Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 20/08/2021)

Frodige grønne daler og åser, store enger, på de mest pittoreske stedene i Europa, disse 10 mest naturskjønne golfbaner i Europa, er noen av de beste golfklubbene i verden. Hver golfbane er designet til perfeksjon, en fantastisk kombinasjon av fasiliteter og naturlig skjønnhet.

 

1. Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre i Bretagne

Med praktfull utsikt over engelsk kanal, Bluegreen Pleneuf Val Andre golfbanen er fantastisk. Bluegreen’s golfbane i Bretagne er en av de vakreste golfbanene i Europa.

Den frodige grønne banen har utsikt over Bretons kystlinje, og kombinasjonen av grønt land med det blå havet er fantastisk. I tillegg, du skal spille i en av 500 verdens beste golfbaner.

 

Golf Blue Green Pleneuf-Val-Andre In Brittany by the sea

 

2. Det skandinaviske nye kurset: København

25 km fra København, New Course golfbanen rangerer i 50 topp golfbaner i Europa hvert år. The New Course 36-hull er en av de mest naturskjønne golfbanene i Europa med 25 hektar skog rundt den.

Bekker som fører til naturlige dammer, rolige pittoreske omgivelser, og prisbelønt golfklubb i tre, vil forbløffe deg fra inngangen til det første hullet. Landskapet er virkelig nydelig og har fengslet mange golfere fra hele verden.

Hamburg til København med tog

Zürich til Hamburg med tog

Hamburg til Berlin med tog

Rotterdam til Hamburg med tog

 

3. Castletown Golf Links: Isle of Man

Sjøbris, villblomster, og de episke utsikten over Isle of Man, å spille golf i Castletown golfbaner er en uforglemmelig opplevelse. Isle of Man er et av de mest fantastiske stedene i Europa, og golfbanen er en av de vakreste golfbanene i Europa.

Du er omgitt av sjø fra alle 3 sider, mens du spiller banen på den vakre Langness-halvøya. Den steinete kyststrekningen av strender, strålende solnedganger, rangere Castletown Golf Links som 8. på de mest spektakulære golfbanene i Storbritannia og Irland. Det 17. hullet har utsikt over Irskesjøen, og utsikten fra det 18. hullet, den historiske St.. Michaels Isle, 12kapell fra 1000-tallet, synspunkter som kan distrahere enhver erfaren golfspiller.

 

4. Tralee golfklubb: Irland

Ligger i naturlig terreng, med utsikt over Atlanterhavet og stranden, Tralee golfbane i Irland er en av de mest unike og naturskjønne golfbanene i Europa. Du vil jage hull over grønne åser med utsikt over dypblått foran deg.

Denne naturskjønne 18-hulls golfbanen ligger i County Kerry, hjem til Dingle-halvøya, og den nydelige Killarney nasjonalpark. Golfbanen ligger på kantene av fantastisk kystlinje, med grønt myrland og ikoniske Sørvest-Irland.

 

Gorgeous Green fields in Tralee Golf Club In Ireland

 

5. Golfklubb Crans-Sur-Sierre: Sveits

En av de eldste, men likevel moderne og utstyrt, golfbaner i Europa, golfbanen Crans-sur-Sierre i Sveits er en av de vakreste golfklubbene i Europa. Naturlige dammer, fjellene, og den grønne frodige sveitsiske dalen er fantastiske og oppkvikkende severdigheter.

Denne pittoreske golfbanen er i de sveitsiske Alpene, så naturen er fantastisk. Med utsikt over Mont Blanc og Matterhorn, de høyeste og mest naturskjønne fjellene i Europa, du kommer garantert til å bli overrasket over denne golfbanen. Crans-sur-Sierre golfbane er en vakker togreise fra Genève, og Bern.

Zürich til Wengen med tog

Genève til Wengen med tog

Bern til Wengen med tog

Basel til Wengen med tog

 

6. Den mest naturskjønne golfbanen i Irland: Old Head Golf Links

Sitter på toppen av en Old Head Kinsale, omgitt av havet, Kinsale golfbane tilbyr naturskjønn utsikt, den mest pittoreske utsikten i hele Irland og Storbritannia.

Med de grønne beitene, robuste land, og havutsikt, det ikoniske irske landskapet slutter ikke å forbløffe. Så, du vil bli overrasket over de fantastiske tunene i Old Head Kinsale golfbane. Du skal spille golf på en 350 million gammel sandsteinsberg, skiftende nordover i løpet av tiden. Denne bemerkelsesverdige golfbanen ligger i Cork County, med seiling, fiske, dykking, og mange flere Friluftsliv for vannentusiastene i denne trygge havnen.

 

Lighthouse & Old Head Golf Links

 

7. Mest naturskjønne golfbane: Passier Golf Club Meran Syd-Tirol

Panoramautsikt over de vakreste fjellene i Europa, Passier golfklubb i Meran tilbyr en uforglemmelig opplevelse for de avanserte golferne. Dessuten, med Syd-Tirol-landskap, dammer, bunkere, og grønne åser, Passier golfklubben har en fantastisk beliggenhet og design.

Dessuten, golfbanen 18 hull er spredt på terrasser, og grønne beiter, tiltrekke golfere fra hele verden for en helg med golf, eller en lang ferie til den tyrolske naturen.

Trento til Bolzano med tog

Milano til Bolzano med tog

Bologna til Bolzano med tog

Venezia til Bolzano med tog

 

8. Golf Eichenheim: Østerrike

Midt i de tykke alpinskogene, trehytter rundt, og enger, golfbanen Eichenheim er en av de vakreste golfbanene i Europa. Den friske alpinluften, naturens dufter, og naturlig prakt har inspirert de beste golfspillerne i verden. Eichenheim golfbane har 18 hull, spredt over mer enn 6000 meter.

Denne naturskjønne golfbanen er en av de beste golfklubbene i Østerrike, med førsteklasses fasiliteter: badstue, innendørs og utendørs bassenger for å slappe av etter en fantastisk golfturnering. Det er ingenting som det alpine landskapet sammen med flotte forhold for å praktisere lidenskapen din.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

Golf cart in Eichenheim Austria

 

9. Gardagolf Country Club: Italia

Fra Manerba-fortet i palasset i Soianoto, åsene i Polpenazze og slottet, Gardagolfklubben tilbyr vakker utsikt over oliventrær og Gardasjøen. Gardagolfbanen har 27 hull, spredt over 110 hektar, i den fantastiske regionen Lombardia.

Denne pittoreske golfbanen er omgitt av åsene i Valtenesi, gir spennende og fortryllende utsikt til de mest avanserte og seriøse golfspillere. Den røde banen er den vakreste banen i Gardagolf, med blomster og høye trær rundt.

Trento til Gardasjøen Peschiera med tog

Bolzano Bozen til Gardasjøen Peschiera med tog

Bologna til Gardasjøen Peschiera med tog

Venezia til Gardasjøen Peschiera med tog

Sunshine & Clouds view in Gardagolf Country Club, Italy

 

10. Andermatt golfbane: Sveits

Nok en sveitsisk perle, Andermatt golfbane stenger vår 10 mest naturskjønne golfbaner i Europa-listen. Andermatt golfbane ligger i en vakker sveitsisk dal. Fjelltopper kysser himmelen, grønne frodige åser, og et postkortlignende landskap.

Plasseringen er så fantastisk, at selv de mest fokuserte spillerne kan bli distrahert av den vakre Ursern-dalen. Andermatt golfbane ble designet vakkert for å være en del av naturen og er miljøvennlig. Du vil se vannstrømmer og blomsterenger integrert utrolig i golfbanene. Det er 18 hull å velge mellom. I tillegg, den sterke fjellvinden gir en utfordring til den entusiastiske golfspilleren, for å få opp spillet sitt.

Basel til Interlaken med tog

Bern til Interlaken med et tog

Lucerne til Interlaken med tog

Zürich til Interlaken med tog

 

Scenic Andermatt In Switzerland

 

Vi kl Lagre et tog vil gjerne hjelpe deg med å planlegge en tur til disse 10 mest naturskjønne golfbaner i Europa med tog.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "1o Most Scenic Golf Courses In Europe" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-scenic-golf-courses-europe/?lang=no< – (Rull ned litt for å se inn kode)