Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 05/11/2021)

Fantastisk utsikt, fargerik og morsom, Det er fantastiske basketballbaner i hver by du drømmer om å besøke. Hvis du er en entusiastisk basketballspiller, proff, eller vil bare skyte noen bøyler, disse er 10 beste ferielokasjoner med flotte basketballbaner.

 

1. München Tyskland 3D basketballbane

Hjem til en av de mest fantastiske fotballstadionene i Europa, München er et morsomt og flott aktivt feriested. Hvis du vil trene noen bøyler på en fantastisk basketballstadion, da er Münchens 3D-basketballbane der du bør trene. Denne tyske basketballbanen vil ta spillet ditt til et nytt nivå av klumper, og hvis du klarer å smelle her, du vil lykkes hvor som helst.

Med andre ord, 3D -basketballbanen vil inspirere deg til å øke spillet ditt. Du må holde deg stabil over klumpene rundt denne galne banen. Annet enn det er basketballen i god stand for ethvert spill, hvis du ønsker å være aktiv på ferien, og selvfølgelig ta med teamet ditt.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

Munich Germany 3D Basketball Court

 

2. Pigalle basketballbane Paris

De fleste turister reiser til Paris for å shoppe og leve det gode livet, for en avslappende eller romantisk ferie. Mens Paris er et populært sted for en drømmende og deilig ferie, Det er også et flott sted for utendørsaktiviteter. Paris har mange parker og elven Seine for turgåing, eller sykling, i tillegg til den mest fargerike basketballbanen.

Pigalle basketballbane er en skapelse av Nike, ill-Studio, og fransk motemerke Pigalle. Samarbeidet deres skapte dette galskapen, gjemt bort mellom 2 leilighet bygninger basketballbane. Pigalles gradientfarger er super funky, midt i et parisisk nabolag. Denne basketballen er helt funksjonell og flott å skyte noen bøyler på 17 Rue Duperre.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Pigalle Basketball Court In Paris France

 

3. Rooftop City Hall Court Dubrovnik Kroatia

Dubrovnik er et fantastisk feriested, omgitt av utsikt over Adriaterhavet. Terra-cotta hustak overalt, hvite fasader mot det turkise havet, tiltrekke hundrevis av turister hvert år. Dubrovnik er omgitt av bymurer i stein, godt bevart gjennom århundrene, og det er en av de best utformede basketballbanene i verden.

Denne basketballbanen ligger rett på taket av rådhuset, med fantastisk utsikt over Adriaterhavet. Tenk deg å skyte bøyler med fantastisk utsikt over gamlebyen og en blå uendelig horisont. Takhuset City Hall basketballbane er utvilsomt en av de største basketballene over hele verden.

 

Unique Basketball Court in the Rooftop City Hall of Dubrovnik Croatia

 

4. House of Mamba Basketball Court Shanghai Kina

Shanghai er en av de mest moderne og funky byene i verden. Skikkelige skyskrapere, og landemerker som er større enn livet, og på toppen av det hele er House of Mamba basketballbane, av Nike. Denne episke basketballbanen er morsom og nyskapende, perfekt designet for et av de beste ferielokalitetene i verden.

Shanghai House of Mamba basketballbane er en basketballbane i full størrelse som er fullt utstyrt for ditt beste spill ennå. Banen ble designet for Nike Rise -turen i Kina, og du vil bli overrasket over den reaktive LED -visualiseringen. Så, hvert trinn du gjør på bøylen får gulvet til å lyse, og folkemengdene skriker av forundring.

 

 

5. Brighton Beach Court England

Gylden sandstrand, flott promenade, og frisk sjøluft, Brighton er et flott feriested. Mens England mest er kjent for den grå himmelen, Brighton er et fantastisk feriemål ved sjøen. Brightons beliggenhet ved sjøen gjør det ideelt for utendørsaktiviteter.

Å skyte bøyler under solskinnet og til og med hoppe fra banen rett til sjøen er en fantastisk opplevelse. Brightons strandbasketbane har gode betingelser for alle typer spillere eller spill. Så, hvis du er ute etter en flott aktiv ferie, basketball, Svømme, og å slappe av på stranden er en fin måte å slappe av og få opp energinivåene igjen.

 

Brighton Beach Court In England

 

6. Nike Basketballbane Thames River London

Du kan bruke 8 dager i London, og fremdeles ikke oppdage alt denne spennende byen har å tilby. Fra shopping til kunst og musikk, London er et flott feriested for Alenereisende og familier. Derfor, det vil ikke overraske deg at London er en flott by for Friluftsliv, med flotte parker og Themsen.

The Regal & Jordan basketballbane ved Themsen er en fantastisk utendørs basketballbane. Spillerne nyter en hyggelig forfriskende bris fra elven mellom spillene og kan nyte den vakre elven og byen. Dessuten, rettens design gir toppbetingelser med bærbare justerbare bøyler og et mønstret Nike-gulv for et jevnt og skadefritt spill.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

7. Belgisk basketballbane i Aalst

Nydelig om høsten, superfylt i desember, når hundrevis av turister ankommer den årlige Aalst -festivalen, Det er en annen grunn til å besøke Aalst året rundt. En av de mest bemerkelsesverdige tingene her er Aalst fargerike basketballbane, arbeidet til kunstneren Katrien Vanderlinden. Med forskjellige former i forskjellige farger, Vanderlinden baserte kunsten sin på et barnespill, Logiske blokker.

Så, Aalst har alltid vært et flott feriested, og denne nye basketballbanen er den beste for å holde tritt med treningsrutinen mens du er på ferie. Ikke bare det, men designet er virkelig fantastisk og verdt timeturen fra Brussel bare for å beundre en av de mest unike basketballbanene i Europa.

Luxembourg til Brussel med tog

Antwerpen til Brussel med tog

Amsterdam til Brussel med tog

Paris til Brussel med tog

 

Kids playing basketball in Aalast, Belgium

 

8. Nosara Costa Rica

Med panoramautsikt over Stillehavet, frodige grønne fjell, og tropisk vær, Costa Rica er et paradis for enhver reisende. Bare sitter og ser på horisonten, eller gå på stranden vil sette deg rett til avslapningsmodus.

Costa Rica er alles drømmeferiedestinasjon, for avslapning eller surfing og utendørs moro. Derfor, det er ingen overraskelse at en av de mest fantastiske ferievillaene har en flott basketballbane. Finca Østerrike Vår villa har en fantastisk basketballbane med utsikt over Stillehavet og et svømmebasseng. Hva mer trenger man på en luksuriøs ferie?

 

Seaview Basketball Coutry in Nosara Costa Rica

 

9. Hong Kong basketballbane

Levende, nyskapende, spennende, og moro, Hongkongs basketballbane er ikonisk akkurat som hjemmet er. Hong Kong er en av de beste stedene å besøke i Kina takket være sin kosmopolitiske natur. Fra flott utsikt til strender og turer rundt øya, Hong Kong får alle til å komme tilbake igjen og igjen. Basketballbanen i Hong Kong er stor, ny, fargerik, og ligger i en flott nabolag.

Choi Hung Estates basketball er en av de beste basketballene i Hong Kong. Dessuten, Det er også en av de mest fargerike stedene, så ideelt for flotte bilder. Hvis du aldri har besøkt Hong Kong, definitivt bestille en tur til denne fantastiske destinasjonen, det er en av 10 beste ferielokasjoner med flotte basketballbaner.

 

Hong Kong Urban Basketball Court

 

10. Tempelhof basketballbane Berlin

Moro i det store utendørs er essensen av Tempelhof feltpark. Fra å sykle basketballen, eller bare slappe av, Tempelhof er det perfekte stedet i det fartsfylte livet i Berlin. Berlin har et fantastisk natteliv og er veldig vennlig mot alle besøkende, så det er ikke overraskende at byen planlegger å imøtekomme alle.

Berlins Tempelhof -basketball er en av de store basketballbanene i Europa. Ligger ved inngangen, på rasteplassen, og omgitt av grønne trær og gress, Denne basketballbanen vil få deg til å føle deg fantastisk med hvert pust og bøyle.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Tempelhof feld park Basketball Court Berlin

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 10 beste ferielokasjoner med flotte basketballbaner.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 beste feriesteder med flotte basketballbaner" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fholiday-locations-basketball-courts%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)