Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 06/08/2021)

Hvis det er en langsommere tempo i livet du leter etter, da er du på rett sted. Bilde; Felt av lavendel, solsikker, og oliventrær ... En søndagslunsj i skyggen av platantrær på et torg, en cafe creme på en fortaus cafe kombinert med en spasere gjennom en skog av eik og kastanje trær som en fordøyelses. Dette er Provence – hva du skal se og hvordan komme dit.

Dette er en region av store kontraster og tilkoblinger. Provence skjuler sin kompleksitet under et slør av enkle gledene. Det er hjem til de røde fargene på Esterel fjellene, smaken av tapenade, duften av rosmarin, tråkkfrekvensen til den provencalske aksenten, og mistral, vinden som blåser ned fra Alpene. som sådan, aktivitetene er like store, også! La oss hjelpe deg!

 

Fields of lavender

 

Provence - hva du skal se: Kunst

Fra 1 mars, 2019 til 05.01, 2020, den Carrieres de Lumieres, det tidligere steinbruddet slått oppslukende kunstmuseum i Les Baux-de-Provence, arrangerer en utstilling dedikert til Vincent Van Goghs mesterverk.

Van Gogh forhold til Provence var en nær en. Maleren har brukt de siste par årene av sitt liv i denne franske regionen, soaking i den praktfulle lys og natur. Han flyttet fra Paris til Arles i 1888, som han mente at “hele fremtiden for ny kunst kan bli funnet i Midi” og ble innlagt på asyl i Saint-Remy-de-Provence da hans helse avvist. Begge disse stedene inspirert noen av hans mest kjente malerier og befestet sin unike stil. På grunn av messens popularitet, anbefaler vi at du bestiller på forhånd på Carrieres de Lumieres hjemmeside.

Dijon til Provence Togene

Paris til Provence Togene

Lyon til Provence Togene

Marseilles til Provence Togene

 

Provence - hva du skal se: Ikonet for moderne Marseilles

The icon of modern Marseille, Provence, France

 

Dette fantastiske museet utforsker historie, kultur, og kultur av Middelhavsområdet gjennom antropologiske utstillinger, roterende Kunst utstillinger, og film. Samlingen sitter i en fet, moderne bygning designet av algeriske fødte, Marseille -utdannede arkitekten Rudy Ricciotti og Roland Carta. Det er forbundet med en svimlende gangbro til det 13. århundre Fort St. John, hvor det er overveldende utsikt av Vieux Port og den omkringliggende havet.

Lyon til Toulouse Togene

Paris til Toulouse Togene

Hyggelig å Toulouse Togene

Bordeaux til Toulouse Togene

 

Provence - hva du skal se: castellane

Castellane, Provence

 

Dette er en sjarmerende byen på kanten av Verdon Gorge. castellane, Provence er en nydelig liten by på bredden av Verdon elven er et stoppested på Napoleon Road (Rute Napoleon) omgitt av vakker, ville fjell. Dominert av den berømte klippen som Notre-Dame du Roc kapell stands, provençalske gamle byen er en labyrint av pittoreske trange gater, forsterkede rester som Tour Pentagonale (femkantet tårn) og Gate Clock (klokke gateway), og den vakre Place Marcel Sauvaire torget - hjertet i Castellanes handling.

34 rue Nationale

34 Rue Nationale er et hus hvor Napoleon stoppet for å lunsj på 3 mars 1815 på hans retur fra øya Elba. Åpen til det offentlige, det er i dag Midt-Verdon museum for populær kunst og tradisjoner.

Notre-Dame du Roc kapell

Gå fans må ikke gå glipp av å følge den sti som fører opp til Notre-Dame du Roc kapell fra bak kirken i rundt 30 minutter. Utsikten fra toppen over det omkringliggende landsbygda er fantastisk!

Montpellier til Marseilles Togene

Nice til Marseilles Togene

Paris til Marseilles Togene

Toulouse til Marseilles Tog

 

Provence - hva du skal se: pavene’ Avignon palass

Popes' Palace of Avignon, Provence, France

 

Oppført som en World Heritage Site av Unesco, palasset er en av de 10 mest besøkte monumentene i Frankrike. Det blir 650,000 besøkende per år. En ekte symbol på påvirkningen av vestlig kristendom i det 14. århundre. Dette 15.000 mesterverk av et monument er den største middelalderske festningen og største gotiske palass i Europa.

Benedikt XII, som bygget Det gamle palasset mot øst og nord. Og hans etterfølger Clement VI bygde det nye palasset i sør og vest. Tårnet huser 11 historier av Avdelings Archives. Høyden på 52 meter gjør deg svimmel. Slå opp på det fra terrassen til Utopia Manutention Kino, og du vil se hva vi mener!

Palace organiserer kulturelle hendelser, tema turer, utstillinger, og konserter gjennom året. Det også husene innenfor murene Musée de l'Oeuvre. I sommer, en stor kunstutstilling tar opp den store kapell mens den viktigste gårdsplassen blir en friluftsteater med show fra Avignon, Provence Teater Festival opprettet av Jean Vilar i 1947.

Lyon til Avignon Togpriser

Paris til Avignon Togene

Hyggelig å Avignon Togene

Marseilles til Avignon Togene

 

Provence - hva du skal se: Avignon, oransje, Chateauneuf pave

Avignon, Orange, Chateauneuf-du-Pape trip

 

Dyp dykke i landlige Frankrike og oppdag romersk arv blant de bølgende vinmarkene. Marvel ved Triumfbuen og det romerske amfiteateret. Reis ut gjennom fruktbare vinmarker Chateauneuf-du-Pape, Provence, og prøve lokale viner under en smaking. Beundre UNESCO World Heritage-listen Pont du Gard - en romersk akvedukt. Besøk middelalderbyen Les Baux de Provence. Ligger høyt i Alpines fjellet, og oppdage de provençalske landsbyene Gordes og Roussillon.

 

 

Hvordan komme seg dit?

Med tog, selvfølgelig! Rail reise til Provence er levert av mainline tog, inkludert høy hastighet TGV, sørover fra Paris, via Lyon, Avignon, Aix en Provence, og Marseilles, deretter langs Middelhavskysten (ikke høy hastighet) til Hyggelig, Frankrike. Du kan få billettene dine innen få minutter fra Lagre et tog

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fprovence-see-get-there%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)