Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 29/07/2022)

De sterkeste trendsetterne i reiselivsbransjen i dag er millennials. Denne generasjonen fokuserer på de mest unike opplevelsene på destinasjoner utenfor allfarvei med imponerende Instagram-kontoer. De 12 tusenårige reisemål over hele verden har den mest populære IG av unge reisebloggere.

1. Millennial reisemål over hele verden: Amsterdam

Amsterdam er ikke bare flott for en helgetur, men er det også et populært reisemål for tusenårsriket. Hvis du reiser over hele Europa, deretter i Amsterdam, vil du finne en avslappet atmosfære. Dessuten, Amsterdam er et fantastisk reisemål for alenereise. Som vi vet, unge generasjoner elsker å være uavhengig og deres solo turer.

En annen grunn til at Amsterdam rangerer så høyt blant de beste millennials’ reisemål over hele verden er byens LHBT-vennlige natur. Amsterdam tilbyr uendelige muligheter ved å spise i Jordaan-området og jobbe i Zuidas' travle finansområde. Med andre ord, den unge generasjonen foretrekker å reise til Amsterdam over helgen, men det er mange flere ting å gjøre.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Amsterdam Riverwalk bicycles

 

2. Positano Italia

Å være en av de mest fargerike og fantastiske steder i Italia, Positano er et populært reisemål for tusenårsriket. Det turkise Middelhavet og de lekre villaene i lyse farger skaper en Instagram-perfekt snap. Dette er en av grunnene til at yngre generasjoner velger dette stedet.

Mens Italia tilbyr en av de deiligste retter i verden, den overbærende velvære livsstilen og visuelle appellen gjør Positano enda høyere i millennials beste reisemål over hele verden.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Summer Holidays In Italy

 

3. Millennial reisemål Kina: Guilin

The Millennials er en generasjon som elsker å reise og spesielt å utforske avsidesliggende og unike steder. Guilin tilbyr spektakulære landskap og nydelig landskap, med ulike aktiviteter i et av Kinas mest imponerende og fascinerende områder.

I tillegg, Guilin er et fantastisk reisemål i Kina for den nysgjerrige reisende å nyte verden. For eksempel, de kan utforske små mens de sykler, besøk Longji Rice Terraces, sightsee langs Li-elven på et cruise eller bo hos en lokal vertsfamilie. Dessuten, Guilin er et sted hvor tiden har stått stille, og du kan utforske gammel kinesisk arv og kultur.

 

Millennial Travel Destinations Around the World

 

4. Budapest – Millennium reisemål

Denne europeiske byen er perfekt for deg hvis du er en ung voksen som reiser på et lavt budsjett. Mange mener at den ungarske hovedstaden er en stigende stjerne. Unge reisende reise til Budapest for storbyferier reisemål igjen og igjen. Budapest er veldig kjent for sine fantastiske gater fulle av severdigheter og skjulte perler som kan oppdages rundt hvert hjørne.

Dessuten, Budapest er ideelt for førstegangsreisende i Europa, spesielt Øst-Europa. Byens allsidige arkitektur, kafeer, og barer ved Donau-elven tiltrekker seg unge mennesker fra hele verden. Så, vær forberedt på festing og bespisning med tradisjonell gulasj med utsikt over den vakre elven.

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Praha til Budapest

Tog fra München til Budapest

Tog fra Graz til Budapest

 

Budapest Millennial Travel Destinations

 

5. Paris

Den typiske feriedestinasjonen i Europa, Paris rangerer høyt på alle reisendes bøtteliste. Mens Paris er en av de dyreste byene i Europa, byens sjarm går ikke tapt i øynene til førstegangsturister i den franske hovedstaden. De gamle gatene og barokk arkitektur, ekstravagante Champs Elysees, søte konditorier, og eksklusive butikker er rundt hvert hjørne i Paris.

Etter det, Paris er et flott sted å utforske Montmartre, Moulin Rouge, Pompidou-senteret, og Louvre, sykle gjennom de mange ikoniske severdighetene underveis. Den nysgjerrige reisende bør vurdere å ta toget til Versailles for å begynne reisen dypt inn i den franske kulturen.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Louvre At Night

 

6. Berlin – Millennium reisemål

Den fantastiske festscenen i Berlin tiltrekker seg mange unge reisende året rundt. Underjordiske klubber, det beste ølet i Europa, fascinerende historie, og levende kultur får millennials til å velge Berlin for en solo tur, vennehelg, og til og med en helgetur for ungkarer og ungkarer.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Berlin Millennial Travel Destination

 

7. Liverpool, England

Millennials elsker å utforske nye steder og kulturer, og Liverpool er en av de morsomste byene i England. Det er hjemmet til ikoniske Beatles og har en spennende historie, vintage markeder, og en av de beste matene i Europa. JegDet er ingen overraskelse at Liverpool er en av toppene 12 tusenårige reisemål over hele verden.

Liverpool er også et utmerket alternativ til dyre London. Det tilbyr ypperlig innkvartering, restauranter og gatemat, kulturelle aktiviteter, og på toppen av det hele – kysten å gå langs etter en lang dag eller en gal nattfest. Som et resultat, vi anbefaler unge mennesker å reise lett til Liverpool for å gi plass til god mat og opplevelser.

 

 

8. Calabria, Italia

Calabria er utenfor allfarvei til det klassiske Italia. for det første, den har autentisk italiensk mat, forrevne fjell, og klipper. Dette er grunnen til at Millennials elsker dette stedet og anbefaler andre å reise til Calabria via deres sosiale medier. for det andre, Calabria er en av Europas best bevarte hemmeligheter. Det tilbyr Instagram-perfekt utsikt og tilbyr en strekning av vakre landsbyer, kystbyer, vennlige lokalbefolkningen, og italiensk kultur.

Mens gamle generasjoner foretrekker å slappe av i Capri, unge mennesker søker unike steder. De nyter reisen, og jo mer det er å oppdage, jo bedre. Det er derfor unge voksne vil elske Tropea. Utforsk byens kirke på en klippetopp, 12th-tallet katedralen, og den bysantinske kirkegården er langt mer interessant enn å tilbringe en dag på stranden.

 

Сastle On The Edge Of A Cliff

 

9. Luberon, Frankrike

Det imponerende Luberon-massivet er en vakker region i Provence. Luberon har fanget hjertene til tusenårsreisende gjennom den naturskjønne utsikten over tre fjellkjeder: Mindre Luberon, Større Luberon, og østlige Luberon. Når du er ferdig med å klatre til toppen, utsikten rundt vil gjøre deg andpusten. Samtidig, Instagramen din vil florere med spørsmål om denne fantastiske destinasjonen.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

French Castle In Provence

 

10. Puglia, Italia

Med bemerkelsesverdige grotter og sjarmerende kystbyer, Puglia er full av steder å besøke og oppdage. Trulli er en nydelig landsby som unge mennesker vil rangere som et fantastisk reisemål vennene deres bør besøke. I tillegg til unike landsbyer, Puglia har steinete fjell, huler, og uvanlige landskap. Et godt eksempel er Castellana Grotte.

Puglia er et fantastisk feriemål for avslapning og som et reisemål for en aktiv ferie. Her kan du sykle fra en landsby til en annen, gå ned i hulene eller gå på fottur i Alta Murgia nasjonalpark i fotsporene til dinosaurene. Derfor, Puglia er et morsomt feriemål hvor du enkelt kan tilbringe en helg eller enda mer.

Milano til Napoli Togene

Florence til Napoli Togene

Venezia til Napoli Togene

Pisa til Napoli Togene

 

Sea Cliffs In Italy

 

11. London – Millennium reisemål

Gjennom fargerike nabolag, gatemarkeder, internasjonal mat, og gammel kultur, London appellerer til alle aldre. Den engelske hovedstaden er et populært reisemål for millennials, spesielt de som kommer hit for første gang. London er også kjent for sin kultur og sitt mangfold, akseptere alle etnisiteter og nasjonaliteter. Det er alltid noe morsomt som skjer i London.

Plus, Airbnb er den beste måten å bo midt i hjertet av store London. Unge voksne ville elske denne typen boliger fordi den tilbyr de beste beliggenhetene. Dermed, Millennials blir med turister fra hele verden i kunstgalleriene, Londons markeder, og landemerker. Dessuten, du kan til og med møte dem på den lokale puben, pratet om den fantastiske dagen de hadde på Notting Hill-karnevalet.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

London Ferris Wheel

 

12. Leuven, Belgia

Leuven er en ung og levende skjult perle i Belgia. Flott studentliv, livlig ånd, og høy toleranse gjør Leuven til en ny favorittdestinasjon blant ungdomsreisende. Bortsett fra å beundre den gotiske arkitekturen, Leuven er en flott blanding av historie og en ung atmosfære.

Mange studenter ved det eldste universitetet legger til sjarmen til denne klassiske europeiske destinasjonen. I tillegg, denne studentbyen er kjent for sitt berømte Stella Artois-øl. For å konkludere, dette faktum gjør byen enda mer attraktiv for tusenårsgenerasjonen.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

Millennial Travel Destinations Worldwide Leuven

 

Vi kl Lagre et tog hjelper deg gjerne med å planlegge en reise med tog til disse 12 flotte reisemål rundt om i verden for unge reisende.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "12 Millennial Travel Destinations Worldwide" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmillennial-travel-destinations%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)