Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 28/01/2022)

Å reise til Europa reiser tilbake i tid til et fortryllet palassland, skoger, og den vakreste natur og fossefall. Enten du reiser til Italia eller Sveits, planlegger a 2 måneders euro-tur, eller bare ha en uke for ett europeisk land, du må ta deg tid til å utforske 1 av de vakre fossefallene i Europa, oppført i vår 7 de vakreste fossefall i Europa.

 

1. De vakreste fossefall i Europa: Marmore Fosser, Italia

Fossen Marmore når 165 m med den høyeste ut av 3 på høyden av 85 m. Derfor, den høyeste menneskeskapte fossen i Europa er Marmore-fossen. Denne fantastiske fossen ligger i hjertet av Umbria-regionen og ble opprettet av gamle romere.

De hvite fargede steinene og fossene med flere nivåer nås lett med tog fra Roma Termini til Terni by. Togene til Terni er veldig hyppige, og et tog går hver time. Når du ankommer Terni togstasjon, det er busser som kan ta deg til fossen. Det er en inngangsbillett til fossene.

derimot, med Trenitalia-togbilletten, du får rabatt, og det er en annen fordel for å reise med tog til Marmore-fossene:)

Et lite innside-tips fra oss til deg, det er gode restauranter ved foten av Marmore fossefall, men vi anbefaler på det sterkeste å ta en panini-tur til Da Panzerotto. Har en piknik på et rolig sted ved fossen er mye bedre enn turistopplevelsen.

Roma til Terni billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

Marmore, Italy

 

2. Geotermiske fossefall, Italia

Den mest kjente og fotograferte fossen i Italia er den geotermiske fossen i landsbyen Di Saturnia. Ligger i Toscana, Saturnia varme kilder er en av de vakreste naturlige varme kilder i Europa. Denne lille byen er hjem til de berømte varme kildene siden romertiden. Toscana-ferien din blir ikke fullstendig uten en dag i Saturnias varme fossefall. Fjærene er fantastiske for avslapning etter å ha besøkt de andre vakre fossene i nærheten, Mølle, og Gorellos fall.

De fantastiske Saturnia-fossene er en togtur borte fra Roma. Først, du tar toget til Orbetello-Monte Arg. og derfra kan du nå de vakre fossene med bil eller taxi, alt i mindre enn 3 timer fra Roma.

Roma til Orbetello Monte Argentario billetter

Genoa til Firenze Togene

Sestri Levante til Roma Togene

Parma til Firenze Togene

 

Most beautiful waterfalls in Italy

 

3. De vakreste fossefall i Europa: Rhinen Fosser, Sveits

Med utsikt over Worth Castle og Schloss Laufen palass, Rhinen fossefall er et av de bredeste fossefallene i Europa. Ved første øyekast, Rhinen fosser ser ut til å være veldig korte, men de er veldig brede. Du vil kunne oppdage disse vakre fossene i all sin prakt fra a båttur i elven.

Det er best å besøke Rhinen fossene om sommeren etter at isen smelter og alt rundt er frodig grønt. Rhinen fossefall er en 50 minutter togtur fra Zürich, og det er faktisk to togstasjoner på begge sider av fossene. Derfor, det er veldig enkelt å reise til de fantastiske fossene både for familier og Alenereisende.

München til Zürich billetter

Berlin til Zürich Togbilletter

Basel til Zürich Togbilletter

Wien til Zürich Togbilletter

 

Rhine, Switzerland one of the most beautiful waterfalls in Europe

 

4. Staubbach Falls, Sveits

Med utsikt over en søt alpin landsby, Staubbach-fossen i Lauterbrunnen-dalen i Sveits er fantastisk. Naturen rundt denne høye fossen ligner et romantisk maleri. Det er det faktisk 72 fossefall i Lauterbrunnen-dalen, men uten tvil, Staubbach foss er den mest naturskjønne og romantiske av dem alle. Om våren, dalen blir levende i nydelige farger, og den behagelige temperaturen gjør det mulig å vandre og utforske området.

Noen sier at denne sveitsiske dalen har inspirert J.R.R Tolkeins roman Rivendell, som kanskje bodde i den lille landsbyen og beundret utsikten over fossen fra en kafé ved beina.

Staubbach fossefall ligger i nærheten av byen Bern, og du kan komme til Lauterbrunnen dalen på mindre enn 3 timer med togreise fra Lucerne eller på under 4 timer fra Genève. Fra togstasjonen, fossene er en spasertur unna, og du trenger bare å krysse byens sentrum.

Lucerne til Lauterbrunnen billetter

Geneve til Lauterbrunnen billetter

Lucerne til Interlaken billetter

Zürich til Interlaken billetter

 

Staubbach Falls, Switzerland

 

5. De vakreste fossefall i Europa: Stuibenfall, Tyrol, Østerrike

Hvis du er glad i ekstrem og leter etter spesielt vakker utsikt, du vil absolutt elske Stuibenfall-fossen i Tyrol. Hengebroene og spiralformede tårnene gjør turen til denne fantastiske fossen spennende og spennende. Tyrols høyeste og største foss er 2,4 km, slik at du kan utforske den på en dagstur tur-retur. De tursti begynner og slutter ved parkeringsplassen i byen Umhausen.

Du vil helt sikkert møte mange turgåere og turister underveis, så ikke bekymre deg for å føle deg ensom eller gå deg vill.

München er bare 3 timer unna med tog fra Stuibenfall. Så, Dette betyr at du lett kan flykte fra helgen fra den travle byen til en av de vakreste fossene i Europa. Så, du vil nyte både landskapet og München på vårferien i Europa.

Salzburg til Wien billetter

München til Wien billetter

Graz til Wien billetter

Billetter til Praha til Wien

 

Most Beautiful Waterfalls In Europe

 

6. Krimml Falls, Østerrike

Ligger i Østerrike største nasjonalpark, High Tauern nasjonalpark, Krimml-fossen er en trelags fossefall, nå 1490 m i høyden og 380 m høy. Gamle skoger, fauna, hjort, og kongeørn er bare noen få av parkens innbyggere som kan krysse stier med deg på vei til en annen fantastisk foss i Europa. Hvis du er en campingentusiast og erfaren turgåer, denne parken og Krimml-fossene vil være ganske et uforglemmelig eventyr i det østerrikske høylandet.

Naturen rundt fossene er spesielt bemerkelsesverdig om våren etter at snøen smelter når Krimml fossene strømmer, fuglesang og den fantastiske faunaen som våkner etter den lange vinteren.

Du kan enten kjøre eller ta toget & buss til Krimml fossefall. Reisen er mindre enn 3 timer fra Salzburg, og det er ikke tid for at du går i Østerrikes paradis.

München til Innsbruck billetter

Salzburg til Innsbruck billetter

Oberstdorf til Innsbruck billetter

Graz til Innsbruck billetter

 

 

7. Foss Of Gavarnie, Frankrike

Ligger i en frodig grønn dal, de høye Gavarnie-fossene i Frankrike er 422 meter høyt og veldig populært blant turister. Med utsikt over Hautes Pyrenees, Gavarnie-fossen er både romantisk og perfekt for seriøse turgåere som ønsker å utforske og erobre Franske Pyreneene. Gavarnie foss er bare 40 minutters kjøretur fra landsbyen Gavarnie.

De vakre fossefallene ligger på grensen mellom Frankrike og Spania i de spektakulære Pyreneene 4 timer unna Toulouse med tog.

Europa er et drømmemål for enslige reisende og familier. Det er veldig enkelt å reise over Europa, og alle de vakre fossene på listen vår er veldig tilgjengelige med tog eller buss, til dagsturer eller camping, for erfarne reisende eller nybegynnere som føler seg eventyrlige og drømmer om å utforske det beste av Europas natur.

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Brussel til Paris billetter

 

Gavarnie, France waterfall

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene og reiseruter til noen av de vakre fossene på listen vår.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “7 De vakreste fossefall i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-waterfalls-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)