Lesetid: 4 minutter
(Sist oppdatert: 02/09/2022)

Den økende trenden mot å være mer miljøvennlig har skapt mange, og varierte grønne prosjekter globalt, i store byer og små byer alike. En av de mange tegn på dette er den økende bruken av fornybar energi i folks hverdag og jobbe i kuler det hadde aldri blitt ansett som et alternativ før. Et slikt område er trafikksikkerhet, hvor det er brukt i alt fra skilt til trafikklys til signalanlegg, dermed gjøre veien situasjoner mer synlig ved en billigere pris, og også spare både penger og planeten i prosessen.

Mens skiltene på veien ikke virkelig trenger å bli tent for å gjøre jobben sin, lysene har definitivt det ekstra fordel å gjøre sjåførene mer bevisste. Solkraft veiskilt som er utstyrt med LED-lys gir mulighet for bedre synlighet, både på dagtid og om natten (Du kan finne ut mer om sine prinsipper for drift her) De gir en god operativ rekkevidde selv under tøffe værforhold som vanligvis skaper ulykkesutsatte situasjoner. Uavhengig av sted - i kryss, veikryss, eller jernbaneoverganger, disse skiltene sikrer større sikkerhet for fotgjengere og kjøretøy.

 

Viktigste fordelene med Solar-Powered Vegskilt

Den store fordelen og nytte av disse skiltene er det faktum at den energien som strømmer dem ikke kommer fra forbrenning av fossilt brensel. Det forurenser ikke på den måten som kull, olje, og gass gjør, noe som gjør det 100 prosent miljøvennlig. Den eneste betingelse er nok soltimer i rekkefølge for sollyset som skal høstes, konvertert og lagret for årelange bruk. Så vanskelig som denne forutsetningen kan virke, en gang ladet, installasjonen er virkelig økonomisk på grunn av sin følsomhet for bevegelsen, som gjør at innlegg som dette til å fungere bare når det er reell trafikk på veien, i stedet for hele døgnet. Solenergi bruksområder er mangesidig og virkelig fascinerende, er de ikke?

Siden disse installasjonene er vanskelig å ignorere, de styrke bevisstheten rundt bilister og fotgjengere i rundkjøringer, på parkeringsplasser, farlige områder som er kjent for å forårsake ulykker, etc. Det faktum at de ikke trenger ledninger eller en elektrisk kilde nærliggende å operere gjør det mulig å plassere dem hvor som helst, foruten det faktum at de er virkelig lave kostnader og lite vedlikehold. En annen fordel er det faktum at de er så enkle å installere - de kan festes enten til faste stillinger eller en bærbar for større mobilitet. Dette gjør dem stor under veiarbeid, som de kan settes opp og tas i praktisk talt ingen tid og uten å forårsake avbrudd i nærliggende stiene.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

Benefits Of Solar-Powered Railroad Crossing Signals And Road Signs

 

Solar Jernbane Signaler

Jernbaneovergang signaler som utnytter sollysenergi kan benyttes i både industrielle soner og landlige områder. Produkter av denne typen, som for eksempel https://www.solarlightingitl.com/solar-railroad-crossing-systems/ oppdage tog som nærmer seg ved hjelp av trådløse sensorer, og når de får signal, de aktiverer krysnings lys og lyd som går på før toget har gått, og det er trygt å krysse sporene. Disse signaler går vanligvis i par på hver side av toget krysset, og en trådløs link skrur den av og på samtidig. Sannsynligvis det beste med å installere disse er det faktum at det er ingen eksterne bokser eller lange kabler som er involvert.

Hele systemet er avhengig av solenergi som er nok til å vare 10 timers uavbrutt arbeid når fulladet men har et batteri backup, bør det være en fullstendig mangel på sollys når den akkumulerte energi er oppbrukt. Systemet er også noen ganger bare aktiveres dersom visse programmerte kriterier er oppfylt, for eksempel en bestemt hastighet, ved hvilken den ankommende tog beveger seg, for eksempel. Det kan settes opp til å bare fyre en alarm hvis verdien er over 65 mph og ignorere trafikk, beveger seg langsommere enn. Alternativer er varierte.

Selv om grønn energi ikke er fullt ut innlemmet i livet til den gjennomsnittlige personen ennå, vi kan se sin tilstedeværelse og bruk vokse ved minutt, legge inn flere og flere områder av livet. Det er virkelig fremtiden for planeten vår, og representerer en miljøbevisst måte å omfavne fremgang uten ytterligere skade den skjøre og delikate balansen i naturen som allerede er alvorlig påvirket av mann. Soldrevne vei- og jernbane løsninger er et godt eksempel på praktisk, smart, og rimelig bruk av store naturressurser.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

rail crossing

 

Vi bryr oss om miljøet og vi elsker kunsten reiser. Start med å bestille en togtur med Lagre et tog, i dag!

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg “Fordelene med solcelledrevne jernbaneovergang Signaler og veiskilt” på nettstedet ditt? Du kan enten ta våre bilder og tekst og gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/solar-powered-railroad-crossing-signal/?lang=no Deen- (Rull ned litt for å se inn kode)