Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2021)

Hvis du lengter etter å se noen av Europas må-besøk reisemål, noen av de mest sykkelvennlige byene vil sikkert gjøre listen. Disse byene er flott å utforske på sykkel, noe som gjør dem ideelle for reiser på et budsjett. Og du kan komme dit med tog. Her er de ti mest sykkelvennlige byene i Europa:

 

1. Bike-Friendly Amsterdam, Nederland

Amsterdam har konsekvent vært blant de mest sykkelvennlige byene i Europa. Det har separert syklus spor i stedet for baner, slik at du kan gå overalt bilfrie. Du kan enkelt nå det ved tog fra Paris, Brussel, København og andre store europeiske destinasjoner.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

2. Bike-Friendly København, Danmark

København invest over € 134 millioner i å utvikle sin sykling nettverk i løpet av årene. Som bidro til å gjøre sitt sykkelveinett imponerende og lanserte København for å være blant de grøn europeiske destinasjoner.

Hamburg til København Togene

Hanover til København Togene

Berlin til København Togene

 

3. Bike-Friendly Berlin, Tyskland

Ta en sykkel i Berlin i sommer

Berlin har arbeidet for å bli en av de mest sykkelvennlige byene i Europa for en stund. De endelig gjort det, takket være en forseggjort kampanje for sykling samfunnet. Som en av de huber av European togtrafikk, Berlin er ganske lett å komme til.

Bremen til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

4. Utrecht, Nederland

Byer i Nederland elsker sine sykler. Utrecht investerer mye i sykkelen infrastruktur. Lange sykkel gater og store parkeringsmuligheter gjør det enkelt å bruke sykler der.

Brussel til Utrecht Togene

Antwerpen til Utrecht Togene

Berlin til Utrecht Togene

Paris til Utrecht Togene

 

5. Antwerpen, Belgia

Antwerpen er Belgias mest sykkel-vennlig by, med en utviklet nettverk av sykkelstier. Med store prosjekter som tar sikte på å forbedre den ytterligere, Antwerpen vil sikkert holde blant de beste sykkel destinasjoner i Europa.

Brussel til Antwerpen Togene

Amsterdam til Antwerpen Togene

Lille til Antwerpen Togene

Paris til Antwerpen Togene

 

 

6. Wien, Østerrike

Wien skryte implementere Europas første last sykkel utleiesystem. Blant andre tiltak som byen sjenerøst sponset for å gjøre Wien mer sykkel-vennlig er å bygge 1300-km med sykkelveier nettverk.

Salzburg Wien Togene

München til Wien Togene

Graz til Wien Togene

Praha til Wien Togene

 

7. Basel, Sveits

Basel er naturskjønne og blant de mest sykkel vennlig Cities

Basel kjent for et par ting, og være sykkel-vennlig er en av dem. I all slags vær eller årstid, du kan se innbyggerne i Basel ved hjelp av sine sykler for å navigere rundt enkelt. Du kan nå Basel fra Amsterdam med tog direkte.

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

 

8. Munster, Tyskland

Blant Tysklands de fleste sykkelvennlige byer, Munster holder en gjennomgående god ranking. Byen arbeider hardt for å sikre at syklister er fornøyd med sin sykling infrastruktur og sikkerhet.

Essen til Munster Togene

Bielefeld til Munster Togene

Köln til Munster Togene

Hanover til Munster Togene

 

9. Verona, Italia

Italienske byer vanligvis ikke er blant de mest sykkelvennlige byene i Europa, men Verona står ganske godt. Det er en flott by å utforske med sykkel, og togturen fra Roma til Verona bare legger til skjønnhet din reise.

Rimini til Verona Togene

Roma til Verona Togene

Florence til Verona Togene

Venezia til Verona Togene

 

10. München, Tyskland

München har en klar plan om å bygge et stort sykkel nettverk sone og bedre sykkelinfrastruktur. Det endelige målet er å nå en 30% modal aksje for sykler. Hvis du ønsker å prøve ut å komme rundt München på en sykkel, du kunne reise dit med tog fra Berlin, Wien, og Zurich, blant andre byer.

Berlin til München Trains

Frankfurt til München Trains

Wien til München Trains

Stuttgart til München Trains

 

Er du klar til å besøke noen av Europas beste destinasjoner ved å bare bruke sykkel og tog? Gjør deg klar for eventyr for livet, og bestille togbilletter tidlig!

 

 

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-bike-friendly-cities%2F%3Flang%3Dno - (Rull ned litt for å se inn kode)