Lesetid: 10 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

En av de vanligste og enkleste måtene å reise mellom London og Paris er via Eurostar, høyhastighets tog som forbinder de to bokstaver. Mens det er en mengde alternativer for reisende som ønsker å gjøre hopp, Eurostar er fortsatt en av de beste alternativene for fart, koste, og brukervennlighet. Toget utnyttet undersjøisk kanal tunnel, eller “kanal,” bygget mellom England og Frankrike for å få deg raskt til målet.

Under, du kan finne alle detaljene du trenger for å hjelpe deg å administrere London til Paris Eurostar reise.

 

Hvorfor reise Europa med tog?

Før vi begynner, La oss finne ut nøyaktig hvorfor Europa oppleves best via togreiser- tross alt, dette kontinentet har vært bebodd i flere tusen år, noe som betyr at infrastruktur er ofte høyt utviklet. Andre former for transport er lett tilgjengelig, men det er noe å si for den store lokke av togreiser. Dette gjelder spesielt for førstegangsreisende, som kan dra nytte av tog tidsplaner å hoppe om bord like før det går. Dette er i dyp kontrast til Europas flyplasser, hvor minimum ankomsttid før avreise er minst to timer, og du bruker ekstra tid og penger pendling til flyplassen plassering.

Snakker av reisetid, Europa er godt kjent for sine høyhastighetsbaner, som langt overgå sine svingete motorveier og flyplasser uhensiktsmessig plassert. Togene hele kontinentet er raske og ofte direkte, noe som betyr mindre tid pendling og mer tid på å utforske.

Togstasjoner har også fordelen av å være beleilig plassert til store turistmål og attraksjoner, så det er lett å gå av toget og leder direkte til din destinasjon.

Endelig, togbilletter er mer inkluderende, Slik at du kan ta med bagasjen og velge seter uten å betale heftig tilleggsavgifter.

Alt dette er å si at, mens Europa har mange muligheter for reisende, ingenting slår den gode gamle togreise.

Eurostar-tog fra London til Brussel

Eurostar-tog fra London til Paris

Eurostar-tog fra Lyon til London

Eurostar-tog fra London til Amsterdam

 

Bestiller billett på en Eurostar Train

London To Paris In 2hrs 16mins By The Eurostar Train

En av de beste funksjonene ved å ta toget kontra et fly er at Eurostar kjører fra sentrum til sentrum. I motsetning til fjerntliggende flyplasser som London Heathrow og Paris Charles De Gaulle, toget går fra London St-Pancras International og kommer i Gare Du Nord, hvor du enkelt kan gå til alle byens beste severdigheter.

Som nevnt, billetter alle Eurostar omfatter minst to stykker av bagasje og en veske. Hvis du er tydeligvis mye bagasje, Du kan også velge en billett av høyere klasse som lar deg ta med flere poser. I motsetning, lavprisselskapene kan ta mindre betalt for sine første bestillinger, men bag avgifter og setevalgs kostnader raskt legge opp.

Billettpriser for denne reisen tendens til å svinge mye, så vi anbefaler å kjøpe billetter så snart du er i stand til. generelt sett, disse billettene går i salg tre måneder i forveien, men avhengig av årstid kan du også finne dem opp til seks måneder i forveien. Vi anbefaler å bruke vår nettsted for å finne og bestille togbilletter, som automatisk søker i all tilgjengelig beholdning for å gi deg mulig pris, garantert.

Eurostar-tog fra London til Antwerpen

Eurostar-tog fra Lille til London

Eurostar-tog fra London til Strasbourg

Eurostar-tog fra London til Rotterdam

 

Priser og typer billetter

Eurostar-tog opererer tre-klassen hytter, avhengig av budsjettet. For de som bare ønsker å komme seg fra ett sted til et annet, annenrangs billetter er det beste alternativet. De på forretningsreiser kan i stedet foretrekker Standard Premier eller Business Premier billett, som begge lar deg sitte i førsteklasses trenere og gi et måltid under reisen, så la oss lære litt om togbilletter fra London til Paris:

fare Type fasiliteter Begrensninger
Andre klasse
 • 2 stykker bagasje og en veske inkludert
 • Seat valg tilgjengelig etter bestilling
 • Mat tilgjengelig for kjøp
Refunderes ikke. Før toget avgang, du kan utveksle din billett. En endring gebyr på 40 Euro og fare forskjell gjelder. Hvis den nye billetten er billigere enn den opprinnelige billetten, prisforskjellen vil ikke bli refundert.
standard Premier
 • 2 stykker bagasje og en veske inkludert
 • Oppgraderte seter har mer benplass og en førsteklasses opplevelse
 • Et lett måltid og drikke vil bli servert på ditt sete
Refunderes ikke. Før toget avgang, du kan utveksle din billett. En endring gebyr på 50 Euro og fare forskjell gjelder. Hvis den nye billetten er billigere enn den opprinnelige billetten, prisforskjellen vil ikke bli refundert.
Forretnings Premier
 • 3 stykker bagasje og en veske inkludert
 • Oppgraderte seter har mer benplass og en førsteklasses opplevelse
 • Chef-designet måltider og champagne vil bli servert med ditt sete
 • Tilgang til en eksklusiv lounge før avgang
 • Taxi booking tjenester er tilgjengelige
 • Gratis kanselleringer og ubegrenset utveksling opp til 60 dager etter avreise på alle ruter mellom Storbritannia, Frankrike, og Belgia.
 • Gratis kanselleringer og ubegrenset utveksling opp til avgang på direkterute mellom Storbritannia og Nederland, pluss gratis utvekslinger på indirekte rute (Thalys / Eurostar via Brussel) opp til avgang.

Som vi har nevnt før, prising varierer med dine reisedatoer, slik at du ønsker å bestille en gang tilgjengeligheten åpner. Hvis du bestiller langt nok på forhånd, du vil være ute etter å betale ca 55 dollar enveis, eller 90 dollar rundtur. Venter til siste minutt kan drive prisene skyhøye, med kostnader nesten doblet senere kjøper du din billett. Dette gjelder for både tur-retur og enveis billetter.

Det er verdt å merke seg at Eurostar ikke er tilgjengelig for alle som har jernbanekort, så hvis du vil gjøre denne reisen fristende og rimelig, kjøpe togbillett på forhånd. Du kan finne tog billetter online på ulike nettsteder, om tog billettpriser kan bli oppblåst i forhold til Lagre et tog.

Eurostar-tog fra Calais til London

Brugge til London Eurostar Tog

Haag til London Eurostar Tog

Eurostar-tog fra Berlin til London

 

Innsjekking på London St-Pancras stasjon

Avhengig av fare klasse, vil du ønsker å komme frem til avreise stasjonen minst 40-60 minutter før toget går fra London til Paris. Hvis du har bestilt en førsteklasses Business Premier-billett fra London til Paris, vil du ha tilgang til den eksklusive salongen. Ellers, det er mange butikker og restauranter er tilgjengelig for deg å lese. Noen av våre favoritt restauranter inkluderer:

 • AMT kaffe – En kaffebar med to steder i stasjonene. Det tilbyr håndlagde drinker og fullt komposter kopper, som får miljøet til å smile.
 • Tønnehvelvet – En tradisjonell engelsk pub som tilbyr kompetanse øl, ekte øl, gin, kaffe, og brennevin. Her serveres også frokost og klassisk pubmat.
 • Chop'd – En helsefokusert restaurant, Chop'd tilbyr en rekke supper, salater, gryteretter, og vikler for alle typer reisende.

I tilfelle at du bare gjør en dagstur, stasjonen har også Hittegods steder for deg å oppbevare bagasjen din. Disse lagringsmuligheter er billig og ofte tilbyr utvidet driftstimer.

Köln til London Eurostar Tog

Gent til London Eurostar Tog

Middelburg til London Eurostar Tog

Leiden til London Eurostar Tog

 

London UK

 

Ombord Eurostar Train

Om bord, den totale reisetiden fra London til Paris er ca. 2 timer og 16 minutter. Kombinert med pre-avgang ankomst, din totale reisetiden vil være rundt 3 timer.

Toget selv har standard sitteplasser samt tabeller som tillater deg å arbeide og spise med letthet. Disse har en tendens til å bestille opp tidlig, selv om, så sørg for å plukke på forhånd hvis det er det du ønsker. Uansett hvor du sitter, du er garantert å ha god benplass og plugger for å lade enheter.

Som tidligere nevnt, det er gratis WiFi ombord, slik at du kan holde tritt med alle dine e-post og sosiale medier behov. Avhengig av din billett, Du kan også ta turen til coach spise, hvor du kan finne mat, drikkevarer, og snacks. Hvis du sitter i en førsteklasses hytte, maten vil bli brakt direkte til ditt sete.

Dusseldorf til London Eurostar Tog

Essen til London Eurostar Trains

Eurster-tog fra Munster til London

Leuven til London Eurostar Tog

 

Ankomst til Paris Gare du Nord jernbanestasjon

Tog fra St. Pancras-stasjonen kommer i midten av Paris, på Gare du Nord stasjon. Denne nydelige stasjon er et kunstverk i seg selv, med sin fasade bygget på midten av 1800-tallet og opprettholdt vakkert. Ta deg tid til å nyte bygningen før du drar ut for å besøke byen.

Fordi du vil ha allerede fullført innsjekking før du forlater Storbritannia du ikke trenger å fullføre en ankomst prosess. Dette er også for tiden gjelder for passkontroll, men med Storbritannia forlater EU er det sannsynlig at disse prosessene vil gjennomgå betydelige endringer.

Når du ankommer, vil du være i hjertet av byen, med dusinvis av alternativer for mat, butikker, og drikke. Hvis du velger å forlate stasjonene, du finner det nærliggende Brasserie Terminus Nord, en berømt Art Nouveau-stil restaurant rett over veien fra jernbanestasjonen. Ellers, du trenger bare å vandre i alle retninger for å finne noen av de beste mat og drikke i Europa.

Innenfor jernbanestasjonen selv, du vil finne Metro og RER tog, samt tog reiser over hele Frankrike. Lokale rails og Metro tog kan ta deg gjennom hele den franske hovedstaden, til mange museer, gallerier, og turister attraksjoner innen.

Hvis du ankommer tidlig og drar direkte ut til tur før du sjekker inn på hotellet, det kan også være en god idé å dra nytte av Hittegods alternativer tilgjengelig innen jernbanestasjonen. Disse lagrene er relativt billig og kan være et utmerket alternativ for de som ønsker å maksimere sine dager.

Som innehaver av Eurostar-toget direkte billett, du er i stand til å få 2 til 1 tilgang til mange av de museer og gallerier, som kan spare deg for hundrevis av dollar.

Eurostar-tog fra Frankfurt til London

Eurostar-tog fra München til London

Moutiers til London Eurostar Tog

Eurostar-tog fra Marseilles til London

 

 

Tog Times For London til Paris med Eurostar

Eurostar kjører ofte, med opptil 19 avganger per dag, avhengig av helligdager og helgene. Det første toget av dagen går på 05:40 og tar totalt 2 timer og 37 minutter. Dette er ofte en av de billigste billettene tilgjengelige, så hvis du ikke er uvillig til stigende tidlig du kan spare penger og hodet ut ved daggry. En annen fordel med dette tidlig avgang er at din ankomst tid i Paris er 09:17, som betyr at du har en hel dag foran deg for eventuelle aktiviteter du ønsker å velge.

Rutetider er ellers time eller mer, som gir deg mange alternativer å velge mellom. Den siste tog på natten avgang kl 18:31 og ankommer 21:47, forlater du god tid til å komme til et hotell eller hodet ut for en sen måltid og en titt på de glitrende lysene fra Eiffeltårnet. Disse nattlige togene kan funksjonen sovende biler, som er en god måte å få tak i et par minutter med søvn før du fortsetter på reisen. I tillegg, noen tog kan reise mellom populære destinasjoner i hele natt.

Den Helder til London Eurostar Tog

Maastricht til London Eurostar Tog

Dijon til London Eurostar Tog

Eurostar-tog fra Bonn til London

 

eiffel tower

 

Andre ruter med Eurostar-toget som ikke er London til Paris

Mens denne artikkelen fokuserer hovedsakelig på reise mellom St. Pancras International Station og Gare Du Nord, Eurostar driver også en rekke direkteruter fra London:

 • Brussel – Togene går hvert 90 minutter til 2 timer. Det tar bare litt over 2 timer å nå Brussel Midi / Zuid stasjon.
 • Calais / Frethun- Togene går hver time eller mer fra London og total togreiser er litt over en time.
 • Litt- Togene går nesten hver time til Lille, ligger i det nordlige Frankrike. Det er en enkel tilkobling til den franske TGV-nettverket for å overføre. Reisetiden er ca. 1.5 timer.
 • Disneyland Paris – Togene går flere ganger i uken gjennom hele året og daglig i skoleferier. Jernbanestasjonen ligger rett utenfor inngangen til Disneyland. Reisen tar under 3 timer totalt.
 • Lyon, Avignon, og Marseilles- Gjennom året et tog kjører fra 1 til 5 dager per uke, selv om det er sesongpåvirket, så sørg for at det kjører når du trenger det. Den stopper på Lyon Part-Dieu stasjon (4.75 timer), Avignon TGV-stasjon (6 timer), og Marseille St Charles stasjon (6.5 timer).
 • Aime-La Plagne – drifts~~POS=TRUNC
 • Amsterdam og Rotterdam – En ny tjeneste som begynte i 2018, du bare ta en av de daglige tog til Amsterdam, som inkluderer en stopp i Rotterdam. Helt reisetiden er ca 4 timer.

Det er andre sesongruter tilgjengelige for aktiviteter som vinter ski, så husk å sjekke innom ofte for å se om tjenesten er i gang.

Det er også mulig å nå andre destinasjoner i Europa ved å utnytte en eneste stoppested og fortsetter videre fra stasjonene ligger i Lille, Brussel, og Paris. Det er enkelt å skaffe togbilletter og krever bare en enkelt reiserute.

på samme måte, Hvis du reiser til London fra andre steder i Storbritannia, Du kan også velge å starte Eurostar reise på Ebbsfleet internasjonale kanaler eller Ashford International stasjon i stedet for St. Pancras. Dette er spesielt nyttig for de med biler, som Ashford tilbyr et parkeringshus og direkte tilgang til jernbanestasjonen.

 

Bestill billetter via Lagre A Train For Your London til Paris tog

Søk på siden vår for å bestille billetter til alle Europas beste reisemål, gjelder også Belgia, Italia, Sveits, og Storbritannia (inkludert London til Paris tog med Eurostar). Vår søkemotor er designet for å spare penger på alle billetter og inkluderer ingen bookingavgifter. Vi gjør det enkelt for deg å kjøpe ved å godta flere måter å betale, inkludert kredittkort, Giropay, iDeal, og mange flere.

 

Så, uansett grunn til å reise, enten du reiser alene eller sammen med andre, ta noen minutter å søke etter togbilletter på Lagre et tog, som tilbyr de laveste prisene, garantert.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt? Klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-paris-train%2F%0A%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)