Lesetid: 8 minutter
(Sist oppdatert: 21/04/2023)

Engler, fersk, glassmalte fargerike lyse vinduer, er noen av elementene i 12 mest fascinerende katedraler i Europa. Hver katedral er høyere, større, og mer fengslende enn den andre, hver med elementer av den andre.

 

1. Duomo -katedralen, Milan

Milano tiltrekker seg millioner av turister hvert år. Milanos katedral, Milanos katedral er det eneste landemerket som vil forbløffe deg ved første øyekast. Det tok 600 år for å bygge den største katedralen i Italia, elegant, grasiøs, og fantastisk i lys rosa marmor.

Glassmalerier, gotiske elementer, og Madonnina gyldne statue på toppen er bare noen av elementene som vil fascinere deg. Så, hvis du virkelig vil beundre den fascinerende gotiske katedralen i Milano, så kan du gå på taket. Så, Katedralen i Milano er den eneste katedralen i verden, hvor du kan gå på taket.

Firenze til Milano med tog

Firenze til Venezia med tog

Milano til Firenze med tog

Venezia til Milano med tog

 

Duomo Milan Cathedral is a must sightseeing

 

2. Sagrada Familia katedral, Barcelona

Den eneste katedralen som fremdeles er i gang siden 1882, Gaudis katedral Sagrada Familia, er et kunstverk. Sagrada -katedralen er en blanding av spansk sent gotikk, Art Nouveau, og katalansk modernismearkitektur. Gaudis design var av 18 spir, å representere 12 apostler, jomfru Maria, de fire evangelistene, og den høyeste Jesus Kristus.

I tillegg, hver av de tre fasadene har et helt annet eksteriør: Passjonsfasaden, Ære, og fødselsfasade. Så, med så mye å se og oppdage, planlegg turen til Barcelona godt, for ikke å gå glipp av denne fantastiske katedralen.

 

Sagrada Familia from above picture

 

3. Mest fascinerende katedraler i Europa: Kolner katedral, Köln

Bygget over 7 århundrer, Kölnerdomen er et fantastisk symbol på gotisk arkitektur. Dessuten, Kölnerdomen er sete for erkebiskopen av Köln og den høyeste vårkirken i hele Europa.

Interessant, Dette praktfulle landemerket pleide å være en stall og høyfjøs under den franske revolusjonen. I dag, du vil ikke se noen relikvier fra dette stadiet i katedralens historie. Interiøret er like vakkert som utsiden med glassmalerier og skatter. Kolner Dom er spesielt fantastisk om natten og solnedgangslys.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

Kolner Cathedral Cologne at night time

 

4. Basilikaen Santa Maria Del Fiore, Firenze

Rosa, lysegrønn, og hvit marmorfasade, og mosaikkgulv innvendig, Basilica di Santa Maria i Firenze er en bemerkelsesverdig renessansekatedral. I tillegg, Giorgio Vasaris fresker av sen dommen i taket må ikke gå glipp av kunstelskere.

Katedralen i Firenze er mer enn et landemerke. Selv om du ikke er opptatt av kunst, denne katedralen vil fascinere deg og holde deg beundre det fantastiske kunstverket i flere timer. Hvis du trenger et friskt pust, klatre deretter opp til Brunelleschi Cupola for utsikt over det magiske Firenze.

Rimini til Firenze med tog

Roma til Firenze med tog

Pisa til Firenze med et tog

Venezia til Firenze med tog

 

 

5. Mest fascinerende katedraler i Europa: Charless katedral, Wien

Symbol for Wien, St. Charles Cathedral er fantastisk med sin hvite fasade og lysegrønne kupler. Designet i barokk stil, St. Charles Cathedral fengsler besøkende siden 19th århundre. Katedralen ble designet for å hedre skytshelgen Charles Borromeo, materen, og minister for lidelsen i Europas plager i 16th århundre.

derimot, det mest fascinerende trekket ved St.. Karlskirken er 1250 kvadratmeter med fresker i kopulaen. I motsetning til andre europeiske katedraler, her kan du ta en panoramaheis for å beundre freskomaleriene på nært hold. Så, å konkludere, St. Du må ikke gå glipp av Charles katedral i Wien storbyferie i Europa.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Scenic Charles Cathedral in Vienna

 

6. Le Mans katedral, Frankrike

Dedikert til Saint Julian, den første biskopen i Le Mans, Le Mans katedral, er en nydelig arkitektonisk blanding av fransk gotisk stil og romansk skip. En av de fascinerende egenskapene som vil fange oppmerksomheten din, er støttene som støtter utsiden i en praktfull design. Dermed er fasaden til Le Mans -katedralen en av de vakreste i Europa.

Dessuten, glassmaleriene og englene malt på katedralens tak legger til Le Mans’ fantastisk arkitektur og la igjen mange skatter å oppdage inne i denne 500 år gamle katedralen.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

A Rainbow over Le Mans Cathedral

 

7. Mest fascinerende katedraler i Europa: St. Paul-katedralen, London

Den dominerer Londons skyline, men på utsiden, Pauls katedral er ikke et av de mest fantastiske landemerkene. Skjønnheten i St.. Paul's Cathedral vil avsløre seg selv hvis du tar deg tid til å gå inn. Deretter, du vil bli imponert over spillet med hvit og svart innredning. Dessuten, katedralen huser mer enn 300 minnesmerker over Storbritannias beste, som Wren selv som tegnet den praktfulle katedralen.

derimot, et av de mest fascinerende elementene i St.. Paul's Cathedral er det hviskende galleriet. Ja, hvis du hvisker på den ene siden av galleriet, veggene vil bære den til den andre enden.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Crowds outside St. Paul's Cathedral, London, UK

 

8. Berlin katedral

Til tross for at den ble alvorlig skadet i andre verdenskrig, Berlin katedral er en fantastisk katedral med en fontene og grønt gress foran. Berlin katedral ble bygget som en del av Berlin bypalass, men arkitekten Julius Carl Raschdorff forvandlet den til å gjenspeile herligheten og storheten til St.. Paul's Cathedral i London. Bare i 1993, restaureringen var fullført, etter den store Berlinmurens fall.

De mest fascinerende elementene i Berlins katedral er freskomaleriene, gyldne pynt, og statuer. I tillegg, tallerkenorgelet med sin romantiske og hjertesmeltende musikk er det siste og største romantiske orgelet i Tyskland og er verdt å bruke tid på å sitte og bare liste opp. Dermed, gå opp til utsiktsplattformen for Berlin byutsikt for å fullføre turen i en av 12 mest fascinerende katedraler i Europa.

Frankfurt til Berlin med tog

Leipzig til Berlin med tog

Hannover til Berlin med tog

Hamburg til Berlin med tog

 

Beautiful day in Berlin Cathedral

 

9. Mest fascinerende katedraler i Europa: Helgen Basil's Cathedral, Moskva

En av de mest fascinerende stedene å besøke i Russland er Basilikkatedralen i Moskva. Du kan ikke gå glipp av denne fantastiske katedralen og vil se den fra et hvilket som helst punkt på Den røde plass og utover. Når du går nærmere, en sentral kirke med ni andre kirker rundt den.

Den mest fascinerende egenskapen er at disse templene er forbundet med spesielle hvelvede passasjer. Ivan den grusomme var hjernen bak Saint Basil's Cathedral, og de flerfargede kuplene er et mysterium fram til i dag. Mens denne typen design dukket opp på 1600 -tallet, men fargevalget er ukjent.

 

The Famous Saint Basil's Cathedral at the heart of Moscow

 

10. Notre Dame Katedral, Paris

Gargoyles rose og glassmalerier er 2 av funksjonene som vil tiltrekke deg like mange millioner andre besøkende til Notre Dame -katedralen i Paris. Nydelig på utsiden, og nydelig inni, katedralens statskasse tar deg opp over den mest romantiske byen i verden, til panoramautsikt.

Vår Frue står i Ile de la Cite og er viet til den salige jomfru. I tillegg, katedralen var stedet for store begivenheter som kroning av Napoleon Bonaparte, og saligføring av Joan of Arc. Dermed, øynene dine vil beundre skjønnheten i katedralens arkitektur, og ørene dine beundrer berømmelser om ære.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Notre-Dame Cathedral and the Paris Canal

 

11. Mest fascinerende katedraler i Europa: Markuskirken, Venezia

Det er en av de vakreste basilikaene i Europa, men det er hemmelige relikvier som Markuskirken huser, gjør den til den mest fascinerende katedralen i Europa. Ifølge legender, Markuskirken ble bygget for å huse relikviene til evangelisten Markus, en av de fire apostlene, etter at kjøpmenn stjal fra Egypt. Denne historien inneholder den 13 århundre mosaikk, over venstre dør når du går inn i basilikaen.

I tillegg, Markuskirken huser en mer dyrebar skatt enn kronjuvelen til kongefamilien - Pala dOro. Palaen er et bysantisk alter, besatt med mer enn 2000 edelstener. Å konkludere, hvis du planlegger å besøke ett landemerke i Venezia, Markuskirken er den, for nysgjerrig, skjønnhets- og historieglade reisende.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Colorful people out Saint Mark's Basilica in Venice Italy

 

12. St. Vitus katedral, Praha

Over elver, og broer, i det legendariske Praha slott, du vil bli trollbundet av Saint Vitus-katedralen. Det tok nær 6 århundrer for å fullføre den gotiske katedralen, til det mest bemerkelsesverdige og mest merkbare landemerket i Praha. Tiden det tok å bygge Saint Vitus -katedralen gjenspeiles i den arkitektoniske blandingen av stiler.

Saint Vitus katedral har renessanse, Gotisk, og barokke elementer: som spiret i sørtårnet og det store orgelet i den nordlige delen. Glassmaleriene er et bemerkelsesverdig trekk i enhver katedral og St.. Vitus ’vinduer faller ikke i skjønnhet fra de andre fascinerende katedralene i Europa.

Nürnberg til Praha med tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Prague's Saint Vitus Cathedral

 

We hjelper deg gjerne med å planlegge en uforglemmelig tur til disse 12 fascinerende katedraler i Europa med tog, Gå inn i verden av Lagre et tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “ 12 Mest fascinerende katedraler i Europa ”på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fmost-fascinating-cathedrals-europe%2F – (Rull ned litt for å se inn kode)