Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 30/09/2023)

De er ikke mange transport bedre enn toget, men et elvecruise kommer ganske nær! Det er en luksuriøs og rolig måte å oppdage gledene i Europa, se byer, regionene, og land fra et nytt perspektiv. Du kan utforske fulle reisemål som kan ellers være savnet fra en ferie reiserute. Ikke rart så mange mennesker velger naturskjønn rute å se 5 Vakreste elvene i Europa til å utforske!

 

1 av 5 Vakreste elvene i Europa: Donau

Lengde: 1,783 miles / 2,870km

Rute: Tyskland – Schwarzwald til Svartehavet

Ta en Donau cruise hvis du liker historie, utsøkt mat, og uforglemmelige opplevelser. Reis gjennom den moderne byen Amsterdam i Vest-Europa på Donau som sakte går ned i Øst-Europa bestått historiske landemerker, slik som Salzburg (byen musikk), eller hoppe av for å besøke ruin barer i trendy Budapest. Denne samlingen av europeiske river cruise vil feie deg bort i en drømmeaktig plass fylt med nye opplevelser, severdigheter, lyder, lukter, og gastronomiske møter.

München til Salzburg Togene

Salzburg Passau Togene

Wien til Salzburg Togene

Salzburg Wien Togene

Danube river at night

2 av 5 Vakreste elvene i Europa: Rhone

Lengde: 505 miles / 813km

Rute: De sveitsiske alper til Middelhavet

elven Rhône er en historisk elv Sveits og Frankrike og en av de mest betydelige vannveiene i Europa. Det er ikke rart det er på vår liste over de 5 Vakreste elvene i Europa for å utforske.

Det er den eneste stor elv som renner direkte til Middelhavet og har tatt på seg grundig Alpine. Dette gjør det ganske forskjellig fra sin nabo i nord, Rhinen, som overlater alle sine alpine egenskaper bak når den forlater Sveits. Den naturskjønne og ofte vill løpet av Rhone, egenskapene til det vann som strømmer i det, og måten det har vært brukt av mennesker har alle blitt formet av påvirkninger av fjellene, helt ned til elvemunningen, hvor sedimenter som markerer Rhone i en Alpine bre føres inn i de varmere vannet i Middelhavet.

Zürich til Chur Togene

Geneva til Chur Togene

Milan til Tirano Togene

Bergamo til Tirano Togene

Rhone Switzerland Rivers In Europe

3 av 5 Vakreste elvene i Europa: Hoved

Lengde: 326 miles / 525km

Rute: Kulmbach til Mainz, Tyskland

Hovedelva er 327 miles lang og er den lengste elven ligger helt i Tyskland. Strømmer fra øst til vest, Hoved tiltrer Rhinen ved Mainz, Tyskland. Hoved River begynner i Oberfranken regionen i Tyskland; derimot, elven er bare ansett navigerbart mellom Bamberg og Mainz.

I 1992 de Hoved-Donaukanalen åpnet, som forbinder Main og Donau Rivers. Kanalen begynner i Bamberg og møter Donau i Kelheim, Tyskland. Dette er nå ansett som en stor vannvei som gjør at både passasjer- og mindre kommersielle fartøy å reise mellom Nordsjøen i vest og Svartehavet i øst.

Köln til Mainz Togene

Frankfurt til Mainz Togene

Berlin til Mainz Togene

Brussel til Mainz Togene

Mainz Germany Rivers In Europe

 

4 av 5 Vakreste elvene i Europa: hans
Lengde: 485 miles / 780km

Rute: Nordvest for Dijon, Frankrike til engelsk kanal Le Havre

Mange av byene har en funksjon som identifiserer dem, definerer deres eksistens, og fungerer som den puls som går gjennom byer hjerte. Seinen i Paris er det Themsen er til London, Donau til Budapest. Det er episenteret, området turister migrerer til, der de observerer berømte attraksjoner og fange minner.

En Seine Cruise er et must!

Vi tror du kan bokstavelig talt velge omtrent hvilken som helst av de Seine cruise tilbys, og du vil ikke bli skuffet! Du vil være i stand til å se det beste av Paris, kjærlighetens by. Ditt valg er vidtfavn. Hvis du har begrenset tid, cruise er tilgjengelig for å passe inn i kort tid. For en mer avslappet stemning, nyte en Seine middagscruise, stirre på Eiffeltårnet og Louvre, som du seile forbi. Eller du kan kombinere disse attraksjonene og cruise for en eksklusiv combo, klatre til andre etasje, beundre utsikten, og så ta en båttur, nyter middag og en glass vin. Du kan også ta i et Moulin Rouge-show hvis du så fancy? Hvis du vil se den virkelige Paris, en Seine cruise er et must.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

 

The Last Pick For europeiske Rivers – nederlandske vannveier

Lengde: 528 miles / 850km

Rute: Nederland til Nordsjøen

De små elver, kanalene, og innlandshavene i Nederland utgjør de nederlandske vannveiene, og cruising her er en avslappende måte å utforske Europa og hennes slående lave land. Utflukter rundt byene Amsterdam og Rotterdam ofte vises på reiseruter, men høydepunktet av en Dutch Waterways elvecruise er serien av 19 autentiske vindmøller langs kanalen banker i området ved Kinderdijk. Få din kameraer klar.

Like fantastisk er blomsterdekorasjoner på Keukenhof, den største blomsterhage. Blendende tepper av farger er skapt av syv millioner tulipaner, påskeliljer, og andre blomster - når de er storslåtte i løpet av april og mai. Se opp for kortere cruise på denne tiden av året spesielt fokus på de nederlandske blomsterløksfeltene.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Dutch Waterways and windmill

 

Alle ombord! Bestill som togbillett til elveturen din med Lagre et tog i dag og blir cruising!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Vakreste elvene i Europa til å utforske” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-beautiful-rivers-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)