Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 11/06/2021)

Når du planlegger en tur til Europa, du er møtt med så mange alternativer! uendelig steder og erfaringer, at du kunne reise i år og fortsatt føle at du har gått glipp av noe vesentlig. Dette kan føre til å lage reisefeil av overforpliktelse, og mangler på de mindre detaljene som gjør reise og tog reiser så magisk. Vi er her for å fortelle deg hva du ikke bør gjøre og hvordan du planlegger en tur til Europa, fra start til slutt!

 

Tips 1: Begrense det ned

Før du kan oppleve ekte spansk tapas, piazzaer I Roma, eller takterrasser i Praha, en viktig bit av admin kreves! For å si det enkelt, jo mer forberedt du er når du planlegger en tur til Europa, jo større er sjansene dine for moro og en stressfri ferie som lever opp til dine forventninger.

Så her er et Save A Train-tips: velge en topp fem, må-dos for at europeiske eventyr! Kanskje det er drikking i Hofbrauhaus i München, eller ta en båttur i Amsterdam, eller undersøke David-fra mange vinkler – i Firenze. Uansett hva det er, merke de ned og planlegge turen rundt dem. Foret av tog.

Milano til Firenze Togene

London til Paris tog

Tog til Praha til Berlin

Frankfurt til München Togbilletter

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Tips 2: Ikke unngå klisjeene.

Nå som vi har etablert at du trenger for å planlegge en tur til Europa, neste er å velge dine beste destinasjonene. I ånden av YOLO, kan det være lurt å gå utenfor allfarvei og søke etter skjulte perler innenfor byene. Men hipster i deg som ønsker å gå mot mainstream destinasjonene, kan være lurt å ta plass. På en turistbuss. Det er en grunn til at steder som Colosseum, Eiffeltårnet, og Karlsbroen er alle svært populært med turister: de er kjempe! Føler ikke at du må få utenfor allfarvei bare for det. Hvis den store attraksjoner appellerer til deg, så gå og se dem.

Av samme token, ikke behandle guidebok som evangeliet. Det kan si Louvre er en absolutt må-gjøre på en tur til Paris, men kanskje du ville ha en bedre dag søker etter Blek le Rat brikker på alley vegger. Fleksibilitet, når du reiser, er nøkkelen, alltid!

London til Frankfurt Togene

Brussel til London Trains

London til Köln Togbilletter

London til Brussel Togbilletter

 

Tips 3: Datoer er avgjørende når du planlegger en tur til Europa

Reiser i av årstider. Populære månedene er juli, august, og september. De er sinnsykt opptatt, for ikke å nevne dyrt! Hvis du planlegger en tur til Europa i sommer, du skal dele hver eneste erfaring med millioner av dine nærmeste venner. Overnatting vil bli booket ut, eller dyrt og tog vil være mye mer full, ser at de er den beste måten å reise!

Amsterdam til London Trains

Rotterdam til London Trains

Paris til London Trains

Brussel til London Trains

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Tips 4: Sett sammen reisedokumentene dine som en del av planlegg en reise til Europa

Hvis du ikke har et pass, så beste får sprekker! Det vil ta minst fire til seks uker fra søknadstidspunktet for deg å motta en. (Avhengig av hvilket land du bor i selvfølgelig) Fremskyndet tjenester kan fremskynde prosessen, men det vil koste deg. Det er best å ta vare på dette i god tid før turen. Allerede har et pass? Sjekk utløpsdatoen! Noen land kan nekte deg adgang hvis den utløper innen 6 måneder når du ankommer. Eek!

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

Tips 5: Leie en bil.

ønsker å leie en bil når du planlegger en tur til Europa? Sørg for å ha et gyldig førerkort. Noen bilutleieselskap også kreve reisende å ha et internasjonalt førerkort i tillegg til førerkort fra hjemlandet.

Strasbourg til Paris Togbilletter

Paris til Marseilles Togene

Roma til Milano Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Tips 6: Ikke over-pakke din reiserute med for mange destinasjoner.

Som nevnt tidligere, det er lett å overforplikte og prøve å presse inn for mye. Det er helt forståelig. Din dyre permisjon må utnyttes godt, så det er lett å prøve over-pakke reiseruter når du planlegger en tur til Europa. derimot, Dette kan bli dyrt (for ikke å nevne utmattende), som over-pakking turer med altfor mange destinasjoner i for noen dager fører til mer tid på veien, og mer gass eller togbilletter. I ekstreme tilfeller, det kan sabotere en tur, snu den til en flekk av hotell innsjekking og check-outs (med konstant pakking og utpakking), mens du ser en aldri besøkt landskapet rase forbi jernbane vinduer. Hvis mulig, ro ned. du vil spare på transport og få mer tid til å utforske ditt reisemål.

Brussel til Rotterdam Togbilletter

Antwerpen til Rotterdam Togbilletter

Berlin til Rotterdam Togbilletter

Paris til Rotterdam Togbilletter

 

 

Tips 7: Veksling av penger

Reisende kaste bort en masse penger å kjøpe euro fra banken (ennå, eller verre, fra en pengeveksling) før det kommer i Europa. Dette resulterer i store honorarer! så ikke overse dette emnet når du planlegger en tur til Europa.

Vårt råd er å gå rett bort til en minibank når du ankommer i Europa og ta ut kontanter ved hjelp av minibankkortet. Det er enkelt, og valutakursen som du får for transaksjonen er nesten helt sikkert bedre enn alle fall vi har selv fått hjemmefra banker. Ring banken din før du reiser for å spørre om internasjonale ATM transaksjonsgebyrer, samt informere dem om at du skal bruke kortet ditt i utlandet. Hvis du ikke forteller dem, det kan varsle dem om å tro at det er svindel, og vil blokkere kortet ditt. Også, spør om banken din har internasjonale steder eller partnerskap med lokal bankene i Europa.

Frankfurt til Köln Togbilletter

Brussel til Köln Togbilletter

Wien til Köln Togbilletter

Stuttgart til Köln Togbilletter

 

Tips 8: Det du taper på huskene, du vinner på rundkjøringer

Ikke ofre din plassering for små hotellrom spare. Vi anbefaler å gi preferanse til Airbnb eller hotell med den mest sentrale beliggenheten når du planlegger en tur til Europa. Budsjett reisende, spesielt, har en tendens til å velge et hotell i et fjerntliggende sted som er € 5 billigere enn en som er mer sentral. du vil spare tid og penger på transport (spesielt hvis du ender opp med å ta taxi).

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togbilletter

Bern til Basel Togbilletter

Geneva til Basel Togbilletter

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Tips 9: Ikke glem å ringe telefonselskapet før du planlegger en reise til Europa

Ring operatøren din når du har fullført å planlegge en tur til Europa og få en plan if du har tenkt å bruke telefonen, og så må du sette opp telefonen for å unngå utilsiktede datakostnader (kort: slå av cellulære data og begrenser det antall programmer som kan benytte data cellulær). Og, som en plan, hold deg til gratis Wi-Fi-nettverk for å laste ned og sende e-post, sjekke nettet, og bruk apper. Europa har mange wifi hotspots, slik at du ikke vil være ute av touch for lang. Alternativt, kjøpe et SIM-kort for telefonen når du kommer til Europa.

Rimini til Milan Togbilletter

Roma til Firenze togbilletter

Turin til Milan Togbilletter

Tog til Venezia til Milan

 

Tips 10: Det finnes en app for det

Eightydays er en fantastisk reise app som kan hjelpe deg å planlegge en tur til Europa samtidig som det gir reisende en enkel titt inn i butikken når alternativene reiser over hele Europa.

Brukere start med å plukke en by for å starte og avslutte i (for nå, det er nødvendig å starte og avslutte turen på samme sted). Velg deretter avreisedato, hvor lenge tur vil være og hvor mange velsen å inkludere. Brukere kan også velge om de ønsker å se på byer i Europa, den europeiske union, eller bare Schengen-sonen. Applikasjonen vil deretter opprette en reiserute, komplett med Airbnb priser i hver by, for de på et budsjett.

Det er mulig å fortsette shuffling alternativene til app snubler over en reiserute som ser bra ut. Og ikke bekymre deg for upraktisk reise: Nettstedet sier det spesielt luker ut fjernt flyplasser og tidlig om morgenen som kan renne reisende på veien.

Selv om det ikke (ennå) et perfekt system for booking en hel europeiske turen, Eightydays kan bidra til å gi reisende et bedre inntrykk av prisområdene for ulike turer mens potensielt introdusere dem til destinasjoner kan de ikke tidligere har vurdert.

Reisende kan bruke den Eightydays nettsiden eller den nylig lanserte iOS-app til å planlegge sine europeiske reiser.

Tog til Lyon til London

Tog til Amsterdam til Antwerpen

Brussel til Frankfurt Togtider

Brussel til Mainz Togbilletter

 

Selvfølgelig, den beste måten å reise er alltid med tog! Lagre et tog er den beste måten å kjøpe billetter. Hvis du er i ferd med å bestille togbilletter klikk på linken https://www.saveatrain.com å få gode rabatter.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)