Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 05/11/2021)

Fra Europas slott og gamle gamlebyer til spennende Hong Kong, disse 7 kjærlighetsdestinasjoner over hele verden vil få din kjærlighet til å sveve. Disse 7 kjærlighetsdestinasjoner er den perfekte rammen for et fantastisk kapittel i kjærlighetshistorien din, og å gjenopplive magien.

 

1. Mest romantiske kjærlighetsdestinasjon over hele verden: Paris

Hvis du leter etter synonymer i ordboken for "kjærlighet", vil du finne Paris stavet med store bokstaver. Dens uforklarlige sjarm, skjønnhet om natten, konditori, og mange steder for romantiske bilder, gjør Paris til en av 7 elsker destinasjoner over hele verden.

Spaser gjennom det vakre La Marais-området, lytte til gatemusikk, eller ta en piknik på de vakreste stedene, Paris er innbegrepet av romantikk. Ja, det kommer kanskje ikke som en overraskelse at Paris er toppen bryllupsreise destinasjon i Europa, og du tror kanskje at alle de romantiske stedene vil være fullbooket. derimot, denne vakre byen er full av flekker, hvor du kan skrike kjærligheten din, eller ha et turistfritt snap. Paris er utvilsomt den ultimate kjærlighetsbyen, for alle par, i alle regnbuens farger.

De mest romantiske tingene å gjøre i Paris

Vandre rundt Musee Carnavalet, kyss på Canal Saint-Martin, og nyt en romantisk piknik på det ikoniske Champs de Mars-rommet.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

A wedding in paris is the most romantic love destination on the planet

2. Den beste kjærlighetsdestinasjonen i Italia: Venezia

Mens Venezia er en av de mest turistiske byene i Europa, du vil finne mange skjulte steder, hvor du skal dele en gelato eller pizza. Byens broer tar deg og din elskede til de hjerter utenfor allfarvei, smug, og lokale restauranter, hvor du kunne sluke på italiensk kjøkken, og skål til kjærlighet med italiensk vin eller Aperol.

Den perfekte romantiske dagen i Venezia begynner med å utforske de mange broene. Deretter, du kan sluke en pizza til 2 og gelato. Det anbefales å la besøket gå til 2 sjarmerende øyer Burano og Murano, for andre halvdel av dagen, etter at folkemengdene av turister drar. Denne måten, dere vil ha øyene helt for dere selv, for romantiske bilder.

De mest romantiske tingene å gjøre i Venezia

Vandre rundt Dorsoduro, lokalt nabolag, eller spis på Cantina Do Spade, hvor Casanova pleide å ta middag. Deretter, du kan spise en romantisk lunsj på den fantastiske Burano-øya, og nyt en gondoltur ved solnedgang. Du kan begynne din romantiske ferie med en romantisk togreise fra London eller Sveits til Venezia.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Romantic Love Gondola ride in Venice

 

3. Kjærlighetsdestinasjoner i Europa: Comosjøen

Sola går ned i Alpene, reflekterer i sjøen, og du rusler med din elskede Along Turen til elskere, stien til elskere i Varenna. Sikkert vil du være enig i at dette gjør Comosjøen er et uforglemmelig kjærlighetsmål for en romantisk ferie for 2.

I tillegg til den sjarmerende byen Varenna, Bellagio, og Vezio tilbyr spektakulær utsikt over Comosjøen og mange romantiske steder.

De mest romantiske tingene å gjøre i Comosjøen

Nyt en superromantisk spasertur i Lari-fjellene hele veien for en magisk piknik i Monte Crocione. Hvis du er et par som elsker adrenalin, så vil en sjøflytur over sjøen vekke sommerfuglene!

Firenze til Como med tog

Milano til Como med tog

Torino til Como med tog

Genova til Como med tog

 

A couple sitting by lake Como lake

 

4. Kjærlighetsdestinasjoner i Kina: Hong Kong

Moderne, spennende, og fascinerende, Hong Kong er en av de mest romantiske byene i verden. De byens skyskrapere, og øyer, tilbyr fantastiske utsiktssteder for bilder som vil fange din kjærlighet. Hong Kong er nydelig i dagslys og nattlys, solnedgang og soloppgang, tilbyr mange romantiske aktiviteter, for en avslappende ferie for to, eller et episk eventyr, plassere den i toppen 7 elsker destinasjoner over hele verden.

De fleste romantiske tingene i Hong Kong

Den perfekte romantiske dagen vil begynne med et cruise rundt Victoria Harbour, eller piknik i Repulse Bay sandstrender. På ettermiddagen, kan du ta en privat matlagingskurs, og avslutt med å heve brillene dine til kjærlighet ved solnedgang.

 

 

5. Kjærlighetsdestinasjon over hele verden: Østerrike

Østerrike, slottens land, fantastiske hager, og fortryllende byer, er et populært kjærlighetsmål i Europa. Hvis du vil unnslippe folkemengdene, da er Halstatt det perfekte reisemålet, i tillegg til andre fantastiske dagsturer fra Wien.

Fantastiske naturreservater som Innsbrucker tilbyr den vakreste utsikten over de østerrikske fjellene og dalen, for en romantisk tur. I tillegg, de sjarmerende eldgamle byene som er det perfekte stedet for legendariske kjærlighetshistorier. derimot, hvis du foretrekker en mer urban ferie, da er Wien helt perfekt for en romantisk helg. Dessuten, Wien er en av de mest LHBT-vennlige destinasjonene over hele verden, så den ønsker alle par velkommen, i hvilken som helst forholdsstatus, og bare venter på deg og din andre.

De mest romantiske tingene å gjøre i Østerrike

En romantisk dag i Østerrike vil begynne med en østerriksk strudel til frokost på en lokal kafé. Deretter, ta en spasertur i en østerriksk hage eller et slott. I tillegg, hvis du er et sporty par så en tur i de østerrikske Alpene, vil være ideell.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

A couple sitting in a valley in austria watching the mountains

 

6. Kjærlighetsdestinasjoner over hele verden: Praha

Petit og sjarmerende, Praha er veldig romantisk og har med rette plass på vårt 7 beste kjærlighetsdestinasjoner i verden. Ja, det er overfylt med turister, men det er mange synspunkter og grønne parker, for å unngå folkemengdene av reisende, og likevel nyte det beste av gamle Praha.

Søte små barer, praktfulle broer, og Mala Strana-området er de perfekte omgivelsene for romantikk. Mens Praha er en av de mest populære destinasjonene i Europa, det er ganske mange skjulte steder; sjarmerende Mala Strana-området, og park med utsikt over byen, Palacky Bridge, er bare en få av de skjulte romantikerne.

De mest romantiske tingene å gjøre i Praha

En spasertur i Mala Strana, øl ved elven Vltava, middag med utsikt over byen, og cocktailer i Hemingway bar.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

A couple strolling and holding hands on the streets of Prague

 

7. Kjærlighetsdestinasjoner over hele verden: Lake District i England

Da et sted inspirerte William Woodsworths romantiske poesi, da er det et topp kjærlighetsmål. Faktisk, Du vil se at Lake Land i West England er ekstremt romantisk. Takk til 6 naturreservater med engelsk landskap og landskap, og 16 fantastiske innsjøer.

Ligger i Cumbria-regionen, innsjøenes land er en av de vakreste regionene i England. Derfor, vandre ned bakkene, til innsjøene og tjernene, er en av de mest romantiske tingene å gjøre i verden. Du vil føle at du går inn i en magisk Jane Austen-roman, der kjærlighet trosser alle hindringer.

De mest romantiske stedene i Cumbria

Keswick's Lake, for en fantastisk tur ned til piknik ved sjøen. I tillegg, Helvellyn topp, og fossen er helt drømmende steder for to.

Amsterdam Til London Med Tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

England love destination

 

Disse 7 kjærlighetsdestinasjoner er fantastiske steder å krydre forholdet ditt. her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge din romantiske ferie til disse drømmende og spennende kjærlighetsdestinasjonene.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "7 kjærlighetsdestinasjoner over hele verden" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Flove-destinations-worldwide%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)