Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 01/04/2021)

Å reise er det ultimate eventyret, men du bør gjøre det uten bagasje, spesielt for layovers eller hvis du bare har en gratis dag i en av Tysklands populære byer. Vi har all den informasjonen du trenger for venstre bagasje steder i Tyskland for tre av sine viktigste byer, Berlin, München, og Hamburg.

Enten du skal delta Oktoberfest i München, står i ærefrykt for Brandenburger Tor i Berlin, eller nytelse av feststemningen til Reeperbahn i Hamburg, disse er de enkleste og mest praktiske måter å sikre at bagasjen er godt tatt vare på mens du utforsker.

 

Venstre Bagasje Steder i Tyskland: Berlin

flyplassene i Berlin

på Tegel flyplassen, finner du til venstre bagasjen beliggenhet ved Terminal A, og de er åpen hver dag fra 5 er å 10:30 pm. Prisene du vil betale vil variere fra € 7.20 til € 9,90 og avhenger av størrelsen på vesken. Hvor lenge for lagring er ubegrenset.

Schonefeld flyplass, du vil finne igjen bagasjen beliggenhet ved Terminal D Ankomst. Sine timer er søndag til fredag, fra 7:30 er å 11:30 pm og lørdager fra 8 er å 6 pm. Prisene varierer fra € 4 til € 6 for håndbagasje og € 7 til € 10 for normal innsjekket bagasje.

 

Berlin Airport Arrivals

 

Venstre Bagasje Steder På Togstasjoner

Bekvemmeligheten av togstasjoner for deg er at de er åpne 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Sentralstasjonen (Hauptbahnhof) er hvor du vil finne skap og det ligger på parkeringsplassen utenfor hovedbygningen i område C.

Avhengig av størrelsen på skapet du trenger, de koster mellom € 4 og € 6 en dag og den maksimale lagringsperioden er 72 timer. Hvis du foretrekker å besøke en venstre bagasjen kontor, det er en åpen daglig fra 6 er å 10 pm og det handler om € 5 per vare.

Andre stasjoner med skap lagring er Alexanderplatz, Ostbahnhof, Potsdamer Platz og Zoologischer Garten. Lett å finne venstre bagasje steder i Tyskland!

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

DB Left Luggage Locations in Germany

 

Venstre Bagasje Steder i Tyskland: München

München Flyplasser

München flyplass er det beste alternativet når du besøker byen. Servicesenteret på Terminal 1 er åpen 24 timer, og det er et andre sted på terminal 2 men åpningstiden er fra 5 er til midnatt hver dag.

Du vil betale mellom € 5 og € 10, avhengig av størrelsen på bagasjen din, så vel som dens innhold. Sjekk flyplassene’ nettside før du reiser for den nyeste informasjonen og andre flyplasser for venstre bagasje steder i Tyskland.

 

Luggage inside Munich airport

 

Venstre Bagasje steder til München Togstasjoner

Å lagre bagasje på München sentralstasjon vil være en lek for deg. Det er en overflod av skap og det er tegn til å enkelt finne dem. En standard skap vil koste deg ca € 4 per dag og for en større, suit-case størrelse skap ca € 6 daglig. Det er imidlertid en 72-timers begrensning grense.

Mange andre stasjoner er utstyrt med de samme fasilitetene.

Düsseldorf til München Trains

Dresden til München Trains

Nürnberg til München Trains

Bonn til München Trains

 

Left Luggage Locations in Germany

 

Venstre Bagasje Steder i Tyskland: Hamburg

Hamburg Flyplasser

Det eneste alternativet er Hamburg flyplass. Venstre Oppbevaring kontor på Terminal 2, Nivå 1 Avganger og den er åpen mandag til søndag fra 4:30 er å 11 pm. Du vil betale mellom € 5 og € 25, alt avhengig av størrelse. Jo større bagasjen, jo høyere avgift, og flyplassen tar også € 3 som et engangsbehandlingsgebyr per vare.

Du kan oppbevare bagasjen din her i begrensede tidsrammer, og det er best å sjekke fremover før ankomst. Samle så mye informasjon som mulig før du reiser.

 

Hamburg Baggage Storage

 

Venstre Bagasje Steder På Togstasjoner

Som med mange av de jernbanestasjonene i Europa, du er på hell med skap som er lett tilgjengelig og er åpne 24 timer i døgnet. Den gjennomsnittlige kostnaden er € 5 om dagen og det er ingen store begrensninger.

Berlin til Hamburg Togene

Bremen til Hamburg Togene

Hanover til Hamburg Togene

Köln til Hamburg Togene

 

 

private tjenester: The ‘Airbnb’ for bagasje

Det er noen selskaper som ansetter et system svært lik som Airbnb, bare for bagasje. Du trenger bare å søke etter en plassering, gjøre en reservasjon og deretter forlate bagasjen din på en sertifisert sted som er mest praktisk for deg. Det er den beste måten å finne igjen bagasjen steder i Tyskland.

Forsikring er inkludert i prisen, og de varierer fra selskap til selskap. Du vil også trygghet for at kofferten er i trygge hender.

Stasher

Dette er en svært anerkjente lagringstjeneste som er enkel å bruke og er ganske rimelig priset. Du betaler en flat sats på € 5 per pose per dag. Vesken er også forsikret for over € 800. Alt er inkludert i prisen.

Du bare søke deres hjemmeside for et sted nær deg. Du vil da kunne velge dine ‘StashPoint’ og når du slipper av bagasjen, vise din vert din reservasjon, og du er sortert!

Lignende tjenester til dette inkluderer Nannybag og BagBnb. Disse tjenestene er faktisk tilgjengelig i hele Europa, og kan enkelt brukes til Tyskland.

Når du reiser og lagring av bagasjen er nødvendig, det er alltid best å være forberedt. Dobbeltsjekk alle detaljer og finn en løsning som er praktisk for deg og hvor du skal. Enten det er flyplassene, togstasjoner, eller sjekke ut smarte private tjenester på nettet, alt er tilgjengelig ved å klikke på en knapp. Glad bagasje og spare penger på togbilletter og bruk Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Hvor å finne Venstre Bagasje Steder i Tyskland?” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-germany/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)