Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 01/04/2021)

Det er drømmen - gå på ferie og få betalt for det. Ikke bare det, men har flyreiser, overnatting, og mat betalte for deg også.

Umulig, Ikke sant? Det er ingen måte noen i verden ville betale en back-skrape ingen som deg å oppleve jet innstillingen utnyttelser av en A-liste globe-trav superstjerne.

Bortsett fra ... DET ER!

Det er korrekt, det er mulig for deg å trek verden på andres krone - men du er nødt til å bruke Internett med skarphet av Rain Man å trekke den av.

De fineste reise bloggere har sine reiser betalt for dem takket være en blanding av talent, flaks, og dyktighet - her er hvordan du kan gjøre det samme.

Lære å skrive

Enten du er en travel vlogger, blogger, eller Twitter, ingenting slår en effektiv vending. Derfor er det viktig for reisereffektører å lære de mest unnvikende ferdighetene, skriving.

Ta en vanlig stikke på å skrive god kopi ved å ta en time om dagen for å smøre dine tanker. Hold en dagbok, skrive en personlig blogg, legge ut på Twitter prolifically - med disse ferdighetene i baklommen, vil du være i stand til å uttrykke deg mer effektivt og perfeksjonere en tone i stemmen som kan få deg en populær følgende på nettet.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

gule papir notater

 

Få et løft på dine følgere

Hvem skal du stole mer på sosiale medier - den Instagram brukeren som bare følger er deres mor og en bot fra Russland, eller noen med flere tilhengere enn Kim Kardashian?

Svaret er innlysende, og det er derfor du bør bruke penger å investere i etterfølgere som du starter reisen å bli en influencer.

Kjøpe etterfølgere fra nettsteder som Grådigere sosiale medier er den ideelle måten å generere en baseline av integritet som du deretter kan bygge videre på i fremtiden.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Kontakt de rette menneskene

Reise blogging industri er konkurransedyktig, og flere mennesker er å gi det en gå hvert år. Når du har en solid baseline tilhengere og innhold, den eneste måten å bli lagt merke til, er å komme i kontakt med reiseleverandører som kunne sponse deg til dra på ferie.

For å gjøre avtale verdt, du må gjøre det klart at sponsing du vil gi disse menneskene med verdifull eksponering og nøkkelen i deres demografiske. Dette er en quid pro quo arrangement, men en som vil tillate deg å se verden.

Nantes til Bordeaux Togene

Paris til Bordeaux Togene

Lyon til Bordeaux Togene

Marseilles til Bordeaux Togene

 

Utstyr for influencer

 

Forstå målgruppen

Din nyvunne sponsorer vil ikke værende for lenge hvis de ikke tror du kan engasjere seg med publikum - og det er derfor du trenger å vite nøyaktig hvem din demografisk er.

Det betyr å finne ut publikum gjennomsnittlige aldersgruppe, deres liker, og misliker, hvilke områder de besøker regelmessig, og hva de gjør når de er borte fra nettet. Med denne informasjonen til din disposisjon, vil du være i stand til å lage innhold som dine etterfølgere elsker - og holde sponsorer på siden.

De er våre tips! Kan du tenke på noen andre måter å bli en høytflyvende reise influencer? Så gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Lyon Airport til Geneva Tog

Zürich til Genève Togene

Paris til Genève Togene

Lucerne til Genève Togene

 

Vel før du blir en influencer, du trenger togturer til et eksotisk sted, og begynn å ta fantastiske bilder i god atmosfære, er du leser? Bruk Lagre A Train å få de billigste togbilletter, så det vil ikke koste deg mye å bli den jobben av livet ditt!

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Beste lokale drinker å prøve i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/how-to-become-a-high-flying-travel-influencer/?lang=no - (Rull ned litt for å se inn kode)