Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 14/01/2022)

Ciao! Du planlegger Du planlegger i Italia! Det er fødestedet til renessansen og en by som løfter til elate og inspirere deg på grunn av sine kunstverk, arkitektur, og dets kjærlighetsforhold til mat. Italia er den sanne hjem gastronomi. Platene er ikke bare servert som måltider, de er kreasjoner. Mens du utforsker denne virvelvind byen rart, hvor kan du finne venstre bagasje steder i Italia?

Går sin brosteinsbelagte gater, soaking i den følbare stemningen av lidenskap, gjør det en bøtte-listen mål. Det eneste som kan ødelegge romantikk er å måtte hale bagasjen med deg fordi som ønsker å være bærer overalt? Du planlegger.

 

Venstre Bagasje Steder på flyplasser

Et trygt og enkelt alternativ for oppbevaring av bagasje, på en layover, er på flyplassen, eller hvis du har en gratis dag uten et hotell. Husk at i store hub flyplasser dette er et enkelt alternativ, men mindre flyplasser kan være vanskeligere så gjør din forskning før du kommer til den valgte flyplassen. Det er best å sjekke på forhånd ved å besøke flyplassens hjemmeside for å finne plassering av venstre bagasje i Italia.

Bari til Fasano billetter

Taranto til Fasano billetter

Milan til Firenze billetter

Venezia til Milan billetter

 

Left Luggage Locations in Italy Airports

 

populære Flyplasser

Milan Malpensa Airport er venstre bagasjen ligger på Arrivals nivået av Terminal 1. Det er åpent daglig fra 6 er å 10 pm. kostnadene varierer, for et lite element, du vil betale ca € 3,50, Du planlegger, Du planlegger 24 timer.

Rome Fiumicino Airport er venstre bagasjen er i første etasje i Terminal 3. Det er åpent daglig fra 6:30 er å 11:30 Du planlegger 24 timer.

Venice Marco Polo Airport venstre bagasjen kontor er i første etasje, inne på flyplassterminalen på tilgang 1. De er åpne hver dag fra kl 5 er til 10 pm, men tidene kan variere i vinter.

Milan til Napoli billetter

Firenze til Napoli-billetter

Venezia til Napoli billetter

Pisa til Napoli billetter

 

Togstasjoner hvor du kan lagre venstre bagasje

Stasjoner i Roma

Roma har tre hovedjernbanestasjoner, Ostiense, Roma Termini, og Roma Tiburtina. Du er virkelig bortskjemt med valg når det gjelder leverandører av oppbevaring av bagasjerom i Italia.

Hvis du er passerer via tog for dagen, så skapene er veien å gå. Alle disse stasjonene har bagasjekontroll, noen selvbetjening.

Du kan forvente å betale mellom € 10 og € 15 per dag, gjennomsnittlig. Som en liten side note, togstasjoner er også gode å fylle på mat og vann for dagen, Du planlegger, Du planlegger.

Stasjoner i Milano

Togene er den mest praktiske måten å komme rundt i Europa og i Milano, Det er fire hovedjernbanestasjoner, Milan Lambrate, Milan Rogoredo, milan sentral, Du planlegger.

Som vi sa tidligere, Det er ingen mangel på tjenesteytere, fordi det er et stort behov når du er på farten.

Maksimale lagringstider og timer for bagasjerom i Italia varierer for forskjellige stasjoner, og du betaler i gjennomsnitt € 10 til € 15 per dag. Det kan også være vektrestriksjoner, i noen tilfeller, så husk å dobbeltsjekke.

Stasjoner i Venezia

Venezia Santa Lucia er den sentrale jernbanestasjonen i Venezia og har en mengde alternativer for steder med venstre bagasje i Italia. Det samme som Milan og Roma, Venezia tilbyr rimelig lagring av venstre bagasje.

Noen vil ha vektforskjeller og mulige tidsforskjeller. Selvbetjenings skap butikker er beleilig plassert over hele Venezia.

Milan til Genova billetter

Roma til Genova billetter

Firenze til Genova billetter

Venezia til Genova billetter

 

 

Posisjoner til venstre bagasje Rundt om byen i hotell

Din første anløpshavn vil være ditt hotell, vandrer~~POS=TRUNC, eller Airbnb for en plassering med venstre bagasje. Etter at du har sjekket ut, ikke vær redd for å spørre fordi mange bedrifter vil holde venstre bagasjen gratis. Du planlegger.

Spør i resepsjonen om alternativer til bankbokser og skap. Legg igjen et lite tips hvis du gir bagasjen til tjener.

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

luggages in Hotel

 

Etterlatt baggasje Privat tjenester

Oppbevare kofferten

Dette er et populært europeiske valg og har en fantastisk rykte. Vi er fokusert på Italia, og de har filialer i Roma, Milan, Firenze, Napoli, Pisa, Catania, og Bari, å sørge for å dekke hele Italia og dens berømte byer. Selvbetjening er et godt valg.

Unngå linjer og dra nytte av 24-timers overvåking og viktigst, vesken er forsikret for inntil € 300.

Oppbevaring av bagasje Kontorer

Dette er en venstre bagasjen alternativ bestemt til Venezia.

Du finner dem i ankomsthallen til Venezia Marco Polo lufthavn, Venezia Santa Lucia jernbanestasjon, Piazzale Roma, og cruiseterminalen i Venezia. Det har cleverly blitt plassert i områder av transport. Dette gjør det til et ideelt valg for å slippe og gå.

Milan til Venezia billetter

Padua til Venezia billetter

Bologna til Venezia billetter

Roma til Venezia billetter

 

Left Luggage Locations in Italy

 

Konklusjon

Når du reiser til Italia, og du trenger venstre bagasje steder, Det er derfor viktig å sjekke fremover iht din reiserute. Sjekk ganger, sjekk vektbegrensninger, og sjekk kostnader, vær forberedt! Viktigst, nyte Italia, bagasjen gratis.

 

Hold deg til Lagre et tog for å finne de beste billettalternativene som er tilgjengelige til de beste prisene som mulig!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Venstre bagasjeposisjoner i Italia, og hvordan du finner dem” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/left-luggage-locations-italy/ ?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)