Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 02/06/2020)

Hvis du har planlagt en tur til Amsterdam, men fortsatt å finne ut den beste tiden til å gå, du kan ønsker å vurdere et besøk i Restaurant uke 2019 i Nederland.

Restaurant Week er en kulinarisk begivenhet som finner sted årlig over hele verden 35 store byer som Amsterdam, New York, og Hong Kong. Den første Restaurant Week fant sted i New York; skapt av Tim Zagat, grunnleggeren av Zagat Survey, og Joe Baum, respektert restauratør.

Uken var så vellykket at det spredte seg over til andre byer over hele verden. Datoene for Restaurant uke varierer fra by til by; derimot, konseptet er vanligvis den samme i alle steder. Deltakende spisesteder fremme en uke tilbyr lunsj og middag tilbud til attraktive priser.

 

Amsterdam Restaurant uke 2019

 

Hvis du elsker mat og din budsjettet er begrenset, Restaurant Week gir deg muligheten til å spise på de beste restaurantene i Amsterdam til en rabattert pris. Grip sjansen til å spise på den utsøkte Le Garage, Brasserie La Camelia på Okura Hotel, eller Brasserie på Amstel Hotel for mindre!

Det beste er at National Restaurant uke skjer i Amsterdam to ganger i året, om våren og igjen i høst. To ganger i året, restauranter over hele Nederland har uke-lange hendelser hvor du kan nyte en full retters måltider for en brøkdel av hva de vanligvis ville koste. Nyt en 3-retters middag for bare € 28,50!

Omtrent 135 restauranter over hele Amsterdam delta som gjør dine valg rikelig. Den halvårlige arrangementet som mål å forenkle opplevelsen. Spise og drikke på Amsterdam fineste spisesteder ved prøvetaking sine menyer for en fast pris. Det finnes ingen bedre tid for deg å smake på restaurant signaturretter som du ellers ville betale full pris for i løpet av noen annen tid av året.

Men før du får også glade, ta oppmerksom på at du ikke kan bare gå inn i disse restaurantene, og forventer å bli sittende. Reservasjoner er et must, så du bør bestille så tidlig som du kan som disse stedene har en tendens til å fylle opp raskt.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Antwerpen til Amsterdam Train

Lille til Amsterdam Tog

 

Hvordan få til Restaurant uke i Nederland

Outdoor sitting during Restaurant Week

 

Mens det er mange alternativer for å reise for å komme deg til Amsterdam Restaurant Week arrangement, togreiser er en av de mest herlige og spennende måter å reise. Det gjør hele opplevelsen mer minneverdig som din reise gjennom Europa, å ta i severdighetene og ankommer din gastronomiske reisemålet i stil og komfort.

En av de beste tingene når du reiser Europa er at du ikke trenger å veksle valuta, det er det samme.

Hanover til Rotterdam Togene

Dortmund til Rotterdam Togene

Hamburg til Rotterdam Togene

Köln til Rotterdam Togene

 

 

Paris til Amsterdam med tog er ca 3 og en halv time mens Berlin til Amsterdam er en 6-timers Togturen. Bestill tidlig og spare på billettprisene. Sjekk ut datoene for Restaurant Week 2019 i Nederland, slik at du kan reservere tog seter på forhånd og nyte store besparelser. Få de beste prisene på togreiser med Lagre et tog

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Frestaurant-week-netherlands%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)