Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 14/05/2020)

En av de mest populære rutene til reiser i Europa er fra London til Amsterdam, en rask reise med over 4 million passasjerer gjør vandringen hvert år. Et topp alternativ for transport er med tog via Eurostar, den høyhastighetstog som forbinder de to europeiske bokstaver. denne ruten, som åpnet i 2018, er fortsatt et godt valg for de som ønsker å spare penger og nyte fordelene som togreisen gir.

Under, kan du finne alle detaljene du trenger for å hjelpe deg med å administrere din Eurostar-reise fra London til Amsterdam.

Eurostar-tog Times fra London til Amsterdam

Eurostar kjører ofte, med opptil 16 avganger per dag, avhengig av helligdager og helgene. Det første toget fra London til Amsterdam på noen dag avgang London St. Pancras på 07:16 og tar totalt 3 timer og 55 minutter, ankomst til Amsterdam Central 12:11 (Amsterdam Centraal er den nederlandske navn til Amsterdam sentralstasjon). Dette er ofte en av de billigste billettene tilgjengelige, så hvis du ikke er uvillig til stigende tidlig du kan spare penger og hodet ut ved daggry.

Rutetider er nesten noensinne time, som etterlater deg mange alternativer for avgangstider. Den siste tog på natten avgang kl 17:16 og ankommer 22:11, som er akkurat nok tid til å nyte en sen kveld snack i den nederlandske hovedstaden. Sjekk vårt nettsted som du kan finne en knapp til høyre på skjermen, eller bare klikk SaveATrain.com, for den komplette tidsplanen for London til Amsterdam Eurostar.

London til Brussel Togpriser

London til Paris Togpriser

Togpriser i Genève til London

London til Amsterdam Togpriser

 

amsterdam kanalen på en solskinnsdag

 

Bestiller billett på Eurostar

Alle Eurostar-billetter inkluderer minst to stykker bagasje og en hånd bag. Hvis du reiser med ganske mye bagasje, Du kan også velge en billett som gjør at du kan ta med flere elementer. Mens lavprisselskapene kan belaste mindre for sine første bestillinger, bag avgifter og setevalgs kostnader raskt legge opp, Hvilket betyr at du ender opp med å betale mer for en hel masse mindre.

Billettprisene for denne Eurostar-reisen fra London til Amsterdam har en tendens til å svinge mye, så vi anbefaler å kjøpe billetter så snart du er i stand til. generelt sett, disse billettene går i salg tre måneder i forveien, men noen ganger du kan finne dem opp til seks måneder før dato for reisen. Vi anbefaler å bruke vår Lagre A Train verden togbilletter hjemmeside å finne og bestille togbilletter, som automatisk søker alle tilgjengelige beholdningen for å få deg prisen mulig pris, garantert.

Amsterdam til London Togpriser

Tog til Rotterdam til London

Tog til Paris til London

Brussel til London Togpriser

 

Priser og typer billetter til London til Amsterdam med Eurostar Tog

Eurostar-tog opererer tre-klassen hytter avhengig av budsjettet. For de som bare ønsker å komme seg fra ett sted til et annet, andre klasse billetter er det beste alternativet. De på forretningsreiser kan i stedet foretrekker Standard Premier eller Business Premier billett, som begge lar deg sitte i førsteklasses trenere og gi et måltid under reisen.

Som vi har nevnt før, prising varierer med dine reisedatoer, så du vil bestille togbilletten din så snart tilgjengeligheten åpnes. Hvis du bestiller langt nok på forhånd, du vil være ute etter å betale ca 92 dollar rundtur, eller om 46 dollar enveis. Venter til siste minutt kan drive prisene skyhøye, med kostnader nesten doblet senere kjøper du din billett.

Husk at fra mai og framover, direkte tog fra Amsterdam sentralstasjon til London St. Pancras vil begynne drifts, som vil spare deg for flere timers reisetid på returreisen. Begynner også er direkte tjenester til Rotterdam. Disse tjenestene vil også være billigere enn dagens prising.

fare TypefasiliteterBegrensninger
Andre klasse
 • 2 biter av bagasje og en hånd bag inkludert
 • Seat valg tilgjengelig etter bestilling
 • Mat tilgjengelig for kjøp
Refunderes ikke. Før toget avgang, du kan utveksle din billett. En endring gebyr på 40 Euro og fare forskjell gjelder. Hvis den nye billetten er billigere enn den opprinnelige billetten, prisforskjellen vil ikke bli refundert.
standard Premier
 • 2 biter av bagasje og en hånd bag inkludert
 • Oppgraderte seter har mer benplass og en førsteklasses opplevelse
 • Et lett måltid og drikke vil bli servert på ditt sete
Refunderes ikke. Før toget avgang, du kan utveksle din billett. En endring gebyr på 50 Euro og fare forskjell gjelder. Hvis den nye billetten er billigere enn den opprinnelige billetten, prisforskjellen vil ikke bli refundert.
Forretnings Premier
 • 3 biter av bagasje og en hånd bag inkludert
 • Oppgraderte seter har mer benplass og en førsteklasses opplevelse
 • Chef-designet måltider og champagne vil bli servert med ditt sete
 • Tilgang til en eksklusiv lounge før avgang
 • Taxi booking tjenester er tilgjengelige
 • Gratis kanselleringer og ubegrenset utveksling opp til 60 dager etter avreise på alle ruter mellom Storbritannia, Frankrike og Belgia.
 • Gratis kanselleringer og ubegrenset utveksling opp til avgang på direkterute mellom Storbritannia og Nederland, pluss gratis utvekslinger på indirekte rute (Thalys / Eurostar via Brussel) opp til avgang.

Det er verdt å merke seg at Eurostar er ikke tilgjengelig for dem som har en rail pass, så hvis du ønsker å gjøre denne reisen en fristende og rimelig, kjøpe togbillett på forhånd. Du kan finne tog billetter online på ulike nettsteder, selv om disse nettstedene viser oppblåste priser på Eurostar-billetter sammenlignet med Lagre A Train nettside.

En gang i hovedstaden, du kan koble videre via en rekke ulike Amsterdam tog. Hastighetstogtjenester tilbys også til en rekke steder over hele kontinentet.

Bremen til Amsterdam Togpriser

Hannover til Amsterdam Togpriser

Bielefeld til Amsterdam Togpriser

Hamburg til Amsterdam Togpriser

 

Ombord på Eurostar-toget fra London til Amsterdamn

Når ombord, den totale reisetiden fra London til Amsterdam med tog er omtrent 3 timer og 52 minutter. Kombinert med pre-avgang ankomst, din totale reisetiden vil være rundt 4.5 timer.

Toget selv har standard sitteplasser samt tabeller som tillater deg å arbeide og spise med letthet. Disse har en tendens til å bestille opp tidlig, selv om, så sørg for å plukke på forhånd hvis det er det du ønsker. Uansett hvor du sitter, du er garantert å ha god benplass og plugger for å lade enheter.

Som tidligere nevnt, Det er gratis WiFi ombord, slik at du kan holde tritt med alle dine e-post og sosiale medier behov. Avhengig av din billett, Du kan også ta turen til coach spise, hvor du kan finne mat, drikkevarer og snacks. Hvis du sitter i en førsteklasses hytte, maten vil bli brakt direkte til ditt sete.

Ved ankomst, det er ikke nødvendig å gå gjennom passkontrollen, men etter Brexit og fjerning av Storbritannia fra EU til disse tjenestene kan endres. Husk å sjekke lokale lover før du legger ut på reisen.

London til Antwerpen Togpriser

London til Lille Togpriser

Strasbourg til London Togpriser

London til Rotterdam Togpriser

 

london til amsterdam fra Eurostar-tog e320

 

Hvorfor reise Europa med tog?

Selvfølgelig, det virkelige spørsmålet er hvorfor akkurat Europa oppleves best via togreiser – tross alt, dette godt koblet kontinentet er enkelt travers med fly, bil, eller buss. derimot, det er få ting så romantisk som den ville naturen utenfor vinduet på en togtur, og for første gang reisende det er nesten ikke noe mer praktisk enn hopper om bord på et tog like før det går. Dette er i dyp kontrast til Europas flyplasser, der avansert innsjekking tid er i overkant av to timer, og du bruke ekstra tid og penger pendling til flyplassen plassering.

Snakker av reisetid, Europa er kjent for sine høyhastighetsbaner, som langt overgå sine svingete motorveier. Togene hele kontinentet er raske og ofte direkte, noe som betyr mindre tid pendling og mer tid på å utforske.

Togstasjoner har også fordelen av å være godt plassert som de er ofte bygget inne i sentrum. De gir vanligvis flere avgangstider per dag på tusenvis av ruter, som betyr at du alltid har en mulighet for å reise.

Endelig, togbilletter er mer inkluderende, Slik at du kan ta med bagasjen og velge seter uten å betale heftig tilleggsavgifter.

Alt dette er å si at, mens Europa har mange muligheter for reisende, ingenting slår den gode gamle togreise.

Togpriser fra Frankfurt til London

Tog til München til London

Moutiers til London Togpriser

Togpriser fra Marseille til London

 

Bestill billetter med spar et tog til London til Amsterdam med tog

Søk på siden vår for å bestille billetter til alle Europas beste reisemål, gjelder også Belgia, Italia, Sveits og Storbritannia (inkludert tog fra London til Amsterdam med Eurostar). Vår søkemotor er designet for å spare penger på alle billetter og inkluderer ingen reservasjonsgebyr. Vi gjør det enkelt for deg å kjøpe ved å godta flere måter å betale, inkludert kredittkort, Giropay, Ideal og mange flere.

Så, uansett grunn til å reise, enten du reiser alene eller sammen med andre, ta noen minutter å søke etter togbilletter på Save a Train, som tilbyr de laveste prisene, garantert.

 

Ser til bok? Ta 3 minutter og finne en billett for London til Amsterdam togtur på www.saveatrain.com . Fyll ut dato og tid som du ønsker å reise, og vi vil gi deg den beste prisen for din reise.

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-amsterdam-direct-train%2F%3Flang%3Dno - (Bla ned for å se inn kode)