Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 14/01/2022)

Det er virkelig ikke noe bedre sted å være forelsket enn å plukke Destinasjoner bryllupsreise i Europa.

Med den enkle togreise, du kan besøke tonn vakre destinasjoner på bryllupsreise. Med mye sol, vakre bukter, vingårder, og endeløse romantiske hotell og restaurant alternativer, det er ikke rart de beste bryllupsreise destinasjoner er i Europa! Her er vår beste tips for å gjøre mest mulig ut av et besøk med noen spesiell.

 

Bryllupsreise destinasjoner i Europa – Positano, Italia

Positano Amalfi Coast - Honeymoon Destinations In Europe

 

Positano er en cliff landsby sør på Amalfikysten i Italia. Ifølge legenden skapt av Neptune, havets Gud som var ute av kjærlighet for en nymfe. Dens småstein stranden og bratt, trange gater med butikker og kafeer er hva det er kjent for. Du og din ektefelle bør besøke Chiesa di Santa Maria Assunta med en 13. århundre bysantinsk ikon av Jomfru Maria.

Hvorfor ikke arbeide av noen av at bryllupskake og hodet til The Path of the Gods tursti, som knytter Positano til andre magiske kystbyer. Avslutt dagen med en spasertur gjennom de gamle gatene, oppdage autentiske restauranter, og de historiske husene ligger i åssiden, og prøvetaking av autentisk mat. Du lurer kanskje på hvordan du noensinne vil forlate din bryllupsreise!

Denne pittoreske og romantiske landsbyen er et idyllisk sted å tilbringe noen dager som en av bryllupsreise destinasjoner i Europa. Synet av beige, rosa, gul og terrakotta-hus brusende nedover siden av kysten til krystallklare Middelhavet er kjent over hele verden og har vært hypnotiserende besøkende til denne fengslende delen av den italienske kysten i århundrer.
Som å gå inn i en drøm, Positano er det perfekte stedet å feire å være forelsket! Det er så mye å gjøre; du er sikker på det ha en reise for livet.

Milan til Salerno Togene

Florence til Salerno Togene

Bari til Salerno Togene

Roma til Salerno Togene

 

Bryllupsreise destinasjoner i Europa – Hvar, Kroatia

Hvar Croatia - Honeymoon Destinations In Europe

 

Når det gjelder å finne de beste bryllupsreise destinasjoner i Europa, Hvar, Kroatia er ofte på par lister! Imponerende naturlige skjønnhet, eldgamle bymurer, og den endeløse blå av Adriaterhavet: Kroatia er et fantastisk valg for en kortreist bryllupsreise eller en romantisk miniferie. Med mye sol, vingårder, og restaurant alternativer, du vil elske når du bryllupsreise i Europa på denne fantastiske destinasjonen.

Avgjort på Kroatias dalmatiske kysten, Hvar er landets mest populære sommer øy reisemål. Vi vet Bryllup kan bli dyrt, så vil du være glad for å vite at det er kjent for å være den rimeligere på listen over bryllupsreise destinasjoner i Europa!

Denne lille bymuren full av gotisk arkitektur passer perfekt for deg par på jakt etter avslappede vibber med litt historie og sightseeing på dagtid. Mens seiling er en av de beste måtene å se Kroatia generelt-og la oss innse det, også en fin måte å komme på en bryllupsreise-as av denne måneden, Uber har offisielt landet i regionen, men absolutt ikke på den måten du kanskje tror.

Lagre A Train ikke reise direkte til Hvar, Kroatia. Vi gjør, derimot, reise til tilkobling stasjoner som kan få deg til der du ønsker å gå!

 

UberBoat i Kroatia

Den populære transport app er slippe UberBoat i Kroatia, gjør det enklere enn noensinne å nyte en dag på sjøen på glitrende Adriaterhavet. Tidligere lansert i Miami og Istanbul, UberBoat er hva som ville skje hvis det er kjønnsdiskriminerende SUV fikk sammen med en privat yacht. Din bakvakt charter vil være like enkelt å bestille på Uber app som en bil, og vil være tilgjengelig i hele Kroatia i andre populære turist hotspots som Split, Dubrovnik, og Korcula Island.

 

 

Bryllupsreise destinasjoner i Europa – Zürich, Sveits

Zurich - Honeymoon Destinations In Europe

 

Sveits er kanskje ikke det første stedet å komme til tankene når du tenker på bryllupsreise destinasjoner i Europa, men det er definitivt verdt å vurdere. Selv små i størrelse i forhold til de fleste europeiske land, Sveits besitter utsøkt natur. pittoreske landsbyer, sofistikerte byer, rik kulturarv, og en fantastisk kulisse for bryllupsreisen om du besøker om vinteren, vår, sommer, eller falle.

Zurich er et kulturelt levende by og på våre beste byene å besøke. Den eventyrlige baner, naturskjønne vann promenader, og snødekte fjell i bakgrunnen gjør for fantastiske bilder! Noen forslag til aktiviteter inkluderer; Walking hånd i hånd rundt innsjø Zurich strandlinje på byens kanten. Lei en paddleboat å se byen fra en unik vinkel. Når ombord, du kan ta i romantiske utsikt over de sjarmerende utseende omkringliggende landsbyer, ledsaget av de fastboende svaner.

Hvis du kjøper en diamant er på dagsorden, da er du på rett sted! Du finner nok på Zürich Bahnhofstrasse, som ofte er kalt Fifth Avenue i Sveits. I Zürich luxe urmakere og gullsmeder, samt varehus, friste kundene med glitrende vindusutstillinger.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Vår siste destinasjon er – Roma, Italia

Rome - Honeymoon Destinations In Europe

 

Italias hovedstad er en fryd for nygifte par. det er en av de mest besøkte på listen over Destinasjoner bryllupsreise i Europa, Det er perfekt for å nyte de første dagene av gift livet. fra sin brosteinsbelagte gater og landemerker museer, teatre, og romantisk restauranter, vil du ha en endeløs opplevelse å nyte sammen.

Du må besøke det romerske amfiteater! De er kjent over hele verden for sin storhet og oppmerksomhet på detaljer. Tomme teatre er et skue å se. Når det begynner å ekko med forestillinger fra de beste operaartistene, opplevelsen er vanskelig å beskrive.
Vitne til en levende opera ytelse i et romersk amfiteater bør være på listen over gjøremål.

For par som kommer over fra andre italienske byer, nå Roma med tog kan være et ideelt alternativ. Roma Termini, Roma skinnen er koblet til forskjellige italiensk og europeiske byer. Reservere sete på forhånd. Bruk Lagre A Train til å bestille uten avgift dine togturer i minutter.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Bologna til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

 

Vi håper vi har gitt deg litt inspirasjon for din bryllupsreise destinasjoner i Europa. Sørg for at du bestiller alle dine togreiser gjennom Lagre et tog for å sikre rask, rimelig service!

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhoneymoon-destinations-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)