Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 28/08/2021)

Lagre et tog er å bringe deg 5 Mest Sjarmerende Skjulte Perler I Belgia for å besøke! Det er mer å Belgia enn bare øl. Oppdage sære slott, hemmelige skulpturer, og byer som var ennå ikke på radar, men helt bør være! Belgia har ingen mangel på skjulte perler du vil snart falle i kjærlighet med.

 

1. Den Undervurderte Byen Mechelen

Mechelen er midt mellom Brussel og Antwerpen. Sentrum er preget av gavler renessanse hus, nøye restaurert, mens markedet er dominert av den gotiske katedralen på den ene siden og rådhuset, også Gothic, på den andre. Mechelen ofte blir oversett i favør av mer populære destinasjoner. derimot, scratch under overflaten, og du vil snart oppdage en vakker Belgia oppgjør som er mer enn verdt tiden din mens du er i landet, og definitivt en av de Skjulte Perler I Belgia for å besøke!

Brussel for å Mechlen Tog

Antwerpen til Mechlen Tog

Ghent å Mechlen Tog

Solen for å Mechlen Tog

Mechelen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

2. Sukker Byen Tienen

Den lille byen som kunne (med sukker!) Hvis du har noen gang hatt en sukkerbit sammen med fersk kaffe eller en kopp te, så ingen tvil om det vil trolig ha blitt behandlet i den lille byen Tienen. Denne lille byen ligger ikke langt fra Leuven. Utenfor allfarvei og i hjertet av Flamsk Brabant i Flandern, dette forliket var en gang i hjertet av den Romerske keramikk og glass for å lage! Dette er en av de viktigste grunnene til at det er en av de gjemte skatter i Belgia for å besøke!

Det er mer i Tienen enn det som kommer til syne. Se utover de åpenbare viktigste kirkene. Suge opp stemningen og smake på lokal mat (tradisjonell flamsk mat inneholder mange kjøtt-tung stifter som stuinger, kjøttboller, og blåskjell).

En mer åpenbar må-se funksjon i byen er Sint Germanuskerk, en bemerkelsesverdig romansk kirke toppet av en UNESCO klokketårnet, og kan dateres tilbake til det 13. århundre. I løpet av juli og august, Carillon konserter finner sted hver onsdag. Legg det i kalenderen din!

Liege å Tienen Tog

Brussel for å Tienen Tog

Antwerpen til Tienen Tog

Namur til Tienen Tog

Tienen Most Charming Hidden Gems In Belgium

 

3. hoeilaart, Flamsk-Brabant

Du kan enkelt rekke et tog med hjelp av Lagre på Toget til Brussel. Så det er en rask tretti minutters kjøretur sør for byen Hoeilaart. Her vil du finne inngangsporten til Sonian Skog og en av 5 Mest Sjarmerende Skjulte Perler I Belgia å besøke!

Hvis du elsker å utforske naturen, det er den perfekte basen, utenfor travle Brussel. Besøk Forest Museum Jan van Ruusbroec, for å lære om skogen før du utforsker en av de mange turstiene.

Hoeilaart har en annen skjult perle; det er hjem til de beste druene i Belgia. Hoeilaart var en gang kjent som glasset city på grunn av alle de drue fylt veksthus. Mens produksjonen har avtatt med årene, Hoeilaart druer er fortsatt ettertraktet rundt om i landet, og de selger ut så raskt, det er best å gå rett til kilden for å få hendene på dem.

Lille å Hoeilaart Tog

Brusseles-til-Hoeilaart Tog

Antwerpen til Hoeilaart Tog

Liege å Hoeilaart Tog

Hoeilaart, Flemish Brabant, Belgium

 

4. Sjarmerende Skjult Perle – Tongeren, Limburg

Besøk den eldste byen i Belgia. Et kallenavn som ble gitt på grunn av sin rike Gallo Romersk historie. Tegn på denne historien er synlig over hele byen, men det beste utgangspunktet er det prisbelønte Gallo Roman Museum. Når du har gjennomsyret av deg selv i den interaktive utstillinger, treffer gatene på en av de selvstyrte turer for å oppdage historiens lag i Tongeren.

Denne lille byen har to UNESCO-vernede kulturminner, klokketårnet av basilikaen for Vår Frue og beguinage. Lær om livet til Beguines, kvinner som viet seg til kirken, på Beguinage Museum Beghina. På søndager, Tongeren vert Beneluxs største antikk marked, med mer enn 350 bodeeiere som selger antikviteter fra alle historier.

Hvis du fortsatt har ikke hatt fyll av de siste 5 Mest Sjarmerende Skjulte Perler I Belgia, stoppe på den nærliggende Alden Beisen Castle for en spasertur gjennom den pittoreske formell hage.

Maastricht til Tongeren Tog

Liege å Tongeren Tog

Aachen til Tongeren Tog

Bonn til Tongeren Tog

Tongeren, Limburg, Belgium

 

5. Sjarmerende Skjult Perle – Binche, Hainaut

Byen Binche i den Belgiske regionen Hainaut ser ut som mange andre små byer i Walloniens. Det er en søvnig sted med kun en stor turistattraksjon, utmerket International Museum of Carnival og masker, eller MAMMA.

I dagene før askeonsdag, Binche er alt annet enn trøtt. Carnival of Binche er unik i verden, og sikkert en skjult perle! Feiringen innebærer forseggjorte kostymer, musikk, dans, og en god del drikking og moro! Det er så spesielt faktisk, det er skrevet som en mesterverker i muntlig og immateriell kulturarv av UNESCO.

Tradisjoner og seremonier kan virke helt uforklarlig for utenforstående, heldigvis MAMMA er der for å forklare alt i levende detaljer. Deltar på Karnevalet av Binche er en virkelig uforglemmelig opplevelse.

Brussel for å Binche Tog

Antwerpen til Binche Tog

Lille å Binche Tog

Reims til Binche Tog

 

 

Klar til å oppdage 5 Mest Sjarmerende Skjulte Perler I Belgia? Deretter hodet på over til Lagre et tog nå. Bok i minutter uten skjulte kostnader, bare skjulte perler!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Mest Sjarmerende Skjulte Perler I Belgia” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-belgium%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)