Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 31/07/2020)

Frankrike er hjem til tusenvis av attraksjoner. Fra ikoniske Eiffeltårnet i Paris til de steinstrender i Nice, landet løse ting å gjøre. Men hva om du er på besøk på en layover, eller du har allerede sjekket ut av hotellet og toget forlater ikke i timevis? Snarere enn å hale bagasjen gjennom ulike byer, finne deg en venstre bagasjen sted rundt Frankrike til å forlate bagasjen og nyte your dag byrden fritt.

Som vi har sagt, landet er fylt med steder å forlate bagasjen, om å finne ut hvilken er best for deg avhenger av din situasjon.

 

Venstre Bagasje Steder på flyplasser

Hvis du besøker en by på en layover, du har fått nok av muligheter til å lagre dine poser. Paris har to hovedflyplasser, Charles De Gaulle (CDG) og Paris Orly (ORY), og begge tilbyr bagasjeoppbevaring i terminalen. De fleste hoved flyselskaper flyr til Charles De Gaulle, spesielt for transatlantiske flygninger, mens lav lavprisselskapene har en tendens til å fly inn i Paris Orly. Uavhengig av flyplassen, du kan plukke opp bagasjen etter flyturen og slippe dem ut på en sikker før du drar inn til byen.

På Charles de Gaulle, du kan finne skapene i nærheten av jernbanestasjonen, som gjør det særlig. Lagring er tilgjengelig fra 06:00 til 21:30, så pass på å komme tilbake før plassering stenger.

Paris Orly er en lignende situasjon, med venstre bagasje alternativer tilgjengelig i nærheten av togstasjon. Prisene varierer avhengig av flere faktorer, inkludert stykker igjen og størrelse, selv om det er rimelig generelle. Tiden er den samme som CDG, fra 06:00 til 21:30, så med mindre du har lyst til å forlate bagasjen over natten sikre at du kommer i tide.

Andre flyplasser innen Frankrike operere på samme måte, med bagasje alternativer tilgjengelig på de fleste flyplasser, inkludert hyggelig, Lyon, og Marseille. Sjekk din lokale flyplass for oppbevaringsmuligheter og priser.

Marseilles til Lyon Togene

Paris til Lyon med tog

Lyon til Paris tog

Lyon til Avignon Togene

venstre bagasje steder i Frankrike på flyplasser

 

Venstre Bagasje Steder på jernbanestasjoner

Stasjoner i Paris

Hvis du i stedet på gjennomreise gjennom en togstasjon, du blir presentert med en mengde alternativer. innen Paris, Gare du Nord, Gare de l'Est, Gare de Lyon, Gare Montparnasse, og Gare de Marne la Vallee Chessy alle tilbud venstre bagasje alternativer, med mange forskjellige selskaper konkurrerer om å tilby sine tjenester.

Prisene for disse tjenestene varierer, med en flat-rate avgift for første 24 timer, og en maksimal lagringstid på 72 timer. Prisene er som følger: small locker €5.50; medium skap € 7,50; stort skap € 9,50. hver ekstra 24 timers periode er € 5.

Timer og steder også variere i henhold til stasjonen:

  • For ankomster fra Østen: Gare de l'Est Nivå -1 Hall Central opposite toilets from 06:00 til 23:45 daglig
  • For ankomster fra Sør: Gare de Lyon hall 3, avslutte for rue de Bercy 06:15 til 22:00 daglig
  • Ligger på venstre bredd: Gare Montparnasse nivå én 07:00 til 23:00 daglig
  • Den største i Paris: Gare du Nord Nivå -1, ved siden av bilutleie, på taxi exit fra 06:15 til 23:15 daglig
  • De overskriften til Disneyland: Stasjonen Marne la Vallee Chessy: Nivå 1 - 07:00 til 23:00 daglig

 

 

Stasjoner innen Frankrike

Gjennom resten av landet, mange togstasjoner tilby venstre bagasje og en praktisk metode for å lagre dine varer. Dette er spesielt bra for reisende på et tur Eurail, som velger å overnatte på togturer i stedet for hoteller. Sjekk lokale oppføringer for jernbanestasjonen for å finne ut hva bagasje alternativene de tilbyr. Som landet er et utmerket alternativ for togtur, med hundrevis av ruter som forbinder alle større byer og tettsteder, you can find left luggage locations all over France.

Prisene er generelt rimelige og timer for bagasje kan variere fra 24 timers tilgang til tidlige nedleggelser. Togstasjoner også presentere et utmerket alternativ for reisende, som reiser via tog krever langt færre restriksjoner enn fly. Du kan ankomme bare minutter før toget går (i stedet for timer, liker på flyplassen), og hente bagasjen før du hopper på toget, slik at du kan maksimere din tid i byen.

Paris til Rouen Togene

Rouen til Paris tog

Paris til Calais Togene

Rouen til Calais Togene

venstre bagasje steder i Frankrike ved togstasjoner

 

Venstre Bagasje steder rundt i byen

hotellets gjester

Hvis du allerede har vært på besøk en by for et par dager og er akkurat nå sjekker ut, du kan være på hell. Mange europeiske hoteller tilbyr gratis bagasjeoppbevaring hvis du er en gjest, og du kan returnere til enhver tid å hente kofferten. Det samme gjelder for andre homestay alternativer, slik som Airbnb. Spør verten om de er villige til å holde kofferten mens du utforske byen.

Ellers, de fleste byer har venstre bagasje alternativer rundt i byen, spesielt nær store turistattraksjoner. Det er noen uavhengige tjenester, men også flere store selskaper tilgjengelig i store deler av Frankrike.

private tjenester

  • Stasher: Stasher er et bagasjerom som knytter reisende med butikker og hoteller som tilbyr lagringstjenester. Den er tilgjengelig i de fleste store franske byer og lar online booking, noe som gjør det svært praktisk. Sin hjemmeside er også svært funksjonelle, og viser plassering timer, priser, og vurderinger av hvert sted, slik at reisende kan stole på bagasjen lagres trygt.
  • ः Olibg: Holibag er et annet stort selskap tilgjengelig over hele Frankrike. I likhet med Stasher, området kobler kunder med bedrifter som restauranter, hoteller, og butikker som tilbyr bagasjeoppbevaring. Med hundrevis av ulike alternativer, du er nesten garantert å finne et sted å slippe poser, slik at du kan nyte dagen.
  • Nannybag: Hvis du bor i Paris, det beste alternativet er Nannybag. Den største lagringstjeneste i byen, Nanny bag tilbyr hundrevis av steder og 24 timers tilgang for de ekstra sene kvelder. Prisene er en flat € 6 per pose for den første dagen og € 4 etterpå. En av de beste tingene om Nannybag er at den garanterer sikkerheten av vesken med sin egen forsikring, Hvilket betyr at du har trygghet.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

Eiffeltårnet ved solnedgang

Konklusjon

Det er mange grunner til at du ønsker å la vesken trygt lagret, enten du besøker en by på en dagstur eller maksimere din tid før en nattoget. Flyplasser er et utmerket alternativ for layovers, mens togstasjoner tilbyr noen av de beste valgene rundt om i landet. Ellers, private tjenester koble reisende til bedrifter gjør slippe kofferten praktisk og enkelt. Uansett hva saken, Sørg for å gjøre lekser på tilgjengelige alternativer, priser, og lagring timer, slik at du kan finne de beste venstre bagasje steder i Frankrike for deg.

La Rochelle til Nantes Togene

Toulouse til La Rochelle Togene

Bordeaux til La Rochelle Togene

Paris til La Rochelle Togene

 

Funnet vår artikkel “Hvor kan jeg finne Venstre Bagasje Steder i Frankrike?” hjelpsom? bok med Lagre A Train du fransk togbilletter og starte reisen!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Hvor kan jeg finne Venstre Bagasje Steder i Frankrike?” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/best-cafes-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)