Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 26/03/2020)

Venezia er en av de mest inspirerende og magiske byer i Italia og er lett tilgjengelig med tog. Ved å besøke Venezia i påsken ferien, du kan nyte godt vårvær. Dette gjør at du kan tilbringe hele dagen utendørs. Reis til det historiske sentrum på vannet, ta i storslått natur eller prøve deilig mat Venezia for en perfekt påske break. Her er hvordan du kommer til Venezia med tog i påsken.

 

Venezia med tog i påsken er mulig fra alle italienske byer

Venezia er omgitt av vann men det er godt koblet til fastlandet og resten av verden takket være sin effektiv jernbane. Gjennom årene Venezia i løpet av påsken har blitt mer og mer populært, og flyselskapene ofte øke sine priser på grunn av dette kravet. derimot, Togene går regelmessig til Venezia, slik at reisende kan ta en rimelig fly til Milano eller Treviso og derfra, ta toget til Venezia.

Milano til Venezia Togene

Firenze til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Treviso til Venezia Togene

 

hvordan å komme til Venezia med tog i påsken

Venezia Santa Lucia jernbanestasjon

Det er veldig lett å komme til Venezia i påsken pause med tog. Hoved jernbanestasjon, Venezia Santa Lucia gir deg tilgang til hvert punkt i sentrum av byen til fots eller med vannbuss. Dette sentrale jernbanestasjonen forbinder byen med mange land og andre italienske byer.

Napoli til Venezia Togene

Rimini til Venezia Togene

Salerno til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Venezia-Mestre

Et annet godt alternativ er å få toget til Venezia-Mestre stasjon. Dette er den første jernbanestasjonen som du ser før du passere gjennom broen som strekker seg over den vakre lagunen. Venezia-Mestre stasjon er tilgjengelig fra alle de nærmeste byene med tog.

Vicenza til Venezia Togene

Ferrara til Venezia Togene

Modena til Venezia Togene

Bergamo til Venezia Togene

 

 

Bestill tidlig – Venezia med tog i påsken

arrangementer og feiringer finner sted i løpet av påskeferien i Venezia. Det er viktig å planlegge og bestille tog på forhånd.

Genoa til Venezia Togene

Siena til Venezia Togene

Pisa til Venezia Togene

Arezzo til Venezia Togene

 

 

Sjekk ut våre nyeste tilbud på vår Facebook og Twitter regnskap og starte forberedelsene til påskeferie i Venezia.

 

Har vært du feiret påske i Venezia før? La oss få vite om dine erfaringer ved tweeting oss på @SaveATrain! og Besøk oss på nettet Sjekk ut alle våre eksklusive priser og begynne å planlegge neste eventyr!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhow-to-get-to-venice-by-train-for-easter%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se inn kode)