Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Alle turister drømmer om å besøke skjulte perler i Europa, så vel som fremtredende europeiske metropoler. Et bilde av dem lykkelig står ved siden av Eiffeltårnet, Colosseum eller Big Ben gjør alle føle eksepsjonell (og vi helt får det!). Enten du er en Instagram stoffmisbruker eller en “ekte” reisende, går steder rundt om i verden er alt!

Vandre rundt, utforske det ukjente, prøver å møte nye kulturer, og oppleve noe annerledes er vakkert. Derfor er virkelige reisende er ikke redd å avverge banen. De liker å stoppe ved de byene som ofte ikke har flyplasser, og ikke trekke mange besøkende. Disse skjulte perler i Europa kan ofte gi et bedre bilde av en bestemt europeisk land enn noe annet, en sann forståelse av en nasjon. Besøke dem med tog er sannsynligvis den beste måten å nyte ny landskaper og samfunnslag. Hvis du er en reisende, denne listen er for deg.

Her er våre favoritt gjemte skatter i Europa lett nås med tog det er uten tvil verdt å se.

MERK: Hvis du tenker på kommer med buss kontra å gå med tog – Valget bør alltid være med tog.

 

1. Sachsen, En eklektisk blanding av natur og historie og vårt førstevalg for gjemte skatter i Europa

Du trenger ikke å umiddelbart mentalt prosjektet selv til Dresden, egentlig. Dresden er hovedstaden i Sachsen, men det er noen andre deler av denne østlige tyske regionen verdt å nevne, også. Like utenfor Dresden er Königstein festning. Og hvis du liker å gå, bør du ikke gå glipp av murverk broer i Sachsen Nasjonalpark. Dessuten, du må være ærlig med deg selv. Det er vanskelig å besøke Tyskland og, i hvert fall en gang, ikke ha for mange øl i noen av barene. heldigvis, Sachsen har en liten spa-by kalt Bad Schandau, perfekt for detoxing etter en drunken natt. Gluhwein bør også være på listen siden det er hjem til den eldste julemarkedet i Tyskland. De Tysk tog nettverk er utmerket i dette området så vil du komme til å oppleve det til fulle.

Frankfurt til Dresden Togene

Dortmund til Dresden Togene

Luxembourg til Dresden Togene

Amsterdam til Dresden Togene

 

Sachsen skjulte perler i Europa

 

2. Luxembourg by, en liten, Romantisk Capital

Det første du tenker på når vi snakker om Luxembourg er banker. Landet er kjent nettopp på grunn av dem. Men Luxembourg steepled kirker, steinhus, og små kanaler gjør besøket det morsommere enn du forventer. Det er derfor dette stedet er en av de sjeldne gjemte skatter i Europa blant denne kontinentets hovedsteder. Det er en vakkert sted, lagt på det punktet der Pétrusse og Alzette elvene møtes. Du kan besøke noen av restaurantene og hippe barer nær sentrale torget. I tillegg, rue Philippe II har en haug med butikker, så du bedre være klar til å bruke et par dollar! Til sammen Luxembourg er et perfekt sted for en romantisk helg.

Köln til Luxembourg Togene

Koblenz til Luxembourg Togene

Metz til Luxembourg Togene

Paris til Luxembourg Togene

 

Luxembourg by Skjulte skatter i Europa

 

3. Antwerpen: diamanter, sykler og mer øl

En gang til, ikke egentlig en skjult perle, men vi måtte nevne det. Grunnen er enkel. Antwerpen er et flott sted å stoppe ved på Togturen fra Luxembourg til Nederland. I tillegg, denne byen har mye å tilby, og du bør ha det gøy der. Hvis du er lidenskapelig om sykling og arkitektur du må ta “arkitektur tour.” Takket være denne kule kartet, du kan oppdage byen høydepunkter på din favoritt form for transport. Og hvis du foretrekker noe “blankere”, gå sjekk ut Antwerpen Home of Diamonds. Samtidig, Belgia er flott for øl elskere. Forutsatt at du er en, ta et krus ved “De Konick”, Antwerpen City Brewery.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

 

4. Camogli, En sann gjemte skatter i Europa

Bare 45 minutters togtur unna Genova, denne lille fiskerbyen har ikke mye må sees. derimot, mye som de enderrated steder som viser seg å være sanne skjulte perler i Europa, dette også bør være på listen din. Med dens fargerike hus og bratte gater, Camogli er et perfekt sted å gå for en lang tur. Vandre gjennom Camogli, du vil legge merke til fancy hoteller, gamle bygninger, og små bakerier. Før du vet ordet av det – du vil falle forelsket i dette stedet! Og når du blir lei av å gå rundt, det er ingenting bedre enn å ha lunsj i noen av byens restauranter. En perfekt tid til å besøke Camogli ville være mai, i løpet av fisk festival. Hovedattraksjonen på dette arrangementet er 28-tonns pan. Det er brukt, du gjettet det riktig, for matlaging fisk.

Florence til Camogli Togene

Genoa til Camogli Togene

Roma til Camogli Togene

Milan til Camogli Togene

 

Gjemte skatter i Europa Camogli

 

5. Weymouth, en strand byen i England lukke vår liste over gjemte skatter i Europa

Det er vanskelig å bli betraktet som en av de gjemte skatter i Europa når du har dinosaurfossiler i nærheten av deg. Jepp, du leser det riktig. Dinosaur fossiler kan bli funnet langs Jurassic kysten av Weymouth. Ennå, ikke mange mennesker bestemmer seg for å ta en tre-timers togtur fra London å se dem. De som gjør kan nyte forskjellige vannsport og har fisk og chips på stranden. Eller velge et måltid på noen av de gastropuber. Siden pundet er svakt ned i øyeblikket, det er rett tid å ta en tur til England. Og det rette tidspunktet for å besøke Weymouth ville være august under Weymouth karneval.

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

 

Har vi hjelpe med å avgjøre hvilket sted å besøke neste på kommende eventyr? Flink! Disse fem stedene er bare et eksempel på hvordan det fortsatt er noen uoppdagede og gjemte skatter i Europa. Verden er full av overraskelser venter på deg til å oppdage dem. Reiser med tog lar deg se disse stedene fra en annen vinkel. Også, du vil nyte turen mer. Hvis du trenger hjelp til å planlegge din seilas, eller du ønsker å kjøpe billetter, kan du besøke oss på SaveATrain.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhidden-gems-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)