Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 02/07/2021)

Noen av de vakreste utsikten i Europa er uvurderlige og enkle å nå. likevel, en tur til Europa kan bli ganske dyrt hvis du ikke planlegger på forhånd. Mens de fleste europeiske hovedsteder vil strekke reisebudsjettet ditt, det er ganske mange steder å reise i Europa som er helt overkommelige. Toppen vår 7 rimeligste steder å reise i Europa er budsjettvennlige og vil ikke overstige € 50 per dag per person.

Disse skjulte perlene faller ikke langt bak i skjønnhet og magi, enn byer som Paris og Berlin.

 

1. De rimeligste stedene i Europa: Köln, Tyskland

Mens Tyskland er ganske dyrt, Köln er et av de rimeligste stedene å besøke i Europa. Fra budsjettvennlig innkvartering til gratis ikoniske landemerker og billig transport, Köln er definitivt en flott storbyferie alternativ hvis du reiser alene eller planlegger en familietur.

Denne tyske byen er hjemmet til Kolsch-øl, slik at du kan smake på tyske delikatesser for bare € 1,30. Det er ikke noe hyggeligere enn å nyte en halvliter på bredden av den vakre Rhein-elven, etter en dag i byen. Pass på at du går gjennom Ficshmarkt for postkortlignende snaps med de fargerike husene og fortsetter til gamlebyen, Altstadt.

I tillegg, de mest kjente landemerke i Tyskland, en fantastisk Kölnerdomen er gratis å besøke. Den gotiske arkitekturen, malte glassvinduer, og utsikt over elven er episk. Hvis du elsker kunst, så har Köln det flotte museer eller fascinerende gatekunst i Ehrenfeld. Dette området er den hippe og trendy delen av Köln, stedet for kaffe og årgang.

Som du kan se, er Köln en fantastisk budsjettvennlig by å reise til i Europa. fremfor alt, det beste med det er effektiv og rimelig transport. Tysk transport, togskinner, og trikk er ekstremt komfortabel og effektiv, så det sparer deg mye tid for å reise rundt. Å få et daglig eller ukentlig togkort er en fin måte å spare penger mens du reiser.

Berlin til Aachen togpriser

Frankfurt til Köln Togpriser

Togpriser fra Dresden til Köln

Aachen til Köln togpriser

 

Köln i Tyskland er et rimelig sted å reise i Europa

 

2. Brukt, Belgia

Vafler til frokost, og du er klar til å utforske alt 80 broer og kjærlighetens innsjø, Minnewater. Brugge er en fantastisk middelalderby i Belgia og et av de rimeligste stedene å besøke i Europa. Fra et enestående antall slott til en båttur i kanalene, det er mange rimelige ting å gjøre i Brugge, en togtur fra Brussel.

Hvis du ønsker å spandere litt, da bør du absolutt bruke tid og en del av det daglige budsjettet på sjokolade. Se etter 'håndlaget' skiltet på 50 av sjokoladebutikker i byen for den beste Belgiske sjokoladen.

Brugge 'lille størrelse og byplanlegging er veldig lett å utforske til fots, så du bør ikke bruke tid på transport. Faktisk, en flott måte å utforske byen og lære om kultur og kulturarv er ved å bli med på en gratis tur. På denne måten kan du få alle innsidertips om rimelige restauranter, suvenir shopping, og den beste måten å besøke hovedattraksjonene.

Amsterdam til Brugge Togpriser

Togpriser fra Brussel til Brugge

Antwerpen til Brugge Togpriser

Gent til Brugge Togpriser

 

hvordan butikker og bygninger ser ut om natten i Brugge Belgia

 

3. De rimeligste stedene i Europa: Tsjekkiske Krumlov, Tsjekkisk Republikk

Tsjekkia er et av de rimeligste stedene å reise i Europa, og dermed er den nydelige byen Cesky Krumlov på listen vår. Denne fargerike byen er turistvennlig og fremfor alt, budsjettvennlig. Du vil finne det veldig enkelt å utforske og unne deg tsjekkisk mat, fatøl, og sightseeing mens du tilbringer praktisk talt ingenting fra reisebudsjettet.

Først av alt, å spise ute er super billig, og du kan finne gode lunsjmenyer som tilbyr en forrett, hovedrett, og øl til morsomme priser. Øl er billigere enn vann over hele Tsjekkia og kombinerer det med de berømte syltede pølsene, du har fått deg en god middag.

Byen er også hjemmet til fantastiske slott og hager som er gratis å besøke, og hvis du ønsker å klatre opp for episke utsikter, da er inngangsbilletten til tårnet mindre enn 5 euro. Et annet flott alternativ å utforske byen er ved å bli med på en gratis turstur og møte andre reisende eller bestille en Cesky Krumlov privat byvandring for gjengen. På denne måten kan du oppdage byens hemmeligheter, legender, og tips for å få en fantastisk tur til et eventyrland.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

4. Eger, Ungarn

Ungarn er et av de billigste landene i Europa, og det er mye mer å se enn Budapest. Eger er en fantastisk by, med varme kilder, Bukk Ungarn’s nasjonalpark, og vakre landemerker å besøke. Alle disse underverkene er tilgjengelige uten å gå på bekostning av reisebudsjettet.

Eger er en av Ungarns berømte byer og er hjemsted for deilig rødvin, ligger mellom Bukk-fjellene. Naturskjønn utsikt naturlige utsikter gir den perfekte rammen for vinsmaking etter en flott turdag i vakre Bukk-parken og slappe av i de naturlige kildene. Siden Ungarn er hjemmet til noen av de beste naturlige kildene i Europa, suge opp i det termiske er et absolutt must.

Eger er perfekt for en avslappende spa-helg fra Budapest. Valget mellom en dagstur eller en storbyferie fra Budapest er ditt, men vi anbefaler å tilbringe minst en lang helg i denne fortryllende byen.

Togpriser fra Wien til Budapest

Praha til Budapest togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Togpriser fra Graz til Budapest

 

Eger Ungarn er et ukjent rimelig sted å reise i Europa

 

5. De rimeligste stedene i Europa: Cinque Terre, Italia

Lyse fargede hus, sitter langs den vakre Sentiero Azzurro, gjør Cinque Terre til et arkitektonisk italiensk under. Cinque Terre er et av de rimeligste stedene å reise i Europa og Italia. Ingenting kan sammenlignes med følelsen av å reise komfortabelt og raskt mellom 5 spektakulære steder. Denne måten å reise på sparer deg mye tid og penger med togkortet Cinque Terre.

Når det gjelder overnatting, å gjøre La Spezia til din base for turen er et flott alternativ. Det er en vakker italiensk havneby med mange vandrerhjem og hoteller å velge mellom.

Cinque Terre blir ganske opptatt og dyrt i høysesongen. Derfor, det er best å besøke mellom april-juni om sommeren eller oktober-november for å beundre den naturlige skjønnheten om høsten.

La Spezia til Riomaggiore togpriser

Firenze til Riomaggiore togpriser

Modena til Riomaggiore togpriser

Livorno til Riomaggiore togpriser

 

Cinque Terre, Italia sti til sjøen

 

6. Wien, Østerrike

Hjem til Mozart, Barokk arkitektur, Schonbrunn Palace, og den grønne labyrinten, Wien er guddommelig. Mens noen kanskje sier at det er kostbart, en tur til den østerrikske hovedstaden er fullstendig gjennomførbar og vil ikke falle langt fra det daglige reisebudsjettet i andre europeiske hovedsteder som Praha eller Budapest. Byen er turistvennlig, slik at du kan beundre den rike kulturen, mat, og sjarmen til det wenske livet, uten at det går ut over livssparingen din.

Den østerrikske hovedstaden er et av de rimeligste stedene å besøke i Europa, takket være sine turistvennlige tilbud. For eksempel, Wien-kortet gir deg gode rabatter på museer, attraksjoner, og offentlig transport. I tillegg, du kan smake den beste wienerstrudelen i noen av Wiens fantastiske restauranter, ved lunsjtider. Mange restauranter og kafeer tilbyr en 2-3 kursmeny for under € 10.

For en natt ute av kultur og musikk, mange kafeer har gratis live musikkopptredener. Men, hvis du har blikket rettet mot en natt i den berømte operaen, da bør du ha blikket for å få billettene til en stående forestilling, siden de er vesentlig billigere enn de klassiske operabillettene.

Salzburg til Wien togpriser

Togpriser fra München til Wien

Graz til Wien Togpriser

Praha til Wien Togpriser

 

Wien er veldig rimelige steder å reise i Europa

 

7. De rimeligste stedene i Europa: Normandie, Frankrike

Golden Shores, legender av Joan of Arc of Ruen, øya Mont St.. Michel kloster, er bare noen få av perlene i Normandie. Denne nydelige regionen er en to-timers tur fra Paris, men i motsetning til den franske hovedstaden, det er et av de rimeligste stedene å reise i Frankrike.

Normandie er mest kjent for landingsstrendene fra andre verdenskrig. derimot, det er hjemmet til klippene ved Etretat, av gigantiske kalksteinsklipper, et fantastisk naturunder. Naturskjønne Giverny landsby hvor Claude Monet bodde og malte de berømte liljerne er et annet sted å ikke gå glipp av tur til Normandie.

Å konkludere, å reise i Europa kan være et veldig rimelig eventyr. Normandie, Cinque Terre, Wien, Eger, Brukt, Köln, og Cesky Krumlov, er 7 rimelige destinasjoner å reise i Europa. Våre tips vil forhindre deg i å tilbringe livreddingen på en enkelt ferie og sikre at du får en minneverdig og spesiell reise.

Paris til Rouen togpriser

Paris til Lille togpriser

Rouen til Brest togpriser

Rouen til Le Havre togpriser

 

Normandie, Frankrike strand og havutsikt

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til de rimeligste stedene i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "7 rimeligste steder å reise i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-affordable-places-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)