Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 27/12/2019)

Føl deg komfortabel, ser stilig og ikke har for mye tung bagasje. Her er hvordan å pakke for en togtur over Italia.

 

Hvordan å pakke for et tog – Klær, sko, og tilbehør

lys koffert / Tralle bilde for blogginnlegg om hvordan å pakke for en togtur

 

Når reiser med tog gjennom Italia, vil du ønsker å holde mote spillet sterk. Men i stedet for å pakke alle favoritt antrekk, velge stil, godt snitt klassikere og utstyre med dristig uttalelse stykker. For eksempel, pakke for en togtur en godt utstyrt sorte jeans, t-skjorter og polo nakker se chic alene. For en uformell dag titt, par med sko og en denim jakke. Om natten, legge formelle leiligheter og et stykke statement smykker.

Sørg for å pakke en stor skjerf. Samt bruk for varme hvis det er kaldt eller for å legge til stil til antrekket ditt, et stort skjerf kan fungere som et teppe mens du slapper av på din togtur. Du kan også bruke den som en piknik teppe eller en provisorisk strandhåndkle.

Når det kommer til vesker, bringe en stor skulderveske som kan holde kjøpesenter eller Strand nødvendig. Du trenger en ryggsekk eller cross-body bag for dag-til-dag turistaktiviteter og en liten, formell clutch for kvelden, så det riktig når du pakker for en togtur.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

toalettartikler, skjønnhetsprodukter, og medisiner

skjønnhetsprodukter bilde for blogginnlegg om hvordan å pakke for en togtur
skjønnhetsprodukter

 

For tog reise, det er verdt å kjøpe reise-sized å pakke for en togtur alle dine skjønnhetsprodukter eller en reise container satt du kan fylle med egne produkter. Hvis turen er lengre enn en uke eller to, vurdere å kjøpe mer shampoo og dusjsåpe i løpet av turen, snarere enn å bringe en full-størrelse container i vesken – tilsetning av vekt og tar opp plass. Du kan også be om vareprøver hos din lokale skjønnhet teller. De vil ofte være i stand til å gi deg mindre versjoner av alle dine nødvendigheter, som mascara, serum og nattkrem.

Når det kommer til sminke, Pare rutine ned for tur. En farget fuktighetskrem, en blush som kan brukes som øyenskygge og mascara vil holde deg selfie-klar. Du kan også ta med en flerbruks produkt som vaselin eller åtte-timers krem, som kan være leppebalsam, en highlighter eller en intens fuktighetskrem.

Ikke glem reseptbelagte medisiner, så vel som en liten førstehjelpsutstyr. Smertestillende, kvalme medisiner og band-hjelpemidler ikke tar opp for mye plass, og hvis du trenger noe mer konkret, vil du være i stand til å finne det på en italiensk apotek eller stoff butikken.

Zürich til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Wien til Innsbruck Togene

Köln til Innsbruck Togene

 

Underholdning, elektronikk, og dokumenter

Kindle tablet
Kindle tablet

 

EN jernbane reise er en perfekt tid for å fange opp på lesing, derimot, bøker er klumpete og tunge. En Kindle, tablett eller smarttelefon med en lesning app er en fin måte å fylle opp med lesestoff samtidig holde bagasjen lys så sørg for å pakke for en togtur nettbrettet. Du kan også laste ned lydbøker og nyte utsikten fra vinduet ditt mens du lytter til din roman.

Sammen med nødvendige fysiske reisedokumenter, du kan også ta bilder av eller skanne viktige dokumenter og e-postkopier til deg selv. Den veien, Hvis smarttelefonen eller nettbrettet er ikke tilgjengelig, du kan logge inn på din e-post eksternt og få tilgang til dokumentene du trenger.

Brussel til Bonn Togene

Antwerpen til Bonn Togene

Halle til Bonn Togene

Gent til Bonn Togene

 

Overnatter bag

vesken bilde for blogginnlegg om hvordan å pakke for en togtur
pung

 

Når du tar et nattlig togtur, må du huske å pakke for et tog alle dine nødvendigheter i en liten pose i sekken eller cross-body bag. Omfatter grunnleggende toalettsaker som en tannbørste og lim, hårbørste eller kam, ansikts tørk, og fuktighetskrem. Hvis du er en lett sovende, kan det være lurt å legge ørepropper og en søvn maske til overnatting bag.

Du vil også trenge noen lette pyjamas, eller om du foretrekker, komfortable klær du kan sove i, som spor bukser eller leggings og en vest eller en tank top med skjult støtte. Ikke glem den store skjerf, som du kan rulle opp og bruke som en pute eller et ekstra teppe.

 

Klar til å pakke for en togtur eller bestille tog tur rundt Italia? Sørg for at du besøker Lagre A Train destinasjonen nettsiden for tog billetter booking for europeiske reise til de beste prisene. Få utforske!

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, klikke her: http://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/how-to-pack-for-a-train-trip-across-italy/ - (Bla ned for å se inn kode)