Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 01/05/2021)

Overdådige grønne daler, palasser, og pittoreske landsbyer, Europa har mange fantastiske steder å besøke. Hvert eneste sted får deg til å føle at du har gått inn i en brødre’ Grimm eventyr, og 10 de vakreste utsiktspunktene i Europa er de perfekte omgivelsene for et eventyr.

 

1. Det vakreste utsiktspunktet i Frankrike: Dordogne-dalen

Frodige grønne åser, den fantastiske Dordogne-elven, og 5 fantastiske landsbyer som fikk “vakreste landsbyen i Frankrike” pris gjør Dordogne-dalen til en av de vakre utsikten i Europa. Castelnaud er en av de mest sjarmerende slottene i Frankrike, ligger i området av den svarte landsbyen Perigord. Landsbyene i Dordogne-dalen har vært urørt etter tid, og mens du rusler gjennom stiene og gatene, du vil føle at du har reist tilbake i tid til riddere og legender.

Det vakreste utsiktspunktet i Frankrike er tilgjengelig med tog. Du kan toge reiser fra Bordeaux på mindre enn 2 timer, eller fra Paris på mindre enn 6 timer. Denne fortryllende regionen er helt verdt mer enn en dagstur.

Nantes til Bordeaux togpriser

Paris til Bordeaux togpriser

Lyon til Bordeaux togpriser

Marseilles til Bordeaux togpriser

 

Dordogne-dalen i Frankrike er det første vakre utsiktspunktet i Europa på vår liste

 

2. Vernazza, Cinque Terre tursti

Utsikten over den pittoreske landsbyen Vernazza i Cinque Terre er en av 10 vakreste utsikten i Europa. Denne fargerike landsbyen er en av 5 fantastiske landsbyer, bestående av den fantastiske regionen Cinque Terre. De vakre husene i bakgrunnen av det blå uberørte Middelhavet, lage et malerilignende syn, spesielt fantastisk i solnedgangen.

Du kan beundre denne nydelige utsikten fra Cinque Terre tursti synspunkt som forbinder alle 5 landsbyer. Når du går opp stien, du vil se vingårder, fiskebåter, og Cinque Terre i all sin prakt. Det er best å besøk Cinque Terre om våren og høsten siden været blir ganske fuktig om sommeren, og om vinteren kan stien bli sperret.

Corniglia til Vernazza togpriser

Firenze til Vernazza togpriser

Togpriser fra Bologna til Vernazza

Riomaggiore til Vernazza togpriser

 

Vernazza, Cinque Terre tursti morgen utsiktspunkt

 

3. Det mest naturskjønne synspunktet i Sveits: Rochers De Naye

Sveits synspunkter har inspirert mange filmer og artister, og når du besøker regionen Rochers De Naye og Vaud, du forstår hvorfor. Mens de fleste reisende vandrer oppover Malatraix-fjelltoppen, det er faktisk en mer fantastisk utsikt fra Rocher-De-Naye.

En gang der oppe vil du se på Genfersjøen og de snødekte toppene på de sveitsiske Alpene i bakgrunnen. Dette vakre utsiktspunktet i Rocher-De-Naye er perfekt for solnedgang eller piknik hvis du er opptatt av fotturer tidlig om morgenen.

Lyon lufthavn til Genève togpriser

Zürich til Genève togpriser

Paris til Genève togpriser

Lucerne til Genève togpriser

 

Switzerland's Rochers De Naye is Most Beautiful Viewpoints in Europe and a very high one

 

4. Mullerthal Region

Mullerthal-regionen har den vakreste utsikten i Luxembourg. Stenete formasjoner, fossefall, og grønne stier å velge mellom, det er et turparadis. Mullerthal blir ofte referert til som Little Switzerland, takket være det fantastiske landskapet.

Det vakreste utsiktspunktet i Luxembourg er River Sure i Upper-Sure naturpark. Du kan nyte dette fantastiske stedet ved å vandre oppover Mullerthal Trail Route 1. Denne turstien tar langs grønne enger, Tudor slott, gjør det til en av 10 vakreste utsiktspunkt i Europa.

Antwerpen til Luxembourg Togpriser

Togpriser fra Brussel til Luxembourg

Togpriser fra Metz til Luxembourg

Paris til Luxembourg Togpriser

 

Mullerthal-regionen i Luxembourg er et av de vakreste utsiktspunktene i Europa

 

5. Det vakreste utsiktspunktet i Tsjekkia: Moravian Toscana

Silkeaktige grønne bølgende felt, Moravia-regionen i Tsjekkia er fengslende. Grønt om sommeren, blomstringen, og fargerik om våren, fargene i Moravian Tuscany endres med årstidene. Så, når som helst du reiser til Moravia, du får helt forskjellige synspunkter på Toscanas tvilling.

Dette fantastiske utsiktspunktet i Europa er en dagstur fra Praha. De naturskjønne landsbyene Sardice, og Karlin og Morave, tilbyr den beste utsikten over de moraviske feltene.

Nürnberg til Praha togpriser

Togpriser fra München til Praha

Togpriser fra Berlin til Praha

Togpriser fra Wien til Praha

 

Moravian Tuscany pittoreske vakre utsiktspunkter

 

6. Østerrike, Alpbach

Gårdshus av tre i bakgrunnen av snødekte fjell, Landsbyen Alpbach er nydelig. Den lille pittoreske landsbyen Alpbach ligger i en av Østerrikes mest fantastiske regioner: Tyrol. Fantastiske fossefall, turstier for erfarne turgåere eller barnefamilier, det er mange måter å utforske det østerrikske landskapet og naturen på.

I tillegg, du kan dyppe i Østerrikes varmeste innsjøer, som også finnes i nærheten av denne naturskjønne landsbyen. Den vakreste utsikten over Alpbach i Østerrike er bare kort togtur vekk fra flyplassen.

Wien til Landeck Ischgl togpriser

München til Landeck Ischgl togpriser

Salzburg til Landeck Ischgl togpriser

Zürich til Landeck Ischgl togpriser

 

 

7. Det vakreste utsiktspunktet i Tyskland: Neuschwanstein slott

En liste over Europas mest fantastiske utsiktspunkter vil ikke være komplett uten utsikt over et slott. Neuschwanstein slott i Tyskland er de mest imponerende slottene i Tyskland og tilbyr en av de mest magiske utsikten i Europa.

Det mest populære utsiktspunktet til Neuschwanstein Castle er fra Mary's bridge. derimot, det blir ganske overfylt og nesten umulig å ta et bilde fra det berømte synspunktet. Derfor, du bør fortsette å klatre oppover høyde og forbi utsiktspunktet Marienbrucke. Den vakreste utsikten i Tyskland er opp en sikksakkvei, fra en inngjerdet plattform.

Düsseldorf til München togpriser

Dresden til München togpriser

Nürnberg til München togpriser

Tog til München togpriser

 

Neuschwanstein Castle, Tyskland, utsikt, solnedgang

 

8. Nederland, Zaanstad Village

Holland er kjent for tulipaner og vindmøller, kanalene, og sjarmerende byer. Derfor, det er ikke overraskende at et av de vakreste utsiktspunktene i Nederland har begge deler. Hvis du er heldig nok til å reise om våren, du må besøke landsbyen Zaanstad. Her finner du aktive vindmøller med blomstrende tulipaner i alle regnbuens farger.

Bremen til Amsterdam togpriser

Hannover til Amsterdam togpriser

Bielefeld til Amsterdam togpriser

Hamburg til Amsterdam Togpriser

 

Zaanstad Village i Nederland er et av de vakreste utsiktspunktene i Europa

 

9. Det vakreste utsiktspunktet i Ungarn: Gellertberg Hill i Budapest

Utsikten til det ungarske parlamentet er en av de mest berømte bildene av Budapest. Du kan ta denne fantastiske utsikten fra Gellertberg Hill. På 235 m, vil du kunne se Donau-elven og en fantastisk panoramautsikt over Budapest.

I oransje solnedgangsfarger, nattlys, eller på en klar blå himmel dag, utsikten er fantastisk. Dermed, Gellertberg Hills synspunkt har gjort det til vårt 10 vakreste utsiktspunkt i Europa.

Togpriser fra Wien til Budapest

Praha til Budapest togpriser

Togpriser fra München til Budapest

Togpriser fra Graz til Budapest

 

Gellertberg Hill i Budapest Europe Viewpoint

 

10. Chateau De Crevecoeur In Dinant

Den naturskjønne landsbyen Dinant er en av de mest sjarmerende og unike landsbyene i Europa. Den vakreste utsikten over Dinant, kirken, elv, og Meuse-dalen er fra Chateau de Crevecoeur, Hjertesnakk palass.

Dominerer det kalksteinsete landskapet, Dette imponerende slottet har utsikt over Dinant siden 1200-tallet.

Tog fra Brussel til Dinant

Antwerpen til Dinant Togpriser

Gent til Dinant Togpriser

Liege til Dinant togpriser

 

Chateau De Crevecoeur In Dinant utsiktspunkter

 

Konklusjon

De 10 de vakreste utsiktspunktene i Europa er oppe grønne åser, der bare de modige drømmere tør å gå. Den mest spesielle, Europeiske synspunkter venter de som ser etter det ekstraordinære, steder utenfor allfarvei, og vekk fra folkemengdene.

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge ferien til 10 vakreste utsiktspunkter i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "De 10 vakreste utsiktspunktene i Europa" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-viewpoints-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)