Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 11/04/2021)

Tenk å sitte ned for å nyte morgenkaffen blant tradisjonell italiensk arkitektur mens du ser på glitrende blått vann og frodige grønne fjell. Selv om dette kan høres ut som bare en drøm, det er en realitet for de som besøker den fantastiske Comosjøen. Dette fantastisk reisemål sitter på ønskelisten til mange reisende. Det har også gjort sin vei inn på det store lerretet med Hollywood treff og utenlandske filmer! Lake Como ligger i det nordvestlige hjørnet av Italia, rett ved siden av sveitsiske alper. Langs kysten av dette fantastisk naturlig under er mange byer som helt sikkert vil forbløffe. derimot, plukking hvilke du besøk kan være en skremmende oppgave hvis du er på en stram tidsplan. Hvis du er liten tid og ønsker å få mest mulig ut av din tur, her er 5 pittoreske byene å besøke på Lake Como.

 

1. Pittoreske byer å besøke på Lake Como: som

Byen Como er trolig den mest besøkte av alle byene i området på grunn av togstasjon. Det er utgangspunktet for mange besøkende siden en togtur er den beste og enkleste måten å nå Como. Mens noen anser det som en kort stopp i reisen til å besøke og oppleve resten av Como, andre ser det som en integrert del av opplevelsen. Årsaken til de blandede følelser skyldes byen popularitet. Det er blant de større byene i nærheten, og det har fullt omfavnet sin turis appell. Noen mennesker elsker dette og ta deg tid til å suge opp alle severdighetene og turistattraksjoner av denne vakre byen. derimot, andre ønsker å komme til de mindre byene for å oppleve hva de anser urørte og autentiske italienske byene.

Mens noen turister vurdere como en turistfelle, de har en tendens til å overse den opprinnelige skjønnheten i dette gammel by. Du kan tilbringe en hel uke å utforske Como og fortsatt finne ting å være i ærefrykt for. Faktisk, mange av turistene som faller forelsket i byen tar seg tid til å gå gjennom byen. Det kan være mye kafeer og restauranter sikte på tilstrømningen av turister. derimot, det er også skjulte perler. Steder som Silk Museum, de 15th-tallet katedralen, de Porta Pretoria, og det middelalderske sentrum venter de mer eventyrlystne sjeler.

Florence til Como Togene

Milano til Como Togene

Torino til Como Togene

Genoa Hvordan Togene

Byene å besøke på Lake Como

 

2. Bellagio

Bellagio er bare en fergetur unna Como. Den er kjent for sin beliggenhet og skjønnhet. Det står oppå den trekantede stykke land som deler vannet i to halvdeler. Byen ligger på en bratt bakke, og tilbyr en majestetisk utsikt til de som går opp brosteinsbelagte gater og viklingen smug. Mange lokalbefolkningen og turister kaller Bellagio kronjuvelen i Lake Como. Faktisk, det ble kåret som en av de vakreste byene i Europa. Det er utvilsomt den mest populære og mest besøkte i området. Når du ankommer, vil du forstå hvorfor. Hvis du besøker Bellagio, sørg for å ta med et kamera med deg. Hvis det er et sted som vil gi deg det perfekte bildet, det er definitivt Bellagio.

Padua til Comosjøen Togene

Venezia til Comosjøen Togene

Bergamo Hvordan Togene

Verona til Como Togene

 

3. Pittoreske byer å besøke på Lake Como: Varenna

På den østlige bredden av innsjøen Como ligger Varenna. Selv om det kanskje ikke sammenligne i størrelse til de større byene, det er fortsatt et must-besøk sted. Denne pittoreske tradisjonelle italienske fiskerlandsbyen er en må-se for alle som ønsker å komme vekk fra kjas og mas storbylivet. Tiden synes å stå stille mens du sitter på havna og stirre på det blå vannet og svevende fjell. Når du tar alt i, gå rundt å oppleve de brosteinsbelagte gater, pittoreske kirker, og spektakulære villaer i Varenna. Sørg for å merke Villa Monastero på severdigheter å se. Det er ikke alltid åpne for publikum, men hvis du er heldig, vil du se de tradisjonelle italienske fasadene og interiøret i villaen. Ta en spasertur gjennom de lange og tynne hager fulle av eksotiske flora mens du ser ut på sjøen.

Milano til Varenna Togene

Florence til Varenna Togene

Torino til Varenna Togene

Genoa til Varenna Togene

Varenna Italia

 

4. Menaggio

På den vestlige bredden av innsjøen Como, kan du besøke den vakre byen Menaggio. Menaggio er en større by som tiltrekker seg mange for sin fantastiske utsikt og vakker arkitektur. Blandingen av de omkringliggende naturlige skjønnhet blander med den tradisjonelle italienske byen. Byen har en rekke bygninger som daterer seg tilbake til 19-tallet. Piazza Garibaldi er egentlig det sentrale samlingssted for alle lokalbefolkningen og turister. Det er en overflod av kafeer og restauranter som stråler med spenning og liv. Menaggio er også et must-besøk for historie elskere. Byen spilte en viktig rolle i det første og andre verdenskrig. I dag, det er mange turer som kan ta deg til de betydelige omkringliggende severdigheter i området.

Pavia Hvordan Togene

Brescia Hvordan Togene

Bologna Hvordan Togene

Modena til Como Togene

Menaggio Besøk på Lake Como

 

5. Pittoreske byer å besøke på Lake Como: Tremezzo

Hvis du ønsker å oppleve Comosjøen sammen med all den luksus og estetikk i en Grand Hotel, deretter gå Tremezzo. Tremezzo er en by som har omfavnet populariteten til sjøen og har bestemt seg for å skape en unik og luksuriøs opplevelse for besøkende. Til tross for sin avvik fra de mer tradisjonelle utseendet, Tremezzo er fortsatt en flott by å besøke. Det er ganske nær Bellagio og er en stopper for mange som ønsker å se et rolig sted som fortsatt har litt buzz til det. Mens hoteller og villaer i byen kjører mange besøkende, byen har fortsatt noen fantastiske severdigheter. The Church of St. Maria, for eksempel, er populær for sin utrolige statue av Madonna Nera. Bortsett fra at, det er nydelige hager å spasere gjennom og nyt severdighetene og lydene fra Comosjøen.

Tortona Hvordan Togene

Mantua Hvordan Togene

Piacenza til Como Togene

Livorno til Como Togene

Tremezzo Italia

 

Dette er bare 5 pittoreske byene å besøke på Lake Como. derimot, innsjøen har mye mer å tilby enn fantastisk natur og vakre byer. Besøk Lake Como og nyte de morsomme vannaktiviteter, fantastiske solnedganger, og spennende turer. Bestill Et Tog og utforske Lake Como og de omkringliggende verkene det holder.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “5 Pittoreske byer å besøke på Lake Como” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fpicturesque-towns-lake-como%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)