Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 30/04/2021)

Har du noen gang lurt på hvordan det føles å stirre, storøyd, ut store vinduer som verden virvler av? Hva med å bli lullet i søvn av den stadige gynger et tog som det Trundle ned et spor? Togreise er en veldig vanlig metode for transport over hele Europa, og kanskje en av de beste måtene å gjøre dette på er via en sovende tog. disse togene, som vanligvis tar av på sen ettermiddag og reiser gjennom natten, tilby en veldig annen opplevelse enn standarden togreiseopplevelse. Vi har samlet sammen de beste sovende tog i Europa for deg. Fra Italia til Frankrike, her er de seks beste europeiske nattogene.

 

Topp Sovetog 1: Milan Til Palermo

Hvis du noen gang har drømt om å oppleve det italienske landskapet, denne sovende tog er en av de beste måtene å gjøre det. Selv om togreise tar hele tjue timer fra start til slutt, toget er direkte, og det finnes en rekke alternativer for sovende hytter. Billetter kan også kjøpes via Thello, som også driver billetter til Venezia.

Hvis du er ute etter å spare penger, Du kan velge en firpersons sofa, som fungerer som en slags mini sovende alternativ. derimot, Hvis du er ute etter å få noen alvorlige shut-eye, kan du velge å dele en tremannshytte med venner – eller til og med fremmede, og billetten vil koste under 50 euro. Det er en regelrett røverkjøp! Hvis du ønsker å ha en mer deluxe situasjon, Du kan også bestille en enkelt sovende for under åtti euro. Selv om du ikke vil finne noen eget bad, vil du kunne glede deg over å sove i fred til en relativt billig pris.

Denne turen ser et stort skår i Italia, som det tar deg fra Milano hele veien til tuppen av landets boot. Langs veien, du får vidstrakt utsikt over kysten og åsene i Toscana. Dette er, selvfølgelig, i tillegg til de marmorerte statuene av Roma og dens historie.

Milan til Roma billetter

Firenze til Roma billetter

Pisa til Roma billetter

Napoli til Roma billetter

 

Sleeper Train to Palermo

 

Topp Sovetog 2: Zürich til Hamburg

Vår andre pick for beste sovende tog i Europa er det en som kjører fra Zürich, Sveits til Hamburg, Tyskland. Hvis du leter etter en sovende togtjeneste, vil du ønsker å vurdere Nightjet. Mens det er flere direkte alternativer tilgjengelig for dette toget, kan det være lurt å vurdere å gå via en rute som gir deg endringer. Naturen er vakker, og toget snirkler seg gjennom mange små landsbyer langs veien, inkludert byen Hannover. Disse byene er vel verdt et stopp på turen hvis du har tid. Ikke glem spektakulær utsikt av Alpene vil du kunne oppleve heller.

Enda bedre, når du har gjort din vei til Hamburg du er en kort avstand fra Berlin. Den nåværende tyske hovedstaden er kjent for sine hippe nattklubber og sin absolutte dedikasjon til hipsterkulturen. Kos deg med gatekunsten og god kaffe mens du grubler på de graffitierte restene av Berlinmuren.

Zurich To Bern billetter

Geneva To Bern billetter

Interlaken To Bern billetter

Zurich til Hamburg billetter

 

Hamburg sunset

Topp Sovetog 3: Brussel til Wien

Brussel til Wien Europa sovende tog er en populær rute kobler Belgia til Østerrike. Avhengig av hvilket tog du velger, den kjører relativt fra ettermiddagen og ankommer tidlig på morgenen, og det er fjorten timer’ reisetid. Dette er mye enklere å mage enn, si, de tjue timene som kreves av nattoget fra Milano til Palermo-ruten.

Med en så kort tidsperiode for togreisen, du trenger ikke å somle besklektet på spise bil, selv om du absolutt kan glede deg over fasilitetene som tilbys av de forskjellige klassene.

Når du er i Wien kan du det opplev den ekte kaffekulturen, ettersom Wien godt har etablert seg som sentrum for europeisk kaffe.

Brussel til Brugge billetter

Antwerpen til Brugge billetter

Brussel til Wien billetter

Gent til Brugge billetter

 

Sleeper Train from Brussels to Vienna

 

Topp Sovetog 4: London til Edinburgh

Denne berømte ruting går seks ganger per uke. Også kalt den kaledonske Sleeper, denne sovende tjenesten blander luksus med kostnadseffektivitet. Du kan finne tilbud som inkluderer mat, drikkevarer, og selvfølgelig, sovehytter.

Hvis du ønsker å besøke London i løpet av turen, Du kan alltid velge å ta Eurostar fra Europa. Dette er en kostnadseffektiv og enkel måte å gjøre reisen over kanalen fra Frankrike til England. Billetter kan også kjøpes fra andre steder, slik som Amsterdam.

Hvis du leter etter en grunn til å velge denne ruten, husk at Edinburgh er hjemmet til Harry Potter, den berømte etableringen av JK Rowling. Du kan også finne videre ruting til høylandet, slik som Fort William, etter at autentisk skotsk opplevelse. Det fungerer for oss!

Amsterdam til London billetter

Paris til London billetter

Berlin til London billetter

Brussel til London billetter

 

 

Hederlig omtale 5: Paris til München

Selv om denne turen teknisk sett ikke kvalifiserer som en sovende togrute, fordi den ikke inkluderer en full Sovekabin, den kjører flere ruter daglig.

Selvfølgelig, Paris er byen av lys, og en av de mest romantiske byer i verden, så det bør absolutt score et sted på ferie til Europa. Dette gjelder uansett om det er ditt første besøk eller hundredel.

i mellomtiden, München er hjem til Oktoberfest. Denne festivalen skjer for å være en av mine favoritter av all tid – det er en opprørsk tilfelle av tusenvis. Med tusenvis av deltakere per år og en mengde aktiviteter å velge mellom, München er vel verdt et sted på listen.

Düsseldorf til München billetter

Dresden til München billetter

Paris til München billetter

Bonn til München billetter

 

Munich skyline

Hederlig omtale 6: København Til Berlin

Dette er en annen hederlig omtale på grunn av en ikke-standard sovende tog erfaring, men det er verdt tiden rett og slett fordi du finner deg selv gjennom noen av de vakreste terrengene i Europa. Danmark er en unik blanding av skandinavisk innflytelse og fastlandet europeisk kultur og er ikke å bli savnet. Rutingen starter også veldig nær Malmö, som er en nydelig by å besøke og den tredje største i Sverige.

Selv om du ikke vil finne fulle sovende båtplasser på dette toget, Du vil finne ruting om natten tilgjengelig hver dag. Disse vil tillate deg å forlate om natten og kommer om morgenen uthvilt for dagen for å komme. For den beste opplevelsen med en ikke-sovende tog, vil du reservere en førsteklasses billett. Disse billettene kommer ofte med økt perks som ekstra bagasje, inkludert mat, og mer privat hytteopplevelse.

Frankfurt til Berlin billetter

København til Berlin billetter

Hannover til Berlin billetter

Hamburg til Berlin billetter

 

Sleeper Train to Berlin

Når du reiser gjennom Europa med tog du er helt bortskjemt med valget. Enten det er i Skottland eller Spania, Norge, eller Sverige, sovende tog er noen av de beste tjenestene rundt etter ankommer neste morgen uthvilt og klar for dagen som kommer. Mens du har en mengde alternativer tilgjengelig for deg, som toghotell eller sovende tog over hele Praha, Polen, Lisboa, eller til og med Moskva, gjør deg selv en tjeneste og treffe disse seks topp sovende tog i Europa i stedet. Du vil ikke bli lei!

 

Reise om natten og bestill din Sleeper Tog med Lagre et tog!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Topp 6 Sovetog i Europa for reiser” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/sleeper-trains-europe/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)