Lesetid: 9 minutter
(Sist oppdatert: 07/08/2021)

Imponerende i arkitektur, rik på historie, i vakreste byer i verden, de 10 mest kjente landemerker å besøke med tog som skal være på din bøtte listen. Fra Europa til Kina, gjennom den mest berømte porten til Berlin, og til Den forbudte by, her er en sniktitt på landemerkene som lar deg forbløffe.

 

1. Eiffeltårnet Paris

Det er veldig vanskelig å gå glipp av dette spektakulære landemerket, 300 meter høyt jerntårn. Enten du rusler i Le Marais, Vår dame, eller Latinerkvarteret, dette enorme Paris-ikonet vil være i sikte til enhver tid.

Så, hvis du reiser til Paris for første gang, du vil absolutt besøke Eiffeltårnet i dagslys og om natten for å få utsikt over Eiffel alt opplyst. Derfor, du bør være godt forberedt på besøket og vite at den beste måten å reise til Eiffeltårnet i Paris, eller hvor som helst i Europa.

Hvordan komme deg til Eiffeltårnet med tog?

Det beste å reise til Eiffeltårnet er med tog. De offentlig transport systemet i Paris er veldig effektivt og komfortabelt. Å reise over distriktene og landemerkene er veldig enkelt, og Eiffeltårns sentrale beliggenhet i byen betyr at det er godt forbundet med den franske jernbanen.

Champ de Mars / Tour Eiffel er nærmeste togstasjon, og Eiffeltårnet er bare 2 minutters gange fra stasjonen. derimot, å gå av på Trocadero stasjon vil tilby mer magisk utsikt over tårnet og Seinen. Du kan ta RER linje C til Eiffeltårnet med noen få minutter, og metrobilletten for en enkelt reise er € 1.9.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Eiffeltårnet i Paris om natten

 

2. De mest kjente landemerkene å besøke med tog: Den kinesiske mur

Verdens største menneskeskapte landemerke, Den kinesiske mur tok over 2000 år å bygge. Den første veggkonstruksjonen begynte tidlig på 700-tallet, og senere ble det lagt til ytterligere murer for å forsterke og gjøre Kina-muren til et av de store og imponerende landemerkene i verden.

Siden den kinesiske mur er så enorm, du kan beundre det fra mange steder over hele Kina, og kan ta opp til 175 dager for å krysse den fullstendig. derimot, det beste stedet å beundre Den kinesiske mur er Beijing, forstedene til Beijing, og byer som Badaling. Å konkludere, Den kinesiske murens størrelse, historisk betydning, og ut-av-denne-verden design gjør det til et av 10 mest kjente landemerker å besøke med tog.

Hvordan komme til den kinesiske muren fra Beijing?

Du bør reise til Huoying Station med T-bane eller ta Airport Express-linjen. Fra Huangtudian jernbanestasjon tar du S2-toget til Badaling jernbanestasjon. Du vil se inngangen til Great Wall en 20-minutters spasertur fra jernbanestasjonen.

 

Berømt landemerke å besøke med tog: Den kinesiske mur

 

3. De mest kjente landemerkene å besøke med tog: Det sixtinske kapell Vatikanstaten

Michelangelos vakre fresker har vært forbløffende besøkende i evigheter. Det sixtinske kapell i Vatikanet er best å besøke på fredagskvelder og netter om sommeren når det er mindre overfylt. Det største kunstverket i verden er tilgjengelig gjennom Vatikanmuseene, og du trenger ikke å bestille en tid for å angi den.

Det sixtinske kapell er oppkalt etter den sjette paven, som bygde den på 1400-tallet. Dermed, Freskomaleriene som pryder taket i Det sixtinske kapell skildrer historiene fra 1. Mosebok. I bemerkelsesverdige malestrøk og farger, freskomaleriene er godt bevart, og du kan enkelt tilbringe en hel dag med å beundre scenene.

Hvordan komme seg til det sixtinske kapell fra Roma?

Det sixtinske kapell ligger i Vatikanet, utenfor Roma. derfor, hvis du besøker fra Milano, Firenze eller et annet reisemål i Europa, du bør først ta en høyhastighetstog til Roma. Deretter, ta toget fra Roma Tiburtina til Roma St.. Pietro stasjon, og det er 14 minutters gange til Det sixtinske kapell.

 

Det sixtinske kapell Vatikanstaten ovenfra

 

4. Karlsbroen Praha

Fra Budapest eller Wien, det har aldri vært enklere å reise til Karlsbroen fra noe punkt i Europa. Det er ikke overraskende, med tanke på det faktum at Karlsbroen i Praha er et av de mest kjente landemerkene å besøke med tog. Den gotiske steinbroen, statuer, sentral beliggenhet mellom Mala Strana og gamlebyen, er bare noen få av årsakene til sin ære.

Dessuten, Karlsbroen er en av de vakreste og eldste broene i Europa. Derfor, vil du møte hundrevis av turister på jakt etter det beste Instagram-bilde plass på broen. Ja, når som helst på dagen og året, du vil bli med de mange besøkende i Praha for å beundre et av de mest berømte stedene i verden.

Hvordan komme seg til Charles Bridge med tog?

togreiser i Europa er veldig behagelig og raskt, slik at du kan reise til Karlsbroen fra et av nabolandene. Fra sentralstasjonen (På det lokale språket: Sentralstasjon), det handler om 13 minutter med metro til Karlsbroen. Du kan også komme dit til fots, det er en 25 minutters gange til Karlsbroen fra jernbanestasjonen, men mindre anbefalt hvis du ankommer fra Dresden, Budapest, eller Zermatt.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Landemerket Karlsbroen, Praha

 

5. De mest kjente landemerkene å besøke med tog: St. Basil’s Cathedral Moskva

En av de mest spektakulære torg i verden, Den røde plass i Moskva er hjemmet til den mest fantastiske katedralen. St. Basil’s Cathedral er fantastisk, med 6 kapeller, vakkert og kunstnerisk malt i geometriske mønstre. Den fantastiske katedralen er vakker i fasade og interiør, med hvert kapell utsmykket med graveringer og malerier.

St. Basil's Cathedral er et av Moskvas fremste ikoner og ble bygget som et seiersymbol for nederlaget til Terrible Ivan, Khan fra Kazan. Dermed, siden 1561 det tiltrekker seg millioner av turister hvert år for en visning av 1 av de mest fantastiske landemerkene i Russland.

Hvordan komme seg til St.. Basil’s Cathedral?

Saint Basil’s Cathedral ligger på Den røde plass, og du kan ta T-banen fra Leningradsky stasjon til Okhotny Ryad. Hvis du vil se det beste fra Russland, deretter et høyhastighetstog fra St.. Petersburg er den ideelle måten å reise på.

 

Berømt landemerke å besøke med tog: St. Basil's Cathedral Moscow Russia

 

6. Peterhof-palasset i St.. Petersburg

Den russiske Versailles ble bygget av Peter den store som hans landsted. På din tur til Peterhof Palace, vil du besøke Lower Park, Øvre hage, Sjøkanalen, og to små palasser – Monplaisir og Marli-palasset. Peter den store besøkte Versailles på 1770-tallet og realiserte det franske mesterverket til et av de mest berømte landemerkene i Russland i dag.

Tsarens palass er mest kjent for fontene, Grand elver, bibelske statuer, og hager. Tyskerne ødela dette fantastiske palasset i andre verdenskrig, men renoverte det med hell for å bli et UNESCO World Heritage nettstedet.

Hvordan komme seg til Peterhof?

Peterhof-palasset er et av de største landemerkene du kan besøke i St.. Petersburg. Du kan reise til Peterhof med tog fra Baltiskiy stasjon til Noviy Peterhof stasjon.

 

Golden Landmark, Peterhof-palasset i St.. Petersburg

 

7. De mest kjente landemerkene å besøke med tog: Colosseum Roma

Colosseum er et av de syv underverkene i den moderne verden, derfor, det er best å besøke Colosseum med en omvisning. Ellers, de hele rik historie av denne flotte konstruksjonen vil gå tapt for deg. De flaviske keiserne bygde dette mesterverket som et amfi, med ideen om å beskytte folkemengdene mot regn og vind, i tankene.

I dag kan du besøke alle nivåer av Colosseum, eller beundre det fra de mange restaurantene og kafeene i nærheten. I tillegg, det største colosseumet som noensinne er bygget, brukes i dag som en konsertlokale for live musikk. Her, du vil se de største navnene i musikkverdenen, som Elton John.

Hvordan komme seg til Colosseum?

Du kan nå Colosseum fra begge flyplassene i Roma, med tog. Det går tog hver 15 minutter til Tiburtina stasjon, og deretter med metro rett til dette italienske ikonet. Åpenbart, det er veldig lett å komme til Colosseum fra det historiske sentrum i Roma.

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Berømt landemerke ovenfra: Colosseum i Roma

 

8. De mest kjente landemerkene å besøke med tog: Westminster Palace i London

Det mest berømte landemerket i England er Westminster Palace og Big Ben Tower. Stortinget. Victoria Tower og det mest berømte tårnet i verden, Big Ben, utgjør det mest berømte landemerket i England.

Med utsikt over Themsen, med attraksjonen London Eye i nærheten, innstillingen rundt Westminster Palace er fantastisk. For fantastisk panoramautsikt, besøk London Eye hele året, fordi inngangen til Westminster kun er mulig på lørdager, i løpet av juli og august.

Hvordan komme seg til Westminster Palace og Big Ben?

Ta sirkelrøret til Westminster eller Trafalgar stasjoner. Hvis du ankommer fra forstedene i London, hvor som helst i Storbritannia eller Europa, så vil South Western Railway være den beste måten å reise på.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Westminster Palace, London UK

 

9. Den forbudte by Kina

I hjertet av Beijing, finner du inngangen til det største keiserpalasset i verden. Større enn Peterhof, Louvre, Kreml, og Vatikanet, Det forbudte bypalasset har 980 palassbygninger å utforske. I motsetning til de andre landemerkene i verden, denne er alle laget av tre. Med 25 Kinesiske keisere bodde tidligere i palasset, Den forbudte by er det største museet i verden.

Det ekstraordinære landemerket har rettferdig oppnådd navnet sitt selv i dag. Dette skyldes det faktum at 40% av palasset er fortsatt forbudt for besøkende. derimot, du kan fremdeles se hele komplekset fra en bakketopp i Jingshan Park. Den forbudte by er kanskje ikke en av mest fargerike og vakre palasser i Europa, men det er mest fascinerende.

Hvordan kommer jeg meg til den forbudte byen?

Shanghai til Beijing handler om 5 timer med tog, men i Beijing, kan du ta metroen til Den forbudte by.

 

 

10. De mest kjente landemerkene å besøke med tog: Brandenburger Tor Berlin

Brandenburger Tor er Berlins viktigste landemerke, som det er symbolet på jernteppet og en gang delt Berlin. Porten ble opprinnelig bygget av den preussiske kongen Frederik Vilhelm II, på 1700-tallet. Dermed, den beste måten å lære om historien bak dette ikonet, kort og mens du møter andre reisende, er ved en guidet tur.

På ettermiddagene og i helgene, Pariser Platz blir en scene for mange lokale artister og musikere. Du kan også være vitne til at lokalbefolkningen sykler gjennom porten og bare sitter, chatter, venter på at solstrålene skal se gjennom porten.

Hvordan kommer jeg meg til Brandenburger Tor?

Den mest praktiske måten å reise til Brandenburger Tor er med S-Bahn-linjer, T-banesystemet. Ta en hvilken som helst linje som går til Brandenburger Tor stasjon.

Å konkludere, stedet, historisk betydning, arkitektur, og omfanget av mange av disse landemerkene tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Når du står foran hvert eneste landemerke, i Europa, Russland, eller Kina, du blir bare overrasket over skjønnheten og opprettelsen av hvert enkelt nettsted.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Brandenburger Tor Berlin en overskyet dag

 

her på Lagre A Train, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge en av disse 10 mest kjente landemerker i verden med jernbane.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "10 mest kjente landemerker å besøke med tog" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-famous-landmarks-visit-rail%2F - (Rull ned litt for å se inn kode)