Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 27/03/2021)

Å reise med tog kan være en av de beste måtene å oppdage et nytt land - slapper av i din vogn, se på natur rulle videre av. De er også den beste måten å nå de mest Instagrammable steder i Europa!

Når det gjelder å reise, din telefon er absolutt overalt du er – fra å ta bilder og videoer til å spille med mange filtre og bildetekster. Dokumentere reisen, ferien, er en fin måte å holde dine fantastiske minner fra byer, land, og komme deg gjennom til velsen. Ikke bare kan du lagre disse minnene og se tilbake på dem i fremtiden, men du kan også bruke Instagram til å dele disse øyeblikkene med vennene dine.

Men, hvor er de mest Instagrammable steder i Europa? I de udødelige ordene til Cady Heron fra Slemme jenter, når det kommer til antall Instagrammable muligheter, grensen eksisterer ikke.

 

De mest Instagrammable steder i Europa: The Venice Simplon-Orient-Express: London - Venezia

Vi dreper to fluer i ett smekk her. Dette er ikke bare en av de mest berømte tog tjenester i verden, men er også den mest Instagrammable steder i Europa. Mens det er noen forskjellige ruter kan du ta, den mest populære er London til Venezia reise. Når du har fått ditt tog til Venezia, ved hjelp av Lagre A Train, alternativene er uendelige!

London til Lille Tog

London til Paris tog

Lyon til London Trains

London til Bordeaux Togene

 

Rialtobroen (Rialtobroen)

Rialtobroen er en av bare fire broer som krysser den venetianske Canal Grande, noe som betyr at det er svært vanskelig å fotografere uten folk på det. Ett alternativ - som med alle disse stedene - er å gå veldig tidlig på morgenen.

Milano til Venezia Togene

Padua til Venezia Togene

Bologna til Venezia Togene

Roma til Venezia Togene

 

Iskrem i Venezia Canal Bridge

 

The Grand Canal

Jeg tviler på noen forlater byen uten å få et bilde av Grand Canal. Det er det som gjør Venezia, vi vil, Venezia! En av de beste utsikt over det er fra toppen av Rialto-broen.

Venezia Italia er det mest Instagrammable stedene i Europa

 

De mest Instagrammable steder i Europa: Bernina Express: Sveits - Italia

Reiser mellom Chur i Sveits og Tirano i Italia, den 122km reisen tar deg gjennom den fantastiske sveitsiske Alpene. Perfekt for Instagram!

Sveitsiske alpene i vinter

 

Når du har kommet i Sveits, her er de mest Instagrammable steder:

 

Toblerone MOUNTAIN

Betyr dette fjellet ser kjent? Hvis du noen gang har spist en Toblerone bar, det er sannsynligvis hvorfor! Det er fjell som er omtalt på emballasjen, og det er derfor den er på listen vår over de mest instagrammable stedene i Europa.

For å få den samme skutt under, ta Gornergrat toget fra Zermatt hele veien til toppen, deretter gå opp til utsiktspunkt (forbi hotellet).

Tips: supermarkeder i Zermatt ofte går tom for Toblerone barer for denne eksakte shot! Så hvis du vil at denne skutt og ønsker ikke å ta sjansen så sørg for at du kjøper den før du kommer til Zermatt.

Zürich til Zermatt Togene

Geneva til Zermatt Togene

Bern til Zermatt Togene

Lucerne til Zermatt Togene

INTERLAKEN

Hvis du er her for eventyr (d.v.s.. paragliding) så ingen tvil om du skal knipse noen episke Instagram skudd. Føler ikke stiger blodtrykket? Du kan få en kule skutt fra toppen av Harder Kulm. Du får en utrolig utsikt over byen Interlaken og sveitsiske alper.

Basel til Interlaken Togene

Bern til Interlaken Togene

Lucerne til Interlaken Togene

Zürich til Interlaken Togene

De mest Instagrammable steder i Europa: Brocken Railway. Harzfjellene, Tyskland

På denne ruten, du vil klatre 1,142m høy Brocken, den høyeste toppen i Nord Tyskland, Nyter panoramautsikt av det omkringliggende landskapet. Men, du trenger ikke å bare liker fjellklatring å besøke Harz. Faktisk, det er bedre hvis du liker leketøy byer med eventyr slott, UNESCOs verdensarvliste, festninger, og klostre fra middelalderen, eller å se ville dyr i sitt naturlige habitat. Perfekt for Instagram-feed!

Leipzig Wernigerode Brocken Togene

Hanover til Wernigerode Brocken Togene

München til Wernigerode Brocken Togene

 

Besøk Collegiate Church, Borg, og gamlebyen i Quedlinburg

Med kombinasjonen av Gründerzeit og Art Nouveau villaer, Gamlebyen i Quedlinburg gjør den til en av de mest Instagrammable steder i Europa. Det er nummer og høy kvalitet på tømmerbygninger som overbeviste UNESCO å erklære Quedlinburg et eksepsjonelt eksempel på en middelaldersk europeisk by.

Leipzig Quedlinburg Togene

Hanover til Quedlinburg Togene

München til Quedlinburg Togene

Quedlinburg er blant listen over de mest Instagrammable stedene i Europa

West Highland Linje: Skottland

Reiser langs West Highland linje, Jacobite Steam Train er trolig best kjent for rollen den spiller i Harry Potter-filmene - som Hogwarts Express. Toget kjører 84-mile stretch skille Fort William fra Mallaig på West Highland jernbanelinjen. Det er ofte kalt en av de største rail reiser i verden, og rette det!

Ta en titt på noen av bildene du kan knipser deg selv!

West Highland Railway Linje

 

De mest instagrammable steder i Europa: The Yellow Train, Frankrike

Si 'Ja’ til denne turen! For mer enn et århundre, denne måleren-gauge gule toget har blitt slynger seg gjennom de franske Pyreneene fra Villefranche-de-Conflent til Latour-de-Carol. Det den mangler i avstand - det er bare 63km og ca tre timer lang - det mer enn gjør opp i helt Instagrammable visninger. De dramatiske fjellene i Parc Naturel Regional des Pyrenees Catalanes være en av dem!

Det stopper også på Frankrikes høyeste jernbanestasjonen, Bolquere-Eyne. Som sitter på 1592m over havet, og krysser Pont Gisclard, en jernbane hengebro.

Lyon til Toulouse Togene

Paris til Toulouse Togene

Marseilles til Toulouse Togene

Bordeaux til Toulouse Togene

 

Lad den telefonen og oppdatere Instagram app. Det er på tide å bestille en billett med hjelp av Lagre ATrain og få snapping!

Ønsker du å legge inn blogginnlegget på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-instagrammable-spots-europe%2F%3Flang%3Dno- (Rull ned litt for å se inn kode)