Lesetid: 7 minutter
(Sist oppdatert: 27/05/2022)

De store landene i Europa er opphavet til mange sagn og eventyr, fantastisk landskap, og landsbyer som holder gamle hemmeligheter. I nærheten av sentrale kosmopolitiske byer eller gjemt bort bak kalksteinsfjellene, antallet pittoreske og fascinerende landsbyer i Europa er uendelig. Ennå, det er 10 naturskjønne landsbyer i Europa hvis skjønnhet og magi overgår alle andre.

  • Jernbanetransport er den mest miljøvennlige måten å reise på. Denne artikkelen ble skrevet for å opplyse om togreiser og ble gjort av Redd A Train, De Verdens billigste togbillettsted.

 

1. Se, Sveits

Den vakreste landsbyen i Sveits, Guarda er en liten landsby, ligger midt i grønne enger. Over den nedre delen av dalen Engadin, eller som lokalbefolkningen kaller det, Engiadina styrer de episke sveitsiske synspunktene. Det er bygget på en solterrasse, 300 meter over dalen, vokter alle som kommer og kommer, så vel som gamle tradisjoner som å jage vinteren vekk.

De hvite hjemmene er pyntet med tradisjonelle malerier og gamle inskripsjoner kalt sgraffiti. retoromansk, det lokale språket, har overlevd og blir fortsatt talt i dag.

Basel til Chur med tog

Bern til Chur med tog

Torino til Tirano med tog

Bergamo til Tirano med tog

 

Guarda, Switzerland Scenic Village

 

2. Naturskjønne landsbyer i Europa: Cochem, Tyskland

Landsbyen som sover ved bredden av elven Mosel. Bindingsverkshus og pittoreske hytter langs de trange banene. Vakker om høsten, når de grønne engene og trærne bærer sine gyldne klær, og øker sjarmen og den naturskjønne omgivelsen til vakre Cochem.

Omgitt av vingårder og bakker, Cochem landsby er perfekt med postkort. Den beste måten å oppleve landsbyen og knipse alle naturskjønne landsbyutsikter er med sykkel.

Frankfurt til Cochem med Tog

Bonn til Cochem med Tog

Köln til Cochem med tog

Stuttgart til Cochem med Tog

 

Scenic Villages in Germany Europe

 

3. Dinant, Belgia

Mellom bratte klipper, på bredden av elven Meuse, ligger den vakre landsbyen Dinant i regionen Wallonia. Tåkete vær, vinter, eller våren, denne lille landsbyen ser helt fantastisk ut i all slags vær og tid på døgnet. Den storslåtte utsikten er enda vakrere fra klippetoppen.

Kuppelen til Collegiale Notre-Dame De Dinant er et fremtredende trekk i bakgrunnen til de svarte kalksteinsfjellene. Fargerike hus og båter foran, fullfør den spektakulære utsikten.

Hvis du har ekstra tid, besøk det nærliggende slottet Crevecoeur, Gardens of Annevoie, og Chateau de Veves for mer postkortlignende visninger.

Brussel til Dinant med Tog

Antwerpen til Dinant med tog

Ghent til Dinant med tog

Liege til Dinant med tog

 

Dinant, Belgium Scenic Village

 

4. Naturskjønne landsbyer i Europa: Norcia, Italia

Bak forsvarsmurer, midt i grønne åser, i Øst-Umbria, vil du oppdage den naturskjønne landsbyen Norcia. Denne lille middelalderske landsbyen er pittoresk og ser helt fantastisk ut om våren når omgivelsene blomstrer i fargerike toner.

kirker, Italienske palasser, legge til den fortryllende utsikten over Norcia. Også, Nera-elven er et annet sted å utforske og nyt fantastisk utsikt av den vakre regionen Umbria i Italia. Sørg for å passe på de berømte trøflene på veien, og smak det lokale kjøkkenet med spaghetti eller frittata med trøfler. Det er ganske enkelt guddommelig!

Milano til Roma med tog

Firenze til Roma med tog

Pisa til Roma med tog

Napoli til Roma med tog

 

Kissing couple in Norcia, Italy

 

5. Glatt, Nederland

Hvis du reiser til Holland for å knipse de episke tulipanfeltene, besøk deretter naturskjønne Lisse. Denne søte landsbyen er bare 45 minutter vekk fra Amsterdam.

Lisse er kanskje en av de minste landsbyene i Nederland, men det er hjem til 7 millioner blomsterløk plantet hvert år i Keukenhof Gardens. Fra slutten av mars til midten av mai, disse pærene blomstrer i vakre og fargerike tulipaner. Dermed, Liss er utvilsomt det vakreste om våren, og du er i stand til noen uforglemmelige bilder og utsikt.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

 

6. Naturskjønne landsbyer i Europa: St. Gilgen, Østerrike

Alle kjenner magiske Hallstatt, men Østerrike er hjemsted for mange flotte landsbyer og tettsteder. En av de mest naturskjønne landsbyene i Europa ligger i Østerrike. St. Gilgen landsby var en gang hjemmet til familien Mozart, og landsbyen sitter på bredden av innsjøen Wolfgang.

Du kan utforske landsbyen til fots eller til fots sykkel, eller med taubane. Hvis du ikke har høydeskrekk, så vil utsikten som åpnes opp fra taubanen bokstavelig talt ta pusten fra deg. Den naturskjønne utsikten over landsbyen har definitivt vært en inspirasjon fra wieniske kunstnere.

München til Salzburg med tog

Wien til Salzburg med tog

Graz til Salzburg med tog

Linz til Salzburg med tog

 

St. Gilgen, Austria Gorgeous Scenic Village in Europe

 

7. St. Geniuses, Frankrike

Hjem til de franske delikatessene Foie Gras og trøfler, den lille landsbyen St.. Genius er 2 timer fra Bordeaux. Dette garanterer nydelige vingårder rundt, hvor du kan nyte et glass god vin når du beundrer den naturskjønne landsbyen og landskapet.

St. Genies landsby har våre 10 naturskjønne landsbyer i Europa takket være steile taksteinshus. I tillegg, kirken fra det 12. århundre og slottet fra 1200-tallet ligger midt i sentrum av landsbyen. En svingete vei vil ta over landsbyen og dens svartfargede steinhus til de mest imponerende utsiktspunktene og stedene.

St. Genies skildrer eventyratmosfæren Frankrike er velsignet med. Du kan glede deg over naturen på en togtur over hele Frankrike.

Nantes til Bordeaux med tog

Paris til Bordeaux med Tog

Lyon til Bordeaux med Tog

Marseille til Bordeaux med tog

 

Scenic Villages in Europe and St. Genies

 

8. Naturskjønne landsbyer i Europa: Bibury, England

Steinhytter med bratt taket med grønne enger rundt er det som gjør Bibury til en av de mest naturskjønne landsbyene i Europa. Husk å gå ned Arlington Row, den mest sjarmerende banen og vakre snaps.

Turen tar deg rett tilbake til 1600-tallets liv i Bibury. Den vakreste landsbyen i England sitter ved bredden av elven Coln. Dette var en gang det beste stedet å henge ull fra veveres hytter. Bibury-land er perfekte for ettermiddagspiknik eller tidlig morgen spasertur før mengder av turister avbryter deres rolige og søvnige stemninger.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Brussel til London med tog

 

Bibury, England houses

 

9. Lindau I Tyskland

Lindau landsby ligger på grensen til Østerrike med Tyskland, i det bayerske Tyskland. Det er en av de vakreste regionene for et høstferie i Europa. Ved bredden av Bodensjøen, også kjent som Bodensee, denne landsbyen er faktisk en halvøy, med en bro som forbinder fastlandet og øya.

Noen få av de vakre utsikten i landsbyen er Maximilianstrasse street, det 13. århundre gammelt fyrtårn, og selvfølgelig Gamlebyen, Altstadt.

Lindau er en skjult perle i Tyskland og en landsby som er absolutt verdt et besøk på din neste tur. Det går Eurocity-tog fra München, Zürich, og Stuttgart.

Berlin til Lindau med Tog

München til Lindau med tog

Stuttgart til Lindau med tog

Zürich til Lindau med Tog

 

Lindau In Germany Lake view

 

10. Naturskjønne landsbyer i Europa: Tsjekkiske Krumlov, Tsjekkisk Republikk

UNESCOs verdensarvliste, Landsbyen Cesky Krumlov i Böhmen er en blanding av renessanse, Gotisk, og barokk arkitektur. Krysset av elven Vltava, Cesky Krumlov er en av de vakreste elvene i Europa. Bildet av husene på bredden med den vakre naturen i bakgrunnen er definitivt en av de mest fantastiske utsikten i Europa. Det er grunnen til at Cesky Krumlov er på vår 10 naturskjønne landsbyer i Europa-listen.

Det anbefales på det sterkeste å klatre opp til Cesky Krumlov slott for et uforglemmelig panorama over Cesky Krumlov, elven Vltava, og storslått natur rundt Böhmen-regionen.

Nuremberg til Praha med Tog

München til Praha med tog

Berlin til Praha med tog

Wien til Praha med tog

 

Scenic Villages in Europe

 

Naturskjønne landsbyer i Europa

Noen av de mest pittoreske landsbyene i Europa er gjemt bort fra masser av turister i de store fjellene. Disse skjulte perlene kan se utenfor rekkevidde, men med dagens teknologi, de er nærmere enn noen gang. Du kan hver landsby innom offentlig transport, på en kort togreise over hele Europa. På bare flere timer kan du vandre rundt, beundre og knipse bilder av disse skjulte kulturene og utsikten.

 

her på Lagre et tog, Vi hjelper deg gjerne med å finne de billigste togbillettene til noen av disse naturskjønne landsbyene i Europa.

 

 

Gjør du ønsker å legge inn blogginnlegget vårt “10 Naturskjønne landsbyer i Europa”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/scenic-villages-europe/?lang=no Deen– (Rull ned litt for å se inn kode)