Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 03/12/2021)

Det første folk tenker når du lurer på hva er den raskeste reisemåte i Europa flyr. Men vi vil være uenige! Mens den faktiske flygende kan være raskere, det er ingenting tregere enn flyplasser for å begrense mengden av reisetid du faktisk spare. Det ender også opp med å bli dyrere når du faktor i stasjonen det tar å komme til flyplassene, også! Ikke engang få oss i gang på trafikkerte veier, humongous terminaler, de endeløse linjer for å sjekke inn og passere gjennom sikkerhet, og bagasje hevder forsinkelser ved ankomst alle legge opp!

Jeg tror at vi alle kan være enige om at buss er en no-no! Spesielt når du sammenligner det til komforten du får med tog. Ikke overbevist ennå om hva som er den raskeste reisemåte i Europa ennå? Les videre!

 

Hva er den raskeste reisemåte i Brussel:

trains are the quickest mode of travel

 

Den beste måten å reise fra Brussel er med tog. Billetter kan bestilles gjennom Lagre A Train i løpet av minutter uten skjulte avgifter. Brussel er et fascinerende sted med fantastisk arkitektur og fascinerende historie pakket inn i hver gate og smau.

Brussel har virkelig noe for alle og tilbyr europeiske stifter som kunst og arkitektur sammen med mer uvanlige attraksjoner. Ikke besøke Brussel hvis du er på en diett som pommes frites, blåskjell, og øl vil snart ha deg indulging. Den beste delen om Brussel er at det er også super tilgjengelig med tog og du kan besøke andre byer i Europa enkelt og raskt. Vi gjorde regnestykket for deg 😉

 

Reis fra Brussel til Paris

Reisen fra Brussel til Paris kan gjennomføres med tog i underkant 1:30 h. Hyppige direkte tog går fra Brussel ankommer Paris’ Gare du Nord i løpet av dagen. Flybilletter fra Brussel til Paris’ Charles de Gaulle flyplass ta over 5 timer når flyplassen ventetider blir tatt hensyn til.

Reis fra Brussel til London

Reisen fra Brussel til London kan være ferdig i overkant 2 timer. Den raskeste metoden for transportere reiser med tog, med hyppige direkte Eurostar-tog som ankommer i London St Pancras-stasjonen i løpet av dagen. Flybilletter fra Brussel til London Heathrow Airport overta 5 timer når flyplassen ventetid anses.

Reis fra Brussel til Amsterdam

reise fra Brussel til Amsterdam tar i underkant av 2 timer med tog. Hyppige direkte tog ankommer Amsterdam sentralstasjon i løpet av dagen. Fly fra Brussel til Amsterdam Schiphol flyplassen ta over 5 timer når flyplassen ventetider blir tatt hensyn til.

Reis fra Brussel til Lyon

Reisen fra Brussel til Lyon tar ca 3:30 h. Den raskeste metoden for transport er på reise med tog, med hyppige direkte tog ankommer i Lyon i løpet av dagen. Fly fra Brussel til Lyon tar i underkant av 6 timer når lufthavntransitt og ventetider er inkludert.

Reise fra Brussel til Frankfurt

Det tar bare litt over 3 timer å reise med tog fra Brussel til Frankfurt. Direkte tog ankommer Frankfurt ofte hele dagen. Til sammenligning, flybilletter fra Brussel til Frankfurt ta over 5 timer når lufthavntransitt tid tatt i betraktning.

Hva er den raskeste måten å reise i Frankrike:

the quickest mode of travel to Paris

Som ikke elsker Frankrike? Vi har skrevet utallige blogger på de beste delene av Frankrike. Fra tips for deg som reiser med tog fra Paris til Nice til Hvor du kan finne de beste pommes frites i Frankrike eller Michelin-stjerne i Frankrike hvis du foretrekker. I utgangspunktet, du skal ønske å komme dit så fort som mulig! Den raskeste måten å komme dit? Med tog selvfølgelig!

Tog reise i Frankrike er den mest effektive måten å gå fra Paris til andre byer i Frankrike. Reise fra Paris til Sør-Frankrike - om enn litt dyrt - gjøres best med tog; fly og tog prisene er vanligvis sammenlign, men togreiser er mye mindre av en problemfri.

Mens du reiser med buss eller ri-aksje er billigere, mengden timer det ville ta er bare ikke praktisk. Den raskeste reisemåte i Europa er alltid med tog, og komme rundt Frankrike er ikke annerledes!

 

Her er tidsbesparende eksempler:

Amsterdam til Paris

Reisen fra Amsterdam til Paris kan være ferdig i ca. 3.5 timer. Den raskeste reisemåte er en høyhastighetstog, med hyppige direkte tog ankommer Amsterdam Centraal Station i løpet av dagen. Flybilletter fra Paris’ Charles de Gaulle flyplass til Amsterdam Schiphol flyplass tar ca. 4 timer når terminalen ventetid anses.

Reise fra London til Paris

Du kan fullføre reisen mellom Storbritannia og de franske hovedstedene i overkant 2 timer. Den raskeste reisemåte er et høyhastighetstog fra St. Pancras stasjon. Du vil finne hyppige direkte tog ankommer i Paris’ Gare du Nord i løpet av dagen. fly fra London til Paris ta ca. 4 timer når flyplassen ventetid anses.

Hva er den raskeste reisemåten i Nederland:

windmill in the the Netherlands

Tog reise er den beste metoden for transport for å komme fra en by til en annen i Nederland. Prisene er relativt billige ettersom du kan bestille en billett via Save A Train-nettstedet fra Amsterdam til Rotterdam for om 15 euro og Amsterdam til Haag (Haag Central) for rundt 11 euro.

 

Reise fra Amsterdam til Düsseldorf med tog:

Det tar ca 2 timer å reise mellom Amsterdam Düsseldorf med tog. Hyppige direkte tog ankommer Amsterdam sentralstasjonen i løpet av dagen. Flybilletter fra Düsseldorf til Amsterdam Schiphol flyplass overta 3 timer.

 

Tall lyver ikke! Tidsbesparelser taler for seg selv! Den raskeste reisemåten i Europa er med tog. Hodet på over til vår Lagre A Train nettside å finne de beste prisene, i løpet av sekunder!

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dno– (Rull ned litt for å se inn kode)