Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 01/01/2020)

Det Europeiske kontinentet er en full av rik historie, bemerkelsesverdige historier, eventyr, og noen ganger et mysterium. Alle kontinenter har sitt eget sett med mystiske steder. derimot, det virker som Europa har noen av de mest fantastiske og mystiske steder i verden. Mystery alltid har en appell til eventyrlystne reisende. Derfor, det kommer ikke som noen overraskelse hvorfor de mer vågale reisende gjøre det til sitt mål å besøke disse steder. Lagre et tog har satt sammen en liste over de fem mest mystiske steder i Europa som er sikker på å forbløffe og imponere selv den mest erfarne reisende.

 

1. Mest Mystiske Steder I Nederland – Giethoorn

Det første stedet vi kan anbefale er mystisk i den forstand at det er helt unik. Det ligger i Nederland og er ganske muligens en av de mest hyggelige steder du kan besøke. Giethoorn er en landsby som er som ingen andre. Mange anser det som et perfekt avbrekk fra det moderne livet. Det har ingen veier og knapt noen mennesker som bor i den. Faktisk, det er slags avskåret fra resten av Nederland.

Å tilbringe tid i Giethoorn vil du føle deg som om du har forlatt den moderne verden og dens problemer helt. Tiden flyr av, og du vil føle deg helt bekymringsløs. Så langt det er utseendet og følelsen av landsbyen gå, det første du vil legge merke til er hvor liten den er. Du vil også legge merke til at det er svært få veier å ta. Faktisk, det vil være langt flere kanaler og båtturer tilgjengelig enn veier for å trek. Husene i landsbyen vil gi deg en gammel verden vibe.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

2. Eisriesenwelt isgrotter

Hvis du skulle finne deg selv i Østerrike, du må planlegge et besøk til en av de største naturlige underverkene som finnes. Eisriesenwelt er en av de største ice caves som eksisterer i verden. Faktisk, når du har oversatt til engelsk, det betyr Verden av giganter. Stepping i denne fantastiske grotten vil du føle deg som om du er på sett av en utenomjordisk film. Det er flere ting som er oppsiktsvekkende om Eisriesenwelt.

for det første, størrelsen på ice cave i seg selv vil ikke forlate deg i ærefrykt. Går gjennom, kan det ta deg ca en og en halv time å fullføre. for det andre, det indre av hulen vil forlate deg kjølig og imponert. De mange isen tall, isskulpturer, og isen er ganske imponerende, og la mange tapt for ord. Noen av disse massive is-formasjoner er høyere enn 20 meter! I den mørke grotten, isen opplyst av magnesium lamper “levende.” Som lyset går gjennom lys og danser i bakgrunnen, følelsen av naturlige mysterium vil definitivt treffe deg. For å konkludere, alle i nærheten Werfen, Østerrike behov for å ta deg tid til å besøke Eisriesenwelt.

Salzburg til Werfen Tog

München til Werfen Tog

Innsbruck til Werfen Tog

Wien til Werfen Tog

Werfen Is one the list of Most Mysterious Places in Europe

 

3. Mest Mystiske Steder Å Besøke I Italia – Capuchin Katakombene I Palermo

De Capuchin Katakombene i Palermo kan sende et kaldt nedover ryggen. For spenningssøkende som liker følelsen av terror og ærefrykt, katakombene er et utmerket sted å besøke. Disse katakombene er innhyllet av sykelighet og mystikk til hverdagen mann. Alt som trengs er ett besøk for å finne deg selv å stille noen store livet spørsmål.

Historien bak Capuchin Katakombene er ganske fascinerende. Det er det siste hvilested for restene av tusenvis av mennesker fra alle samfunnslag. Flertallet i katakombene er munker og velstående av tiden. derimot, det er noen vanlige folk er det så godt. Den catacomb strekker seg under et kloster og en kirke i nærområdet. Gå gjennom korridorene i katakombene, du vil se omtrent 8000 mumifiserte likene. Noen av disse er ganske gammel, selv dateres tilbake til 1600-tallet. Kroppene er balsamert og godt bevart. For å konkludere, så skremmende som katakombene synes, de er en populært turistmål og er verdt et besøk for de som kan ta det.

Marsala til Palermo Tog

Bagheria til Palermo Tog

Catania til Palermo Togene

Trapani til Palermo Tog

 

4. Chateau De Brissac

De Chateau de Brissac i den sørlige delen av Angers, en by i Loire-Dalen. Det er den høyeste slott i hele Frankrike. Denne vakre franske slottet ble bygget i det 15. århundre, og har stått testen av tid. Før sin renovering av Hertugen av Brissac, det var en middelalderslott som dateres tilbake til det 11. århundre. derimot, Hertugen rekonstruert den inn i en stor Renessanse-stil, slottet.

Chateau de Brissac kan virke som en ordinær Chateau ved første. derimot, bak hverdagen fasade, det er en mystisk legende som driver mange til å besøke den. Mange ghost stories er forbundet med eiendom og chateau seg selv. Den mest populære legenden om Grønn Dame. I henhold til legenden hun ble myrdet i slottet en gang i midten av det 15. århundre. Dame Verte, eller som hun har blitt populært, Grønn Dame, sies å streife omkring slottet fortsatt. Mange sier de har oppdaget en kvinne i en grønn kjole vandre gjennom grunnlag eller som står på toppen av tårn. Innbyggerne sier at de har blitt vant til henne, men mange turister har vært redd. Bortsett fra å se henne, mange vil si at du kan høre henne moans hele slottet i de tidlige timer av formiddagen.

Paris til Le Mans Togene

Nantes til Paris tog

Paris til Rennes Togene

Rouen til Paris-Tog

Chateau De Brissac is among the Most Mysterious Places in Europe

 

5. Mest Mystiske Steder Å Besøke I Belgia – Dinant

Dinant er en annen liten by som inspirerer en følelse av mystikk til besøkende. Byen ligger i provinsen Namur i Belgia. Det er det perfekte stedet å gå til hvis du planlegger en helg fra big city life. Kombinasjonen av byen liv og de omkringliggende naturlige landskapet er fantastisk. Fjellene i bakgrunnen av byen kombinert med elven Meuse flyter gjennom byen, er nok til å gi noen å lene seg tilbake og slappe av. Det har fanget hjertene til mange besøkende, og vil gjøre at du føler at du er i en annen verden.

Brussel for å Dinant Tog

Antwerpen til Dinant Tog

Ghent å Dinant Tog

Liege å Dinant Tog

Dinant Belgium

 

Er du klar til å se de mange mystiske steder som tilbyr Europa? Start med disse fem mest mystiske steder og se hvor veien tar du. Sørg for å planlegge ferien godt, og Bestill Togbilletter på tide med Redd A Train!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 De fleste mystiske steder i Europa” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-mysterious-places-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)