains

 

See Sights From The Books And Movies On A Muggle Walking Tour

 

Føler inspirert til å lage din egen magiske deg rundt London? Bruk vår liste over 5 Steder å besøke for din Harry Potter helg i London, nå. Bestill din billett i løpet av minutter ved hjelp av Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Steder å besøke for din Harry Potter helg i London” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fharry-potter-weekend-london%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)