Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 12/11/2021)

Milano til Roma med tog eller Roma til Milano er en enkel og effektiv opplevelse. For ikke å nevne vakker! Du kan ta en billigere tog som kan ta lengre tid enn 3 timer, men at tog fra Milano til Roma lar deg hoppe av ved nødvendige stopper å utforske. Eller du kan hoppe på et non-stop Trenitalia høyhastighets Freccia-tog, som tar bare 3 timer og 3 minutter, mye mindre enn for hele reisen med fly! Uansett hva du bestemmer deg for, vil denne hurtigguiden hjelpe deg med å ta den beste beslutningen for deg selv og turen!

Raske Fakta:

  1. Reiseavstanden: 297 miles
  2. Raskeste tid: 3h:03m
  3. Daglige tog: 89
  4. Togbilletter til Milano til Roma starter fra :$51
  5. Best togbillett leverandør: Save A Train selvfølgelig

 

Milano til Roma med tog & Roma til Milano med tog: Naturen

Gjør deg klar til å oppleve noen virkelig bemerkelsesverdig natur som du ride sørover gjennom Lombardia, Emilia Romagna, og Tuscany regioner. Mange Trenitalia Freccia AV tog stopper i Bologna, Padova eller Genova på vei til Roma. På den raskere ruter, du vil ikke være nødvendig å bytte tog. derimot, hvis du reiser på en langsommere og rimeligere regionale tog, du kan bli nødt til å overføre fra ett tog til et annet. Hvis du ikke er i et rush, og du ønsker å få mest mulig ut av din Milano til Roma Med Tog tur, så vi anbefaler dette alternativet. Her er høydepunktene!

1. Lombardia

Med Milan som sin hovedstad, det er ingen overraskelse at besøkende strømmer i sine millioner til Lombardia hvert år. Men utover mote favoritt, mange flere må-besøke steder i Lombardia-regionen i Italia roper til å bli besøkt.

Det finnes utallige ting å gjøre i denne regionen; beundrende nedsunket slott idylliske innsjøer, besøk fiolin verksteder i historiske byer, å bli overrasket over kunsten og arkitekturen til Mantua - Lombardia gir virkelig et slag for besøkende.

Milan til Mantua togbillett

Turin til Mantua togbillett

Padua til Mantua togbillett

Togbillett fra Venezia til Mantua

 

2. Emilia Romagna

Vi tror Emilia Romagna enkelt samsvarer attraksjonene i mer kjente Toscana og Lombardia og tilbud temptingly rimelige alternativer for å spise ute og overnatting. Det er de Milano til Roma Med Tog tur best bevarte hemmeligheten etter vår mening, men også Roma til Milano med tog! Hoppe av på denne stasjonen og gå å utforske!

Tog fra Bolognia til Modena

Tog fra Venezia til Modena

Tog fra Genoa til Modena

Firenze til Modena tog

Emilia Romagna on the way from Milan to Rome By Train

 

3. Bologna

Det er så mange ting å gjøre i Bologna når du reiser fra Milano til Roma med Trenitalia Tog. Vi anbefaler dette som en av de beste stedene å vurderer å hoppe av på. Klatre middelalderske tårn, bok morsom mat turer. Hvis du ønsker å bo litt lenger denne gjør en flott base for å utforske andre attraksjoner i området.

Togbillett fra Venezia til Bologna

Firenze til Bologna togbillett

Roma til Bologna togbillett

Togbillett fra Milan til Bologna

Bologna on the way from Milan to Rome By Train

 

4. Padova

Mindre enn en 30-minutters kjøretur på høyhastighetstog fra Venezia, Padua blir for ofte ignorert av flertallet av besøkende. Ennå, det gjør for en flott dagstur fra Venezia, tilbyr et glimt inn i rik historie av en by som en gang var en mektig Commune.

Hjem til Italias nest eldste universitet, grunnlagt i 1222, Padova har beholdt den livlige atmosfæren på et universitet i byen, med livlige piazzaer og overbygde gater, nok av kafeer og barer hvor den allestedsnærværende Spritz er de rigueur som dagen vind utover kvelden. Ikke gå glipp av!

Tog fra Milano til Padua

Tog fra Verona til Padua

Tog fra Bologna til Padua

Tog fra Bergamo til Padua

Padua Italy

 

5. Genova

For alle som reiser på Milano til Roma med Trenitalia Tog eller omvendt rute og er leter du etter et dypt lag, ofte unyansert, og dristig autentisk reiseopplevelse.

Vi anbefaler deg å ta turen til Genova (som som Venezia var en gang en kraftig maritime republikk) fronting det Liguriske Hav. Tilbyr mer rå og ekte opplevelse, få en ufortynnet følelse av historie, og oppleve byens rike kunstscene og bemerkelsesverdig arkitektur. En av de viktigste grunnene til at vi liker det så mye, er at Det er stor kunst og museer er urørte! Du finner arbeider av Caravaggio, Van Dyck. Rubens, Durer og Veronese i Palazzo Bianco og Palazzo Rosso og ogle andre Gamle Verden mesterverk i mange landemerker, som Palazzo Reale og Galleria Nazionale di Palazzo Spinola. Det er også fine eksempler på den Genovesiske School of art, fremtredende i det 17. århundre, i Palazzo Blanco.

Milano til Genova Togene

Roma til Genova Togene

Firenze til Genova Togene

Venezia til Genova Togene

Genoa Italy

 

Milano til Roma & Roma til Milano togtider

Trenitalia høyhastighets høyhastighets (AV) Togene går Milano sentralstasjon en gang eller to ganger per time for Roma Termini stasjon - gjennomsnitt 90 tog per dag. De tidligste Trenitalia toget går Milan Central Station 5:00 er. Siste tog til Roma forlater Milan på 11:18 pm.

Noter det helgene og helligdager vanligvis bety mindre hyppig service og noen ganger lengre reisetider.

Togbillett fra Milano til Roma

Roma til Milan togbillett

Fasiliteter på Freccia-togene mellom Milano <> Roma

Mange Trenitalias Frecciargento AV-tog gjør den daglige reisen mellom Milano og Roma på bare 3 timer og 3 minutter, reiser opp til 155 miles / 250 kilometer per time.

Italia høyhastighetstogbilletter har gode statister. Stikkontakter ved setet ditt for å lade enheter samt WiFi ombord på togene Frecciarossa og Frecciargento. derimot, signalet vil falle mens du er inne tunneler og på stasjonene. Du kan ha en flott italiensk kafé i matbilen på hvert tog. I tillegg til en mat handlevogn som bringer snacks, smørbrød, og drikke til setet. På slutten av hver bil, vil du finne et toalett og rikelig med hyller til butikken stort bagasjerom.

Klar til å pakke sekkene og utforske Milano til Roma med Trenitalia-tog eller omvendt – Roma til Milano med Tog i 3 Timer? Uansett hva du velger, Bestill togbilletter på få minutter ved hjelp av Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Milano til Roma med Trenitalia-tog” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmilan-rome-train%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)