Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 29/10/2021)

Gjemt vekk fra mengder av turister, disse 10 mest fargerike steder i verden, er virkelig inspirerende. Kunstnere og forfattere har funnet inspirasjon i disse fargerike reisemålene. Så, eventyr går i oppfyllelse, og et besøk til noen av disse stedene vil helt sikkert være en livsendrende opplevelse for deg også.

 

1. De mest fargerike stedene i verden: Fem land, Italia

Grå vinterdag eller blåski sommerdag, Cinque Terre er fargerik i all slags vær. De vakre husene har utsikt over det blå havet og skaper det mest fargerike bildet. Dessuten, hver landsby du besøker i Cinque Terre er mer fargerik enn den andre, med hus malt i gult, rosa, rød, og oransje toner.

Så, sammen med det blå havet og grønne åser, Cinque Terre -regionen i Italia er et av de mest fargerike stedene i verden. Denne fargerike reisen begynner faktisk i byen La Spezia, en flott havneby og utgangspunkt for Cinque Terre-toget. Reise rundt Cinque Terre med tog er best siden toget passerer hver av landsbyene, slik at du kan gå tilbake til et hvilket som helst sted når du vil i løpet av dagen.

La Spezia til Riomaggiore med tog

Firenze til Riomaggiore med tog

Modena til Riomaggiore med tog

Livorno til Riomaggiore med tog

 

1 of the Most Colorful Places In The World is Cinque Terre Italy

 

2. Tulipanfelt, Nederland

Rosa, hvit, oransje, lilla, Hollands tulipanmarker er magiske i alle regnbuens farger. Det beste stedet å se de fantastiske tulipanmarkene er i Keukenhof, og du kan beundre skjønnheten gratis. De fantastiske feltene ligger femten minutters gange fra Keukenhof. derimot, virkelig sjelden skjønnhet fortsetter i ytterligere femten minutter til enda vakrere tulipaner.

Du kan nyte denne fargerike utsikten mellom april og midten av mai, under tulipanene’ blomstre. De store tulipanmarkene er en kort tur fra Amsterdam, så det blir fantastisk dagstur til Nederland’ landsbygda. I tillegg, Du kan leie en sykkel som lokalbefolkningen for å beundre de fantastiske blomstene.

Brussel til Amsterdam med tog

London til Amsterdam med tog

Berlin til Amsterdam med tog

Paris til Amsterdam med tog

 

Colorful Red Tulip Fields, The Netherlands

 

3. De mest fargerike stedene i verden: Menton Cote D'Azur, Frankrike

På den vakre franske rivierakysten, men borte fra paparazzi i Monte Carlo, Menton er en fantastisk livlig kystby. Belle Epoque-pastellhusene, legg til skjønnheten i denne drømmende landsbyen og trollbind hver førstegangsbesøkende.

Du kan komme til Menton fra et hvilket som helst punkt i Frankrike eller Italia siden det er veldig nær den italienske grensen. Cote d'Azur er en nydelig region i Frankrike og er et flott reisemål for avslappende reisemål. Så, i tillegg til å lage flotte bilder i bakgrunnen av den fargerike byen, å reise på cruise er gode måter å tilbringe en fantastisk ferie i Menton på.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

The Most Colorful Place In The World is Menton Cote D’Azur, France

 

4. Pelourinho, Salvador

Tittel byen i en by, de gamle bysentrum Pelourinho i Salvador er et av de mest fargerike stedene rundt om i verden. Det engang stedet for slaveauksjon er i dag det mest fargerike og livlige stedet i Salvador. Området har fargerike fasader av kolonibygninger og er hjemsted for kunstnere, musikere, og flott uteliv.

Dessuten, fargerike Pelourinho er et flerkulturelt senter hvor du kan lære om brasiliansk og afrikansk arv. De gode restauranter i Pelo tilbyr fantastiske retter fra begge kjøkken. Så, etter at du er ferdig med å handle suvenirer i de mange håndlagde butikkene rundt, du kan smake på herlig mat fra afrikanske og brasilianske retter.

 

Pelourinho, Salvador

 

5. De mest fargerike stedene i verden: Wroclaw, Polen

Den største byen i Vest -Polen, Wroclaw er en av Polens skjulte perler. Wroclaw er en sjarmerende destinasjon utenfor allfarvei i Europa, og dens fargerike arkitektur gjør den til en av de vakreste byene i Europa. Det mest fargerike stedet på middelaldertorget, hvor du kan nyte den livlige atmosfæren i en av restaurantene rundt.

Så, sørg for å ta kameraet og gode tursko for en spasertur i de fargerike banene og gamlebyen. Fra vinter til sommer, den fargerike Wroclaw vil hilse på deg med en varm velkomst, og polsk pierogi fylt med poteter, ost, eller frukt.

 

Colorful Wroclaw rooftops In Poland

 

6. Burano-øya, Italia

En av de tre berømte øyene i nærheten av Venezia, Burano er den fargerike mellom de tre nydelige italienske øyene. EN båttur vekk fra fastlandet, Buranos lystmalte hus er flotte feriemål utenom sesongen. Mens du kan omgi øya 2 timer, du vil ende opp med å bruke en hel dag, bare å ta bilder.

De sjarmerende fiskerhusene langs broene sammen med de mange kanalene bidrar til Buranos skjønnhet. Dette legger til det postkortlignende bildet av en av de øverste 5 fargerike steder i Europa. Et besøk til Burano er en flott dagstur fra Venezia, flott for blonder shopping og Aperol ettermiddagsdrinker med utsikt over den venetianske lagunen.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

 

7. De mest fargerike stedene i verden: Nyhavn, København

Den pittoreske havnen inspirerte en gang en av de største barnebokforfatterne til å skrive prinsessen og erten. Ja, Nei. 20 Rekkehus var en gang hjemmet til danske Hans Christian Andersen. Fargerike Nyhavn var en livlig sentralhavn, hvor du kunne høre sjømenn’ samtaler på nesten alle språk.

I dag, det renoverte Nyhavn er stedet der lokalbefolkningen kommer for å slappe av på slutten av dagen. Middag med jazzmusikk, ser på solnedgangen over båtene og fargerike rekkehus, er en bemerkelsesverdig opplevelse.

 

Colorful Houses by the canal In Copenhagen

 

8. Guatape, Colombia

Med dører, vegger, og hustak er i forskjellige farger, Guatape er den mest fargerike byen i Colombia. Denne fargerike byen er en ferieby i Colombia, med fantastisk utsikt og fjell. Derfor, for en fantastisk utsikt av hele byen og dens farger, du kan klatre opp til La Piedra del Penon, og på toppen av 740 trinn den fantastiske utsikten over det mest fargerike stedet i verden åpner opp for deg.

derimot, de lyseste delene av byen er i Zocalos, de nedre delene av husene. Zocaloene er håndmalte dekorasjoner, noen dyre- eller blomstermalerier, og andre er ganske enkelt fargerike dekorasjoner. Å konkludere, planlegge minst et par dager’ tur til Guatape slik at du kan utforske de lyseste og mest fargerike gatene i verden.

 

Downhill in Guatape, Colombia

 

9. De mest fargerike stedene i verden: Colmar, Frankrike

Fargerike bindingsverkshus, blomsterdekorerte kanaler, Colmar er en storslått fransk by hvor eventyr våkner til liv. De vakre kanalene vil lede deg gjennom sjarmerende smug til åpne torg. Her, fiskere pleide å sitte og snakke om dagens eventyr og historier om havet.

Du kan komme til Colmar fra Basel i Sveits eller en hvilken som helst større by i Frankrike, med tog. Så, Legg ned et besøk til Colmar i din europeiske feriereise. Et annet flott alternativ er å tilbringe hele ferien kun i Colmar. Uansett, det er mange ting å gjøre i Colmar bortsett fra å ta bilder av det mest fargerike stedet i Frankrike. For eksempel, cruiser kanalen, shopping på det overbygde markedet, og smake Alsace-vin.

Paris til Colmar med tog

Zürich til Colmar med et tog

Stuttgart til Colmar med tog

Luxembourg til Colmar med tog

Colorful Colmar In France

 

10. Chefchaouen, Marokko

Gjemt i en grønn dal, bare 2 timer fra Tanger, er den blåeste og mest dyrebare perlen Chefchaouen. Malt i blått og hvitt, med fargerike dekorasjoner, Chefchaouen er det lyseste stedet i Marokko. Ligner på den greske øya Santorini, de sjarmerende gatene og arkitekturen fengsler den mest seriøse reisende.

Legender sier at det unike fargevalget dateres tilbake til 1400-tallet da det jødiske folket bodde i denne lille byen. Derfor, den blå fargen symboliserer himmelen og forbindelsen til gud. Mens jøder ikke lenger er innbyggerne i denne lille byen, ikke desto mindre har stedet bevart sin skjønnhet gjennom årene. I dag, denne lille byen tiltrekker seg tusenvis av turister, så vær forberedt på å møte begeistrede folkemengder rundt hvert blå hjørne.

 

Blue & White Houses in Chefchaouen, Morocco

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til 10 mest fargerike steder i verden.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 mest fargerike steder i verden” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-colorful-places-world%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)