Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 10/09/2021)

Bli kjent med lokalbefolkningen uten at mengder turister ser deg over skulderen og stormer den søte lille kafeen, disse reiselokalene utenfor sesongen verden over er de beste for en uforglemmelig ferie.

 

1. Utenfor sesongreisesteder: Irland i oktober

Pyntet i gull, skarp luft, den irske naturlige skjønnheten i Wicklow -fjellene, bare en kort kjøretur fra Dublin, og du kommer til et vakkert fristed. Her, enhver tursti fører deg til fantastiske fosser, episke visninger, og blå himmel eller Glendalough-dalen og middelalderklosterbebyggelse fra 600-tallet.

En ekstra fordel ved å besøke Irland utenfor sesongen er muligheten til å nyte en halvliter Guinness på den lokale puben, rett foran en åpen ild.

 

Ireland's Nature in off-season,

 

2. Italia i april

Dyppe i Middelhavet, plukke trøfler, og nydelig høstløvverk, Italia er det ultimate reiselokalet utenfor sesongen i april. Våren er den beste tiden å besøke Italia som temperaturer, luftfuktighet, priser, og folkemengdene reduseres.

Alle vil feriere på Amalfikysten, eller blant vinrankene i Toscana. derimot, det er dyrt og overfylt om sommeren, høysesongen. Så, i april er det best å reise til Italia utenom sesongen.

Milano til Venezia med tog

Firenze til Venezia med tog

Bologna til Venezia med tog

Treviso til Venezia med tog

 

Off-Season coastline promenade location in Italy

 

3. Utenfor sesongreisesteder: Loire-dalen Frankrike I midten av september

Høst dahlia blomstre, frisk fjelluft, høstløvverk, og mild vind på varme dager, du vil finne Loire Valley of the season en absolutt drøm. Det sjarmerende franske landskapet er kjent for hvite viner, og høsttiden pleier å begynne i midten av september.

Så, den beste tiden å reise til Loire er i September, slutten av høysesongen. Du kommer til Chateau de Chaumont Garden -festivalen, tomatens festival på Chateau de la Bourdaisiere, og Festivini med sin store festlighet i Fontevraud Abbey. Soppplukking i kule grotter, eller gå når temperaturen synker, men dagene er fortsatt lange med mye dagslys – Loire Valley er et fantastisk lavsesongmål i september.

Dijon til Provence med et tog

Paris til Provence med tog

Lyon til Provence med tog

Marseilles til Provence med tog

 

Off Season at Loire Valley France In Mid-September

 

4. Beste reiselokalitet utenom sesongen i Tyskland: München i september-oktober

Til tross for det misvisende navnet, den store ølfestivalen begynner i september. Oktoberfest er en fantastisk grunn til å reise til Tyskland, og til opprinnelsesbyen, München. I løpet av denne tiden, du vil finne byen i oppstyr og München har gode vibber.

Selv om dette betyr at du mest sannsynlig er omgitt av turister, selv om det ikke er høysesong. Det er fortsatt verdt å reise til München utenom sesongen i september, rett og slett for å oppleve magien i Oktoberfest.

Düsseldorf til München med tog

Dresden til München med tog

Nürnberg til München med tog

Bonn til München med tog

 

 

5. Utenfor sesongreisesteder i Kina: Shanghai i november

Med en befolkning på 26 millioner mennesker, du vil alltid finne deg selv i en mengde i Shanghai. derimot, reiser utenom sesongen til Shanghai betyr at turistene har kommet hjem fra sitt sommerferie, så du vil blande deg med lokalbefolkningen.

Dessuten, været i Shanghai pleier å være varmt og luftfuktigheten skyer i været, så mer av en grunn til å reise utenom sesongen og beundre Shanghais skylines i november. Oktober-november er sesongen i Shanghai med fuktighet, overnatting, og folkemengdene faller. På denne måten vil du dra mye mer nytte av den spennende og fantastiske byen.

 

Skyscrapers skyline in Shanghai

 

6. Utenfor sesongreisesteder over hele verden: Andalucía Spania I september

Med en fest og festival nesten hver dag, den vakre og fortryllende Andalusia -regionen er en drøm i september. Fra vinhøstfestivalen til sjømat og soling på stranden - slutten av september er den beste tiden å besøke Andalucía.

Mens august til begynnelsen av september fortsatt er veldig varmt, i slutten av september kan du få en sjanse for regn, eller solfylte strender-perfekte dager, men ikke i den grad du ikke kan puste eller spasere rundt i de vakre andalusiske byene. røyking varme dager. Derfor, Andalucía er den perfekte destinasjonen utenom sesongen i Spania i slutten av september.

 

Andalucia View in Mid-September

 

7. Algarve Portugal I midten av september

Algarve er fantastisk hele året, så det er ingen dårlig tid å besøke. For bading og avslapning på de nydelige strendene i Portugal, og ha Atlanterhavskysten og viker helt for deg selv, midten av september er den ideelle tiden for å besøke Algarve.

Mens sommeren er den varmeste, Det er også det mest overfylte, og om vinteren, du vil møte mange surfere rundt et av de beste stedene for surfere i verden. Derfor, Algarve er et ideelt lavsesong midt i september. Du får en sjelden sjanse til å nyte de spektakulære buktene, klipper, og fiskevær langs kysten.

 

Algarve Stones Portugal In Mid-September

 

8. Utenfor sesongreiser til Wien i september

Street wienermat, vin, gin, eller en cocktail du ønsker, er fantastiske grunner til å reise til Wien i september. Mens sommeren nesten er borte, og med det mengdene med turister, men wienerne er tilbake i byen, og det samme er de store festivalene.

Derfor, Wien er en av de beste 10 steder utenom sesongen i Europa. Du kan velge mellom å ta en spasertur i vingårdene til feiring på en av de mange messene og festivaler i Wien bare i september og bare for lokalbefolkningen. Det er ingen bedre måte å nyte det østerrikske kjøkkenet, kultur, og Wiens skjønnhet enn å blande seg med lokalbefolkningen.

Salzburg til Wien med tog

München til Wien med tog

Graz til Wien med tog

Praha til Wien med tog

 

A fountain in Vienna at fall

 

9. sveitsiske alper

Rett før naturen endrer seg til høstfarger og topper tar på seg deres snødekte hvite antrekk, de sveitsiske alper er magisk lavsesong. Rett etter at de fleste turister kommer hjem, De sveitsiske alper gjenoppretter sin fredelige magi, gjøre plass til Friluftsliv og piknik.

Derfor, De sveitsiske alper er et fantastisk reiseliv utenfor sesongen i september. Været er varmt, klar blå himmel, og du kan nyte fotturer, sykling, slapper av og utforsker den vakre utsikten. Så, du kan til og med klatre en av de mest pittoreske fjellene i Europa Jungfrau.

Zürich til Wengen med tog

Genève til Wengen med tog

Bern til Wengen med tog

Basel til Wengen med tog

 

A Hiking Trail On Swiss Alps

10. Utenfor sesongreisesteder over hele verden: Paris i desember

Gå langs Champs-Alyeese, eller gjennom Tuileries Garden til Louvre uten mengder turister er en ekstraordinær opplevelse i Paris. Paris off-season er enda mer romantisk når du kan spasere gjennom den mest turistiske byen i verden, uten turister på hvert hjørne. Mens sommeren byr på det beste været og solfylte dager, Desember er definitivt best for en ferie i Paris.

Å reise til Paris utenfor sesongen i desember er et løfte om fantastisk utsikt. I tillegg, du kan ha det kjempegøy på de mange Julemarkeder.

Amsterdam til Paris med tog

London til Paris med tog

Rotterdam til Paris med tog

Brussel til Paris med tog

 

Off Season Paris cold streets in December

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å planlegge turen utenfor sesongen til disse drømmende stedene over hele verden.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt “10 sesonger utenom sesongen verden over” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Foff-season-travel-locations%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)