Lesetid: 6 minutter
(Sist oppdatert: 10/06/2022)

Å reise er en flott mulighet til å slappe av og koble til deg selv igjen, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn i en av toppen 10 trege byer i Europa. I tilfelle du ikke visste det, i 1999 startet bevegelsen av langsomme byer, Cittaslow i ingen ringere enn Italia, feirer dolce vita. Siden da, mange byer over hele Europa har sluttet seg til feiringen av det tilbakelente, nær-til-mor natur av godt liv å leve.

1. Topp trege byer i Europa: Dumt, Belgia

Landet med middelalderbyer, elvedaler, og grønne enger. Silly er kjent for sin avslappede natur og avslappede livsstil. I tillegg, den fransktalende byen tilbyr utmerkede sykkelstier og turstier gjennom historiske slott og kapeller.

En av de beste tingene som definerer Silly som en treg by, det er betydningen av kultur og arv. Silly er bygget rundt et middelalderslott, med gamle steingater og skoger rundt seg. Bort fra skaden i en fartsfylt verden, du kan knapt se historien bak turistskogen.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

10 Slow Cities in Europe

 

2. Midt-Delfland, Nederland

Mellom Rotterdam, og Haag, 2 av de mest besøkte stedene i Nederland, Midt-Delfland er den første trege byen i det nederlandske landet. Denne lille grønnflekken, unike ferske matvarer, og sjarm var den første til å gjenvinne tittelen «Slow City» i Nederland.

Så, hvis du leter etter en rolig reisemål for å rømme fra hektiske Rotterdam, Midden-Delfland blir et stykke fornuft og vakkert levesett. I tillegg til å utforske denne langsomme byens landsbygd, reisende kan utforske og smake på lokal ost, honning, og drue. Denne måten, reisende får lære om den lokale livsstilen i Midden-Delfland og oppleve bærekraft, og bli smarte reisende som vil dele andre historier om øko-reiser.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Peaceful Landscape of a lake

 

3. Topp trege byer i Europa: Cortona, Toscana

I de bølgende åsene i Toscana, byen Cortona er det ultimate eksemplet på en treg by i Europa. Dermed, du kan hvile under den toskanske himmelen, eller i vingårdene i Chiana-dalen med utsikt over innsjøen Trasimeno. Denne fantastiske naturen er bare 2 timer fra Firenze, en av de mest populære italienske byene.

Så, Til tross for nærheten geografisk, Cortonas atmosfære er helt annerledes enn naboene. Beskyttet av de store bymurene fra romertiden i de trange gatene i byen kan du lære om festningsverk og livet i den etruskiske fortiden.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma tog

Napoli til Roma Togene

 

Slow City Lifestyle Inner courtyard

 

4. Enns i Østerrike

Østerrikes eldste by ligger bortgjemt blant eldgamle skoger. Bak renessanse- og barokkfasader, et tårn, og imponerende vegger, gamle Enns er selve symbolet på en langsom by. Godt skjermet fra den moderne verden understreker at innbyggerne i Enns beskytter historien og magien til deres søvnige by.

Derfor, Hvis du ønsker en avslappende ferie, er Enns et fantastisk reisemål. Dessuten, en piknik på en lat ettermiddag ved Donau vil gjøre turen komplett. Byen som ligger i Øvre Østerrike vil løfte humøret opp til et nytt nivå av guddommelig liv.

München til Innsbruck Togene

Salzburg til Innsbruck Togene

Oberstdorf til Innsbruck Togene

Graz til Innsbruck Togene

 

 

5. Topp trege byer i Europa: Biskupiec, Polen

En del av Masurian Lake District, Biskupiec er en nydelig by i Polen som bevarer sakte byliv. Den godt bevarte ville naturen rundt innsjøområdet viser at Biskupiec verdsetter livet, sunn, og miljøvennlig, i motsetning til den hektiske livsstilen i storbyene.

Dessuten, du bør sjekke ut Zatorze, kultursenteret i Biskupiec. På denne måten kan du lære mer om byens visjon og hvordan den opprettholder en langsom livsstil. I tillegg, Biskupiec har noen flotte kafeer og barer hvor du kan prøve lokal mat.

 

Colorful Buildings Slow City In Poland

 

6. Mendrisio, Sveits

Ligger i den sørlige regionen av Sveits, Mendrisios rike arv, landbruksskatter, og naturen plasserer den i en av toppen 10 trege byer i Europa. Den naturlige prakten til parker og hager som kan utforskes til fots, eller ved å sykle, er gode eksempler på miljøbevisst fellesskap i byen Mendrisio.

I tillegg, Mendrisio er hjemsted for noen få verdensarvsteder, som de tre kirkene, og seks palasser. Så, hvis du ønsker å ta en pause fra å nippe til vin fra de lokale vingårdene, du kan dra ut for å utforske Church of S. Martino eller mosaikkene til S. Maria i Borgo.

Interlaken til Zürich Togene

Lucerne til Zürich Togene

Bern til Zürich Togene

Geneva til Zürich Togene

 

Winery In Switzerland

 

7. Abbiategrasso, Italia

Abbiatergrasso er en annen skjult perle i Italia, i den vakre Ticino-dalen. Også, et medlem av slow city-bevegelsen, Abbiatergrasso ligger bare 22 km fra motehovedstaden, Milan. I motsetning til Milano, Abbiatergrasso tilbyr en rolig atmosfære i Ticino-dalens naturreservat.

I tillegg til fuglesang, reisende vil like å besøke et slott, og kirker. De vakre villaene ved elvene er en annen fantastisk idé for en dag ute i Abbiatergrasso. Dette pittoreske landskapet demonstrerer den sakte-tempo livsstilen i Abbiatergrasso, skape den perfekte rammen for å lage god lokal mat som den anerkjente osten Gorgonzola.

Rimini til Verona Togene

Roma til Verona Togene

Florence til Verona Togene

Venezia til Verona Togene

 

Tiny Peaceful Street in Italy

 

8. Hodmezovasarhely, Ungarn

Et annet godt eksempel på 10 trege byer i Europa er Hodmezovasarhely. Den har en stor ressurs av naturlig termisk vann som renner til det urbane friluftsbadet. Dette naturlige vidunderet tiltrekker reisende fra hele landet, og verden – alle ønsker å suge i vannet og dets ro. I tillegg, Hodmezovasarhely er hjemsted for mange flotte kirker, museer, parker, og landemerker for de som ønsker å lære om historie og kulturarv.

derimot, hvis du ønsker å tilbringe en magisk tid i naturen, da er du heldig fordi Koros-Maros nasjonalpark ligger like ved. Du kan lett nå den til fots, med en piknikkurv for en minneverdig piknik midt i den blomstrende kamille.

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Praha til Budapest

Tog fra München til Budapest

Tog fra Graz til Budapest

 

Chamomile Blooming

 

9. Topp trege byer i Europa: Creon, Frankrike

Den langsomme byen Creon i Frankrike har en idyllisk beliggenhet, mellom Dordogne i nord og Garonne i sør. Den grønne naturen og gamle slott gjør Dordogne et av de mest uforglemmelige stedene i Europa.

Dessuten, reisende vil finne de omkringliggende vingårdene og åsene som er perfekte for å skåle til La Vie en Rose. Så, med litt over 4000 innbyggere og mange vakre steder å slappe av, Creon er så treg som den blir, og fantastisk for ferier når som helst på året.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Top 10 Slow Cities in Europe

 

10. Ludinghausen, Tyskland

Ludinghausen er en tre-slott by grunnlagt i 13th århundre. Vischering slott, Kakesbeck slott, og Ludinghausen slott er 3 av de mest fantastiske slott i Tyskland bør du besøke på en av de flotte sykkelrutene i området.

I tillegg til sin store historie, landsbyen Seppenrade i Ludinghausen har en magisk rolig atmosfære. Reisende til denne langsomme byen vil like å vandre i rosehagen, grøntområdene, og gjør flotte utendørsaktiviteter.

Offenburg til Freiburg Togene

Stuttgart til Freiburg Togene

Leipzig til Freiburg Togene

Nürnberg til Freiburg Togene

 

Cotswolds England countryside River

 

her på Lagre et tog, vi hjelper gjerne til med å planlegge en tur til toppen 10 trege byer i Europa. Ingenting kan sammenlignes med å starte en avslappende ferie som en komfortabel togreise til destinasjonen.

 

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt "Top 1o Slow Cities In Europe" på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst, og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fno%2Fslow-cities-europe%2F– (Rull ned litt for å se inn kode)