Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 19/08/2022)

Vinteren er den perfekte tiden til å bygge knitrende bål, trygt treffe bakken, bygge snømenn og kose seg med en god kopp te. dessverre, det er ikke alle lek og moro. Vinteren skaper også noen av de mest forrædersk veien forhold. Fordi de fleste av oss ikke kan gå i dvale før vår, her er tipsene du trenger om hvordan å bo trygt mens du kjører om vinteren.

 

Trygg kjøring? Tall Do not Lie

How to stay safe while driving

 

Tror vi er altfor forsiktige og gir deg tips om hvordan du skal bo trygt mens du kjører om vinteren? I følge AAA, vinterstormene, dårlig vær, og slurvete veiforhold er en faktor i nesten en halv million krasjer og mer enn 2,000 trafikkdrepte hver vinter.

Paris til Lille Tog

Roma til Milano Togene

Hamburg til Berlin Togene

Genève til Paris tog

 

Pakk opp nødhjelp for din bil reiser

 

Noen ganger, din intensjon å bo trygt mens du kjører under vinter er ikke nok. Vi liker å leve etter mottoet, ' Håp på det beste, forberede seg på det verste. Sørg for at bilen er utstyrt med forsyninger i tilfelle av en nødsituasjon. Ta med et varmt teppe, varme klær, et førstehjelpsskrin, en lommelykt eller bluss, startkabler, en isskrape, en spade, sand eller kattesand for å gi deg trekkraft, og snø kjeder. Du bør også bære litt vann, matforsyninger-lignende energibarer eller trail mix-og en mobiltelefon lader!

Florence til Levanto Togene

Florence til La Spezia Togene

Roma til La Spezia Togene

Roma til Levanto Togene

 

Se etter at is på speilene dine er trygge mens du kjører

How to stay safe while driving

Dette er en vinterkjøring tips som profesjonell langtransport drivere bruker for å fastslå om veiforholdene er isete. Inspiser utvendige speil. Hvis isen begynner å danne på speil, som er en god indikator på at is også dannes på veier. Ta ekstra forholdsregler for å bo trygt mens du kjører, eller vente til det varmes opp til å kjøre.

Brussel til Rotterdam Togene

Antwerpen til Rotterdam Togene

Berlin til Rotterdam Togene

Paris til Rotterdam Togene

 

Drive safe og la tidlig!

Dette kan virke som en åpenbar, men vi vet at du er opptatt og ivrig etter å komme til neste destinasjon. Vi er her for å minne deg på å ta det sakte! Et av våre viktigste tips om Hvordan å bo trygt mens du kjører om vinteren gir ekstra tid å komme fram til destinasjonen. turer kan ta lengre tid om vinteren enn andre tider av året, spesielt hvis du støter storm eller isete veier. Og kjøring i dårlig vær er stressende nok uten ekstra press for å bli sent, som kan skyen din sikker kjøring dom.

Bremen til Nürnberg Togene

Leipzig til Nürnberg Togene

Hanover til Nürnberg Togene

Hamburg til Nürnberg Togene

 

Drive safe og minimere distraksjoner

How to stay safe while driving

Hvordan å bo trygt mens du kjører om vinteren #1 Tips: Sett ned telefonen! Hold telefonen slått av eller koblet til bilens Bluetooth-og aldri ta hendene fra rattet eller øynene av veien for å sjekke at WhatsApp melding.

 

Vær trygg mens du kjører Midler Lytt til Road!

Nei, ikke lytte til ditt hjerte. Ikke denne gangen likevel. Lytt til veien. Bokstavelig. Dekk lage ulike lyder ved kjøring på snø og is, som er en annen grunn til å holde radiovolumet ned for vinteren kjøresikkerheten. Snowy veistøy bør være relativt høyt fordi snøen er sparket opp. Hvis høyt støynivå plutselig stopper, du kan ha flyttet fra snø til is. Følg med i den lyd av dekkene på veien for å holde på toppen av veiforhold som ofte endres raskt, spesielt under eller rett etter en storm.

München til Basel Togene

Zürich til Basel Togene

Bern til Basel Togene

Geneva til Basel Togene

 

Frostbeskyttelse hvis du vil være trygg mens du kjører

Hvordan være trygg når du kjører løpet av vinteren? Sørg for at svisker væske inneholder frostvæske, så spray ikke fryser opp i kaldt vær. Vurder å kjøpe vinter vindusviskerne, som forhindrer snø og is fra herding på vindusvisker!

Jeg fulgte dine tips og fortsatt ble sittende fast

 

 

Noen ganger, disse tingene kan unngås. Hvis du står fast i snøen her er noen raske tips:

  • Hold deg med bilen din: Kjøretøyet gir midlertidig husly og gjør det enklere for redningsmannskaper å finne deg. Ikke prøv å gå i en alvorlig storm. Det er lett å miste av syne bilen i snøfokk og blir borte.
  • Ikke overexert selv: Når grave ut bilen din, lytt til kroppen din og stoppe hvis du blir trøtt.
  • være synlig: Fest en farget klut til antennen på kjøretøyet ditt, eller legg en klut på toppen av et sammenrullet vindu for å signalisere nød. Om natten, holde dome lys på hvis det er mulig. Den bruker bare en liten mengde strøm og vil gjøre det enklere for redningsmannskaper å finne.
  • Fjerne eksosrøret: Kontroller at eksosrøret ikke er tilstoppet med snø, is, eller gjørme. En blokkert eksosrøret kan føre til dødelig karbonmonoksid gass lekker inn i passasjerrommet i kjøretøyet, mens motoren er i gang.
  • Hold deg varm: Bruk det som er tilgjengelig for å isolere kroppen fra kulden. Dette kan inkludere gulvmatter, aviser, eller papirkart. Forpakning tepper og tunge klær til bruk i tilfelle en nødsituasjon.
  • spare drivstoff: Hvis mulig, bare kjøre motoren og varmeapparatet lenge nok til å fjerne chill. Dette vil bidra til å spare drivstoff.

Car Reise? Ignorere alt vi sa

Hva om det var en måte du kunne unngå alle de ovennevnte bryet med å være trygg mens du kjører? Hvis bare det var et transportmiddel som du kan hoppe på, og komme til din destinasjon raskt og ferdes trygt. å vent, det er! Det kalles et tog!

Det er sant at biler tilbyr frihet som få andre transport gjøre. Du kan reise sammen ellers ikke nås kystveier, hodet til avsidesliggende landsbyer, og ikke bekymre deg om tidsplaner eller seter å selge ut. De er ikke uten sine mangler, derimot. Se de mange årsakene ovenfor!

 

Tog er sikrere og raskere! Så ingen grunn til å bo trygt mens du kjører hvis du togreiser, også Togene er rimeligere, spesielt hvis du bruker Lagre et tog å bestille togbilletter. Trenger mer overbevisende? Vi skrev en hel blogg på hvorfor trene reise er bedre vei reise.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsafe-driving-during-winter%2F%3Flang%3Dno – (Rull ned litt for å se inn kode)